>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Roland Garros 13' - typy z kwalifikacji mężczyzn

Status
Zamknięty.
midq 677

midq

Użytkownik
Carreno Busta - Meffert
Ktoś usunął moje suche typy to zrobie jeden z analizą. Odkrycie sezonu młody Pablo Carreno Busta gra z doświadczonym i będącym bez formy Meffertem. Wyniki Pabla robią wrażenie i sądzę, że bez problemu rozprawi się z niemcem.
Carreno-Busta -4,5 @ 1,91 marathonbet
⛔ szkoda, wygrał 2-0 ale cyrki niemiłosierne się tam działy, więcej breaków jak wygranych serwisów ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
ATP Roland Garros Kwalifikacje
Spotkanie: Brugues-Davi A. vs Przysiężny M.
Typ: Brugues-Davi A ⛔⛔⛔ 1:6,4:6
Kurs: 2,20
Buk: Expekt

Analiza:
Nie przekonuje mnie zupełnie stawianie Polaka jako faworyta w tym meczu, który oceniam na 55/45 dla Hiszpana. Obaj nie wygrali meczu na clayu w tym sezonie, ale dla Michała to dopiero będzie 2. mecz na tej nawierzchni w tym roku. Hiszpan grał już na mączce 3 razy i nie wygrał żadnego z tych spotkań, ale rywalizował z Sijslingiem, Granollersem czy Martim, a więc wcale nie z anonimami. Przysiężny po turnieju w RPA na hardzie, przegrał mecz z Bagnisem i dziś także nie wróżę mu sukcesu. Zbyt małe przetarcie, by rywalizować o grę na RG.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ginepri - Cipolla 2 1.88 3/10

Włoch ma słabiutki sezon ale z takim rywalem może się przełamać bo Amerykanin gra na cegle słabo a nie przepada za rywalami, którzy grają tenis kombinacyjny. Flavio gra skróty, mixuje grę, stara sie biegać do wszystkiego odgrywać więc Robby będzie mieć bardzo ciężko. Krótko bo mecz za 10 minut ale są opoznienia.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
ciekawe kiedy pojawią się kursy ale myślę że na jutro można dać Johnsona, Wu pokonał młodego Australijczyka który jest poprostu słaby a Steve uporał się z Ilhanem, to robi wrażenie.
Darcis chyba też powinien dać radę. Kovalik jest zdolny ale to jeszcze nie to, jeszcze jego czas nadejdzie.
Ungur, Izraelczyk na clayu to rzadki przypadek, bardzo rzadki. Pokonał Chena ale to nie dość że gorszy zawodnik to również z clayem nie ma nic wspólnego. Unegur broni drugiej rundy sprzed roku&gt;
Cipolla tu powinien pokonać Teixeire, Włoch jest lepszym tenisistą no i musi zakwalifikować się do FO, w następnej rundzie w razie wygranej Capdeville lub Cervenak, a więc nie najgorzej.
myślę że również Berrer, Elias, Busta i De Greef powinni wygrać ale jednak nie będzie łatwo. Również skłaniam się ku Reisterowi w meczu z Voladrim, to pierwszy hit drugiej rundy, a drugi hit to Gabashvili- Kukushkin

J 7K

juanroman08

Forum VIP
a ja myślę że na jutro można nic nie dać bo jutro grają Panie pierwszą rundę eliminacji ???? Panowie lecą z drugą pojutrze.
Jesteś w błędzie Mistrzu, jutro Panowie również grają, tyle że po kobitkach będą wchodzić na korty, a więc od rana panie, a potem panowie. Na potwierdzenie swoich słów dołączam link z rozkładem jazdy na jutro, co i gdzie i o której ;)
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Wg oficjalnej strony Roland Garros jutro grają zarówno panie jak i panowie. Z tego z widzę to jutro powinni wygrac
Lajovic - Ebden 1
Lajovic na clayu bardzo solidny. W pierwszej rundzie spacerek z młodym Francuzem. Ostanio przegrywał tylko z czołowką jeśli chodzi o chellengery (Reister, Volandri). Australijczyk i tak powinien się cieszyc, że jest w drugiej rundzie kwalifikacji. Nie dośc, że spadł do poziomu chellengerów to jeszcze nawierzchnia, która moim zdaniem nie pozwoli mu nawiązac walki z Lajoviciem.
Huta Galung - Dustov 1
Holender w naprawdę dobrej formie.W pierszej rundzie oddał 3 gemy Zverevowi. Niby nawierzchnia faworyzuje Uzbeka, który w 1 rundzie zaliczył męczarnie z Grothem, ale Huta w tym sezonie pokazał, że na clayu również sobie radzi. Dla mnie pewny win Holendra.
Do tego
Elias - Veic 1
Riba - Bemelmans 1
Ungur - Weintraub 1
Vesely - Jaziri 1
Carreno Busta - Souza 1
Marti - Millot 1
Bachinger - Dancevic 1

