Widzę jubileuszowy kupon ???? 100
Nie mam nic przeciw jeżeli wszystko by ci weszło jednak osobiście nie jestem pewny tych pierwszych dwóch typów. W tym pierwszym nie postawiłbym na Turków, mimo iż jest to mocna drużyna to nie uważam że jest w stanie pokonać Hiszpanów. Dobrze zrobiłeś, że podparłeś się remisem. Co do drugiego, to nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że będzie powyżej.
No to ja się podlącze do "dyskusji"
Typ 1: bardzo dobre rozwiązanie. Primo na 4 spotkania była jedna wygrana turków i trzy remisy. Secundo
Hiszpania jak do tej pory nie zdobyła jeszcze bramki w Turcji.
Ponadto
Hiszpania, jak wszystkim wiadomo, przoduje w tabeli. Za nimi plasuje się Bośnia i Hercegowina która ma stratę 6 pkt, a dzis zagra z Belgią u siebie. Możliwość zwycięstwa nad Belgami jest oczywiste, więc strata zostałaby ewentualnie zminimalizowana do 3 pkt.
Skoro więc
Hiszpania ma bezpieczną przewagę i nie stoi pod murem to nie widzę większego sensu stawiania właśnie na nich. Mogą sobie spokojnie zremisować. Na własnym terenie w sobotę oddali 6 strzałów na bramkę przy 2 celnych - Turcy zaś 4 strzały. Łącznie 10 strzałów przez 90 min.
Turcy będa bardziej zmobilizowani, gdyż nie będą chcieli stracić kontaktu z BiH do której tracą w tym momencie 1 pkt.
O ile Belgowie zrewanżowaliby się dzisiaj BiH (wątpię w to szczerze) o tyle turkom starczy 1 pkt aby zbliżyć się jeszcze bardziej do 2 lokaty.
2. Typ 2 jest wporządku, ale mam dziwne przeczucie ze Grecy 2 bramki wcisną a Izraelczycy w chwili nieuwagi byłych mistrzów całkiem przypadkiem strzelą im gola.
3. Nie ufam anglikom, potrafili już zawieźć - czyt. mecz z Chorwatami, który spowodował iż nie pojechali oni na ostatnie mistrzosta.
Kupon z 70% szansą, jednak myślę Robson (nie ujmując twojej wiedzy i analizie, którą zapewne przeprowadziłeś dokładnie) można była wybrać coś ciekawszego z podobnymi kursami -
Szwajcaria,
Holandia,
Francja i HC jakie są na nich wystawione przy 2 bramkowym zwycięstwie !!
Nie mniej, życzę ci jak najbardziej powodzenia. Spotkania mamy inne, ale co do 1 typu zgadzam się w 100% i sam postawiłem na bezpramkowy remis w tym meczu !!