Jeden kupon już mam w grze, pora dograc coś jeszcze z dzisiejszej piłkarskiej oferty.
VS
Inter Mediolan - Lazio Rzym
Typ : Inter @ 1,40 Bet365
Tak się zastanawiam czy aura w Italii pozwoli rozegrac dzisiejsze mecze. Na oku mam typ na Inter Mediolan jeszcze, mimo iż nie odpowiada mi nic a nic ich styl gry to sądze że powinni ten mecz wygrac z oslabionym i nijak grającym Lazio. Co prawda zabraknie Sneijdera pauzującego za kartki, a gdy on jest na murawie to Inter nie przegrywa meczów. Ale Mourinho od kilku już lat nie przegrał ligowego meczu na własnym boisku czy to prowadząc Porto czy Chelsea, teraz passe kontynuuje z Interem. W sumie skład jaki mają do dyspozycji poza Sneijderem i Samuelem, którego zastępuje Cordoba niczym nie jest oslabiony. Niesforny Balotelli, ktory swoim cwaniactwem i stylem bycie mnie zabija, jednak grając w piłke potrafi pokazac na co go stac to i tak go nie lubie coś z przodu z duetem Milito - Eto'o stworzą. Zapewne Mou znowu wyjdzie 4-3-3 jak w meczach z Rubinem w
LM i Atalantą przed tygodniem. Wtedy wydawało się że Inter bronił 1-0, a gdy Atalanta wyrównała raptem Interowi się zachcialo grac w piłke.
......................Julio Cesar.........................
Maicon........Lucio........Cordoba...........Chivu
.....................Cambiasso..........................
.........Stankovic..............Zanetti................
......Balotelli........Milito...............Eto'o.........
Tak najpewniej Inter wyjdzie na ten mecz. Oczywiście może w zamian Stankovica zobaczymy Motte lub Muntariego, ale raczej naturalnym zastępcą SNeijdera jest Serb.
Lazio spisuje się fatalnie, raptem jedno zwycięstwo w 10 meczach które ostatnio rozgrywali! DOdatkowo dzisiaj zabraknie ich najważniejszego gracza w ofensywie - Mauro Zarate. Ponadto nie zagrają Matuzalem, Manfredini, Inzaghi, Brocchi, Dabo, Foggia, Bizzarri. Niektóre absencje mniej ważne, ale niektóre kluczowe. Lazio sprawiło Interowi niespodzianke w Superpucharze WŁoch kiedy nieoczekiwanie ich pokonali, teraz jednak pora na rewanż. Inter mnie nie powala to oczywiste, ale przeważnie wygrywają mecze, niby Lazio to król remisów tego sezonu, ale czy dzisiaj to realne w ogóle ? Ostatnie 4 wizyty na San Siro kończyły się ich porażkami.Jeszcze na koniec w jakim najprawdopodobniej ustawieniu Rzymianie wyjdą na ten mecz.
.........................Muslera.........................
......Siviglia........Radu........Stendardo.........
Lichsteiner.....Firmani.....Baronio......Kolarov.
......................Mauri..............................
........Rocchi..............Cruz.......................
VS
OSC Lille -
Le Mans
Typ : Lille @ 1,36 Bet365
Klub Obraniaka ostatnio jest bodaj najlepszym w Ligue1. Ich 4 zwycięstwa z rzędu to potwierdzają. Prawdziwego kopa dostali po wygranym meczu z Lyonem kiedy to przegrywali 1-3 a udało im się wygrac 4:3. Potem kolejne zwycięstwa nad Saint Etienne, Monaco i Slavią Praga w
LE. Kazde z nich efektowne i wysokie. Czy
Le Mans które na wyjazdach ma bilans 0-0-8 i w bramkach 3-15 będzie im w stanie zagrozic? Raczej w to wątpie. Z przodu Lille dysponuje ciekawymi zaowdnikami. Szybkim jak błyskawica Aubameyangiem, błyskotliwym Gervinho, Naszym Obraniakiem czy wielce utalentowanym Hazardem. Każdy z nich jak gra wnosi wiele do gry zespołu. Kazdy ma swój styl. Przez to rywalom cięzko jest znalesc na nich recepte.
W
Le Mans najbardziej groźny bez wątpienia jest
Le Tallec.Wyjazdy to istna bolączka tego zespołu. Sądze że i dzisiaj to stanie się faktem. Jeszcze na koneic przewidywane składy.
LILLE :
Landreau - Debuchy (ou Vandam), Béria, Chedjou, Emerson - Balmont, Mavuba (cap), Cabaye - Gervinho, De Melo, Hazard
LE MANS : Ovono - Corchia, Joao Paulo, cerdan (cap), Ib.Camara – M.Dossevi, Goulon, F.Thomas, Baal - Helstad, A.Le Tallec (ou Maïga)
VS
Villareal - Racing Santander
Typ : Villareal @ 1,60 Bet365
Na
El Madrigal odzyskują wigor. Żółta Łódź Podwodna wkońcu znowu zaczęła wygrywac. Do tego wrócil główny dyrygent zespolu tj Marcos Senna. Giuseppe Rossi z Nilmarem świetnie się uzupelniają w ataku, a więc podstawy do optymizu są jak najbardziej. Santander za to niczym dobrym się nie wyróżnia w lidze. Satystycznie porównałem 10 meczów obu zespołów w rozgrywkach w których występowali. Otóż Villareal wygrał 7 razy, a Racing ledwo 3. W dodatku przeciwnicy w postaci Xerez które na wyjazdach jest fatalne czy Salamnca w Copa dell Rey. Villarael w tym czasie pokonywał m.in Getafe czy Atletico Madryt. Wiem że Atletico jest w rozsypce, ale u siebie zawsze groźne. Dzisiaj doprawdy zdziwie się jeżeli gospdoarze tego meczu nei wygrają. Wszystkie karty są po ich stronei w mojej ocenie przedmeczowej. W
LE w meczu który o niczym już nie decydował bo Villareal awansował z grupy dalej z Salzburgiem Valverde dał pograc w większosci rezerwowym. Oszczędzał się zatem na dzisiejszy mecz. Strata do czołówki jest już znaczn. Trzeba wygrywac takie mecze jak ten dzisiejszy to zostanie ona szybko zniwelowana.
Kupon #226
Inter Mediolan - Lazio Rzym Typ : 1 @ 1,401:0
Lille - Le Mans Typ : 1 @ 1,363:0
Villareal - Santander Typ : 1 @ 1,602:0
AKO KURS : 3,04 Bet365
STAWKA : 30zł
EW WYRGANA : 91,39zł