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Na jutro widzę kilka opcji, tylko trzeba czekać na kursy, ale całkiem nieźle wyglądają takie opcje jak:
Capdeville - Cervenak @1.35
Chilijczyk na mączce czuje się jak ryba w wodzie, ostatnio seria zwycięstw, wprawdzie rywale nie z górnej półki, ale widać że forma całkiem niezła, tutaj jest zdecydowanym faworytem w starciu ze Słowakiem, który ostatnio poczyna sobie bardzo przeciętnie, daleko mu do dyspozycji ze Stuttgartu z ubiegłego roku, gdzie zagrał chyba turniej życia.
Jutro warto wejść w Paula, nawet z HC albo DW 2:0.
Oprócz tego dobrze wyglądają:
D. Kudla - P. Polansky @1.44 ✅
S. Darcis - J. Kovalik @1.30 ✅
J. Duckworth - D. Schwartzman @1.50 ⛔
A. Bogomolov - S. Robert @1.60 ⛔
Wiem, że bez kursów to się mija z celem, ale to na razie tylko luźne propozycje, podaje teraz bo jutro mogę nie mieć czasu, może ktoś skorzysta ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Faktycznie bez kursów ciężko. Ja może nie będę jeszcze typów wypisywał, ale trochę ciekawszych spotkań (od razu zastrzegę, że moja widza jest trochę ukrócona...):
Fisher vs Przysiężny - Niby polak sobie poradził, ale wynik Fishera bardzo mnie zaskoczył nie wiem czy będę stawiał, ponieważ mam umowę ze sobą, że jak nie jesteś pewien to na Polaków nie stawiaj... ale zobaczymy.
Zastanawia mnie Darcis vs Kovalik. Na obu dziś stawiałem i była &quot;łatwa kasa&quot;. Przyznam jednak, że mam słabą widzę na ich temat więc ciężko mi coś dokładnie powiedzieć. Tak czy inaczej ciekawe.
Z innych na które zwrócę uwagę to mecze Bogomolova oraz Ungur. Zobaczymy ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wczoraj dzień praktycznie bez niespodzianek, weszło to co miało wejśc, nawet bez straty seta. Ale dzisiaj oferta już ciezka, ja wybrałem tylko jeden mecz.

Darcis 1.30 ✅

Gram na zaufanego człowieka, wczoraj bez najmniejszych problemów wygrał swoj mecz. Dzisaj na niego kurs podobny jak wczoraj a rywal o podobnej klasie. Kovalik niby niezłe wyniki, spory meczy na cegle wygrał, ale z nikim poważnym. Belg to po prostu inny poziom, w optymalne formie, wiec jest raczej poza zasiegiem Kovalika...

Do przemyslenia na pewno jeszcze Lajovic 1.50✅ czy Beck 1.35✅...

