ciężko jutro bo i Greul może zaskoczyć, Odesnik myślałem o nim ale się rozmyśliłem. Wydaję mi się że tak:
typy dość niepewne więc lepiej nie grać xd
De Greef 2.20
bet-at-home to co zrobił Belg mając podanie na seta, i to co zrobił w tibreaku to jakaś porażka, jakaś klątwa ciąży nad moimi typami. I taki leszcz jak Kudlacz awansuje do turnieju głównego
Młody Belg już w tamtym sezonie osiągał dobre wyniki. W tym sezonie poczynił znowu progres. Fakt jako młody zawodnik ma słabsze momenty, porażki z niewiadomo kim, ale jest to wielki talent. W tym sezonie potrafił pokonywać paru francuzików, czy nawet rozegrać wyrównany mecz z Bagnisem, Monarinno. W pierwszej lundzie kwali pokonał Copila, a w drugiej rundzie zdemolował Michona. Kudla mi tutaj nie pasuje. Czemu? oglądałem go parę razy, nie wiem jakim cudem ktoś taki wygrywa te chalangerry w
USA, zawodnik ten nie ma nic dopracowane do końca, jego gra to wielki popłoch, masa błędów. Tutaj pokonał słabego Dieza i Polanskiego ale w meczu z Kanadyjczykiem miał sporo szczęścia. Po prostu nie widzę gościa w drabince głównej RG. Denis jak coś ugrywa to nie w europie, tutaj miał słabych przeciwników w kwalach. Oczywiście jest faworytem ale belga, który jest jego rówieśnikiem stać na zwycięstwo z Kudlą.
Lajovic 1.45 bet-at-home to jakaś kpina
Dusan jak przegrywa to nie z byle kim. Porażki z Volandrim ostatnio, Reisterem, Veselym. Do tego Serb grał już na poziomie
ATP przechodził kwale w turniejach w Ameryce Południowej. Przegrywal tam w pierwszych rundach ale nie z byle kim bo z Andujarem i Gimeno TRaverem. No mecz z Garinem to wpadka ale takto sezon na plus dla Serba. Australijczyk natomiast jak na swoją narodowość radzi sobie ładnie na clayu. Jednak to nie jest ten poziom. To raczej zwodnik Futuresów, w chalangerach już nie odnosi takich sukcesów, chociaż raz w karierze jakis półfinał miał. Lajovic ograł tu młodego Francuza i zdewastował Ebdena, Duckworth pokonał Bolta i niespodziewanie Schwartzmana, ale mimo to uważem że powinien podzielić los swojego Rodaka Ebdena i polec z Lajovicem.
Przysiężny?????
co myslicie o Michale? szansa jest ogromna, przeciwnik nie taki groźny. Williams pokonał slabego Westerhofa, który nic nie gra w tym sezonie i pomęczył się z Borgue. Williams miał fajny turniej w Houston i to wszystko. Ostatnio latwe porażki z Alundem , Johnsonem. Michał ma doświadcenie na clayu, do tego forma też od dłuższego czasu przyzwoita. Williams jak punktuje to raczej u siebie.
Nie jestem do tego typu przekonany, ale naprawdę szansa jest , co Wy o tym sądzicie???