VS
FC Barcelona - Inter Mediolan
Typ : Barcelona @ 1,75 bet365
Barca podzieli los Bayernu Monachium i Liverpoolu ? CHociaż dwa wcześniej wymienione zespoły mają jeszcze matematyczne szanse na awans jednak ciężko będzie im do tego celu dojśc. Barca w przypadku wygranej Rubinu Kazań i swojej porażki dzisiaj równiez może odpaśc! Raczej nikt sobie tego nie wyobraża. Wiem że to takie czcze gadanie, ale jak się porówna jak grają oba zespoły to ja jakoś z takim nastawieniem Interu na Camp Nou nie widzę.
Guardiola ma problem ze składem. Nie może skorzystac ze wszystkich swoich podopiecznych i to w takim momencie kiedy przychodzi im rywalizowac o awans do dalszej fazy
LM i w perspektywie już Gran Derby z Realem. Kontuzjowani są Messi, Abidal i Ibrahimović, Yaya Touré ma grypę typu A, a nie w pełni sił jest Márquez. Najbardziej widoczny będzie brak oczywiście Zlatana i Messiego. Są jednak pewne szanse że możemy ich zobaczyc. Losy ich moga się wazyc do pierwszego gwizdka chyba że wcześniej usłyszymy jakiś komunikat ze strony Barcelony. Obaj jednak są w kadrze na ten mecz. Zatem jeśli by mieli nie zagrac w ich miejsce widze Thierry "Handy" i młodziutkiego Pedro który już 9 goli strzelił w tym seoznie! Absencje Abidala zapełni Maxwell. Za Toure jest Keita. Ogólem sila Barcy dalej pozostaje wielka. Wkońcu to jest dobrze zaprogramowany mechanizm w którym jak wypada jeden trybik to i tak dalej dobrze działa
Mourinho to taktyk jakich mało. W pierwszym meczu się zamurował i to przyniosło im punkt, na który co tu mówic nie zasłuzyli bo grali tak zachowawczo żę szkoda gadac. Dzisiaj otwartej gry z ich strony to ja się równiez nie spodziewam. Chociaż jak podają media to Inter z duetem Milito - Eto'o ma więcej bramek na tym etapie sezonu w porównaniu z poprzednim niż gdy grał w Intezre Ibra. W zespole Mou zabraknie Santona i wahają się losy Sneijdera.
Ciekawostką występów Barcelony jest to że nigdy nie przegrali 2 meczow z rzędu u siebie w pucharach. A przecież ostatnio pokonal ich Rubin ... W dodatku Inter w
LM a w SerieA to dwa światy. Do niedawna notowali passe kilku meczów bez zwycięstwa w
LM , którą przełamali fuksem w Kijowie. Kiedy przypominam sobie ich gre z meczów z ManU w 1/4 finału poprzedniej
LM czy rok wcześniej z LFC to nic więcej dizsiaj sie nie spodziewam i nawet brak Ibry czy Messiego mojej opinii nie zmieni. Stawiam na zwycięstwo Barcelony.
Do dubla dołączam typ z meczu
Fiora - Lyon. Wiem że Lyon ma awans, ale jak zapowiada Puel powalczą o 1miejsce w grupie. W lidze im nie idzie , ale w
LM notują passe 12 meczów z przynajmniej 1 strzeloną bramką(łącznie 25goli).
Fiora owszem bez Mutu i Jovetica, ale dla nich to bardzo ważny mecz. Jak wygrają to wywalą LFC. Mają o co grac. No i Fiora ma w ataku Gilardino,który zdobył więcej goli przeciwko ekipie Lyon, niż przeciwko innym drużynom w
Champions League(3gole to nie dużo, ale zawsze coś). Ja widze jakieś polubowne 1:1.
Kupon #187
FC Barcelona - Inter Mediolan Typ : 1 @ 1,752:0
Fiorentina - Ol.Lyon Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,901:0
AKO KURS : 3,34 Bet365
STAWKA : 22,23zł
EW WYGRANA : 74,25zł