Otrzymane punkty reputacji: +3
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Michon - De Greef @ 2.75 ⛔ 16 26
Francuz ograł wczoraj strasznie drewnianego kolege czyli Rochette&#39;a, dzisiaj rywal trochę inny lecz dalej w zasięgu czyli Belg Arthur de Greef.
Axel wzrostem nie powala, lecz jest bardzo pracowity, leworęczny zawodnik, dwuręczny bh, pracowity, typowy baseliner i na tym będzie opierał grę.
Arthur widziałem gościa tylko raz i na moje oko styl podobny do Michona, a jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać?. Typowy value na gospodarza w kwalifikacjach.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Darcis 1.36 bet365✅✅
Widzu już opisywał ten mecz i ja się z nim zgadzam zdecydowanie. Zawodnicy których pokonywał Kovalik to zawodnicy z najczęściej z miejsc 150+, więc szału nie robi. Jest młody , maj eszcze czas. Belg to jednak półka wyżej i powinien sobie poradzić.
Huta-Galung 1.44 bet365⛔⛔

Holender jest lepszym tenisistą. Fakt że traci sporo atrybutów na clayu, ale na clayu rozegrał najwięcej mecze w swojej karierze. Dustov męczył się z Grothem i w zasadzie Groth miał więcej szans na przełamania, ale nie wykorzystał ich wiemy że Australijczyk a clay to dwie inne bajki. Dustov forma mizerna w tym sezonie, uważam że dla Holendra to wielka szansa i nie powinien jej wypuścić z rąk. Wczoraj gładko rozprawił się z Zverevem.

Greul 1.5 bet365✅✅

Wczoraj grałem na Francuza, ale przeciwnik był mega słaby. Dziś Pierre-Hugues gra z doświadczonym Greulem, który gra na swojej ulubionej nawierzchni, czyli clayu. Francuz to zawodnik futuresowy, w chalach ma wielkie problemy, a Greul powinien sobie z nim poradzić. wczoraj odprawił Quanne, który jest po prostu lepszy niż dzisiejszy przeciwnik Simona.

ech.. chciałem dać Johnsona zamiast holendra ale na bet 365 nie było oczywiście jeszcze. zresztą rezygnuję z tego buka, coraz więcej meczy wycofują, późno dodają oferty, na innych już na jutro jest a u nich nie ma dalej...

Otrzymane punkty reputacji: +7
sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Powielam większość typów z dzisiejszych kwali, bo ciężko wymyślić coś lepszego od podanych już typów na dziś ????
Darcis 1,33 ✅ 6-3, 7-5
Steve znów gra swój tenis, na pewno jest tenisistą lepszym od Kovalika, gładko czy nie gładko, powinien zameldować się w trzeciej rundzie.
Lajovic 1,44 ✅ 6-3, 6-1
Kursy lecą i na Dusana i na Steve&#39;a. W meczu z Ebdenem przede wszystkim dużą przewagę daję nawierzchnia. Lajo od dłuższego czasu solidnie na clayu, chociaż Ebden nie przewidywalny. W zeszły piątek grał jeszcze w Azji, wczoraj ciężka przeprawa z Kravchukiem. Lajovic powienien to wykorzystać.
Kudla 1,44
Denis forma niezła, na ziemi ostatnio całkiem dobrze. Pokonał paru dobrych grajków jak Stebe i Harrison. Nawierzchnia też raczej daje mu przewagę. Gładko.
Huta Galung -?? ⛔ 6-7, 3,6
A Jess to jak dla mnie pewniak dnia, świetny tenis z jego strony, elegancko trzyma podanie. Dustov przynajmniej klasę słabszy. Najbardziej wkurza mnie jednak, że póki co ofertę wycofano w bet365... Warto grać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
blads 187

blads

Użytkownik
Elias @ 1,44 bet365
Ja sobie dzisiaj wrzuciłem do kuponu tego pana. Po przeciwnej stronie siatki Veic, obu cegła nie jest obca, co roku notują na niej dobre wyniki. Żaden nie dostaje dzisiaj handicapu nawierzchni, z tym że forma w tym roku u Eliasa jakby ciut lepsza. 19/9 clay puki co, wygrany challenger w Brazylii, w którym to ograł dzisiejszego rywala 6-2 6-2. Wynik mówi sam za siebie, dla mnie Portugalczyk to zawodnik lepszy, oboje poziom challegerów więc szału chłopaki nie zrobią, ale Elias coś tam pokazywał już w turniejach rangi ATP. W głowie wynik z bezpośredniego spotkania u jednego i drugiego będzie siedział. Spodziewam się że Elias dzisiaj, może nie równie łatwo, ale pokona Veica. O poprzedniej rundzie nie ma co wspominać, bo Elias pyknął Japończyka bez problemu, Veic pomęczył się z Gojowczykiem, ale to on tutaj miał niewątpliwie cięższego rywala. Stawiam pewną jedyneczke w tym meczu.

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Michon - De Greef @ 2.75

Francuz ograł wczoraj strasznie drewnianego kolege czyli Rochette&#39;a, dzisiaj rywal trochę inny lecz dalej w zasięgu czyli Belg Arthur de Greef.

Axel wzrostem nie powala, lecz jest bardzo pracowity, leworęczny zawodnik, dwuręczny bh, pracowity, typowy baseliner i na tym będzie opierał grę.

Arthur widziałem gościa tylko raz i na moje oko styl podobny do Michona, a jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać?. Typowy value na gospodarza w kwalifikacjach.
Na mecz De Greefa bym uważał. Wczoraj grał z Copilem i na moje mecz był ustawiony. W drugim secie Rumun prowadził 5*-2 15:0 i przegrał seta 5:7. W tym samym secie swoje podania wygrywał do 15, do zera i do zera. Jest to o tyle dziwna porażka, że Rumun ostatnio grał naprawdę nieźle. Co prawda mało wygrywał, ale grał z poważnymi tenisistami, którym dotrzymywał kroku. Wystarczy wspomnieć o jego porażce z Madrytu z doskonałym Wawrinką 4-6, 4-6. Być może Rumun przekręcił &quot;bez wiedzy i zgody&quot; Belga, ale mimo wszystko przestrzegam.

S 7

smiths1983

Użytkownik
Odesnik - Stebe 1.7 Dziwię się że nikt nie gra w strone Amerykanina.Weyne wczoraj wygrana w ciężkim boju przy dobrym returnie 6/8 break z Truginelim da sobie rade z Niemcem.Nie widziałem go jak gra ale lewa ręka będzie dodatkowym atutem.Stebe miał szczęście bo nie miałby tak łatwo gdyby rywal lepiej wykorzystywał breaki 2/7 tylko.Grali ze sobą niedawno wygrana Weyna 2-1 w Stanach. mecz będzie ciekawy ale po takim kursie chętnie zagram. Do kuponu także tak jak poprzednicy Lajovic 1.45 i Johnson 1.5. Powodzenia

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Dzisiaj równiez zgodnie z planem. Na forum 3/3 ale jeszcze na live sie pograło. Na jutro meeega ciezka oferta, ja widze tylko dwa mecze i nie jestem ich tak pewnien jak poprzednich....

Jaziri - Vesely 1,46 unibet✅

Fajny kurs na na objawienie sezonu, oczywiscie na challangerowym podwórku ale może po tym turnieju to się zmien. Czech czuje się jak ryba w wodzie na cegle, bilans 13:2, ostatniej porażki z Krajinovic w śmiesznym turnieju nie brałbym pod uwage ???? Po wygranym turnieju u siebie musiał zrobić sobie wakacje. Tutaj musi awansować do turnieju głownego i przy dobrej drabince może naprawde się fajnie pokazać, może 3r? Jaziri jeszcze kilka miesiecy temu grał fajnie na poziomie ATP, ale to była chwilowa żwysza formy. Teraz znowu nawet na poziomie challi sobie słabo radzi. Tutaj też 3 seowa walka z mizernym Basicem, młody mu jutro pokaże, że jego czas już sie skończył ????

Capdeville - Cervenak 1,45 unibet⛔

Tu też jestem zdziwiony kursem, na cegle faworyt może być tylko jeden. Chiljczyk w tym sezonie na pewno w jakieś super dyspozycji nie jest. Ale trzyma swój poziom, wygrany turniej w Sao Paulo, przegrał 9 meczy na cegle, ale wygrał dwa razy wiecej. Wczoraj bez starty seta ograł solidnego Smyczka. Cervenak mega słaby sezob bilas 8/11 chyba mówi sam za siebie, wczoraj walka z solidnym Clezarem, jutro jak nawiąze walke z Chilijczykiem to będzie dobrze...

Edit: Epicki mecz Capeville, 6:4 3*:0 i przegrywa mecz. W szoku ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Na jutro meeega ciezka oferta, ja widze tylko dwa mecze i nie jestem ich tak pewnien jak poprzednich....
A Carreno-Busta i Cipolla ? Szczególnie chodzi za mną Carreno tylko szczerze przyznam nie widziałem w akcji Brazylijczyka Souzy. Dobry to grajek ? To tak ogólnie do wszystkich.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Capdeville - Cervenak 1,45 Unibet Tu też jestem zdziwiony kursem, na cegle faworyt może być tylko jeden. Chiljczyk w tym sezonie na pewno w jakieś super dyspozycji nie jest. Ale trzyma swój poziom, wygrany turniej w Sao Paulo, przegrał 9 meczy na cegle, ale wygrał dwa razy wiecej. Wczoraj bez starty seta ograł solidnego Smyczka. Cervenak mega słaby sezob bilas 8/11 chyba mówi sam za siebie, wczoraj walka z solidnym Clezarem, jutro jak nawiąze walke z Chilijczykiem to będzie dobrze...
Paul Capdeville (CHI) - Pavol Cervenak (SVK) @ 1.40 bwin

Od siebie dodam jeszcze, że Słowak jest 237 w rankingu ATP, i nie powinien byc on większą przeszkodą dla wyżej notowanego Paul&#39;a ????

Alex Bogomolov (RUS) - Stephane Robert (FRA) @ 1.60

Rozstawiony z jedynką, Rosjanin gra z gospodarzem który zajmuje 175 miejsce w rankingu. Alex Jr w poprzedniej rundzie grał z Alessio Di Mauro, i wygrał 7:6, 6:1. Natomiast Stephane grał z Andreevem i pojedynek jego trwał o jeden set dłużej.

boku 24

boku

Użytkownik
To ja wleję odrobiny polskiej krwi. Już jutro o godzinie 10 na kort wyjdzie Michał Przysiężny i Martin Fischer.
Nawierzchnia: tutaj daję minimalnie większe szanse Fischerowi, który na cegle w tym roku wygrał 8 razy, przegrał trzykrotnie. Bilans &quot;Ołówka&quot; 2/2, jednak wiemy, iż nie przepada za cegłą.
Aktualna forma przemawia do mnie jednak za Michałem, który bardzo dobrze radził sobie w Meksyku i Johannesburgu (wiele jego spotkań oglądałem), gdzie dopiero w finale musiał skreczować przez ból pleców. Następnie ceglany występ w Rzymie i porażki z Bagnisem oraz wygrana ze Schwankiem. Fischer kilka dni temu w Duseldorfie odpadł po porażce z Kubotem, który znajduje się w sporym dołku, na mój gust jest obecnie nawet słabszy od &quot;Ołówka&quot;.
W 1R Fischer niespodziewany rowerek z Mekticiem, Michał również bardzo solidne i pewne zwycięstwo z Bruguesem. Kursy na mecz wyrównane, dla mnie minimalnym faworytem jest bardziej doświadczony Polak, który znajduje się w wysokiej formie i ma spore szanse na występ w głównej drabince. Siła uderzenia jutro również zdecydowanie po stronie &quot;Ołówka&quot;, myślę, że to zaważy.
Dla ciekawostki, w 2011 Michał pokonał w RPA Fischera w dwóch setach.
Pobieram z automatu 1.90, jakie wystawia Unibet. Powodzenia Ołówek, powodzenia gracze.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
To ja wleję odrobiny polskiej krwi. Już jutro o godzinie 10 na kort wyjdzie Michał Przysiężny i Martin Fischer.
Nawierzchnia: tutaj daję minimalnie większe szanse Fischerowi, który na cegle w tym roku wygrał 8 razy, przegrał trzykrotnie. Bilans &quot;Ołówka&quot; 2/2, jednak wiemy, iż nie przepada za cegłą.
Aktualna forma przemawia do mnie jednak za Michałem, który bardzo dobrze radził sobie w Meksyku i Johannesburgu (wiele jego spotkań oglądałem), gdzie dopiero w finale musiał skreczować przez ból pleców. Następnie ceglany występ w Rzymie i porażki z Bagnisem oraz wygrana ze Schwankiem. Fischer kilka dni temu w Duseldorfie odpadł po porażce z Kubotem, który znajduje się w sporym dołku, na mój gust jest obecnie nawet słabszy od &quot;Ołówka&quot;.
W 1R Fischer niespodziewany rowerek z Mekticiem, Michał również bardzo solidne i pewne zwycięstwo z Bruguesem. Kursy na mecz wyrównane, dla mnie minimalnym faworytem jest bardziej doświadczony Polak, który znajduje się w wysokiej formie i ma spore szanse na występ w głównej drabince. Siła uderzenia jutro również zdecydowanie po stronie &quot;Ołówka&quot;, myślę, że to zaważy.
Dla ciekawostki, w 2011 Michał pokonał w RPA Fischera w dwóch setach.
Pobieram z automatu 1.90, jakie wystawia Unibet. Powodzenia Ołówek, powodzenia gracze.
Walisz bzdurami jak nie wiem, aż szkoda czytać. Nie miałeś prawa oglądać meczy Przysiężnego z tych Challengerów bo NIGDZIE nie było transmisji z nich. Wiesz dlaczego Fischer odpadł z Kubotem? Włącz swój umysł i pomyśl. Odpadł bo dzień później zaczynał kwalifikacje do RG... niespodziewany rowerek z Mekticem, być może tak, ale to tylko i wyłącznie pokazuje w jak wyśmienitej formie jest Austriak. Przypomnę, że ta mączka we Francji jest wyjątkowo wolna, co nie sprzyja agresywnej grze Przysiężnego. Żeby wygrać mecz na tej nawierzchni, trzeba być niezwykle cierpliwym i regularnym. Jak dla mnie wszystkie atuty są po stronie Fischera i po prostu nie wyobrażam sobie aby Michał był wstanie wygrać ten mecz.
MARTIN FISCHER @ 1.86

Kolejnym dobrym betem będzie Cipolla. Solidna i rozmaita gra na mączce będzie tutaj znaczącą przewagą. Teixeira co prawda gra u siebie ale tak na dobrą sprawę to jego jedyny atut w tym pojedynku. Nie chce mi się rozpisywać, dla mnie pewniak.
FLAVIO CIPOLLA @ 1.55

Młody Hiszpan to absolutna rewelacja tego sezonu. Souza co prawda solidny clayowiec, w sumie obaj wychowani na tej nawierzchni. Carreno gra bardzo regularnie i solidnie, nie puszczają mu nerwy, co będzie kluczowe w tym pojedynku. Souza traci trochę atut serwisu na wolnej mączce. Carreno poradził sobie z podobnym stylem gry do Souzy czyli z Meffertem w 1 rundzie w 2 setach. Widzę Carreno nie tylko w turnieju głównym ale przy odrobinie szczęścia i dobrym losowaniu nawet w 2, 3 rundzie. Busta w tym sezonie na 50 rozegranych meczów wygrał 45 z nich (5 porażek). 45 meczy rozegrał na clayu a 5 na dywanie. Z kim przegrywał? Kevin Anderson, Andreas Haider-Maurer, Thomaz Bellucci, Stanislas Wawrinka, Guillermo Garcia-Lopez. Pokonał m.in Fogniniego, Goffina, Benneteau, Haase czy Andujara. Ten zawodnik ma już potencjał na TOP 50.

CARRENO-BUSTA @ 1.60

Tak na sucho bez analizy to polecam jeszcze:
Arguello @ 1.65
Capdeville @ 1.42
Marti @ 1.52
Bogomolov @ 1.56
Williams @ 1.28
Bachinger @ 1.40

Uważajcie na Struffa, Olivo, Pospisila, Munoza De La Nave. Są to mecze śmierdzące i w każdym z nich możliwa niespodzianka.
Kursy brane z Unibet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom