KUPON # 94
:siata:
AZS Częstochowa - Resovia Rzeszów Typ : 1 @ 1,902:3
:siata:
Itas Trentino-Tonno Valentia Typ : Trento 1,5 seta @ 1,403:2
AKO KURS : 2,66
Bwin (9/10)
???? <- tak moge tylko skwitowac ten kupon. Czewa po wysokich wygranych w dwóch 2 setach sprawdziło się siatkarskie porzekadło ... i przegrali 2:3. Nie wiem czym to było spowodowane ale mieli mecz na wyciągnięcie ręki i możliwosc dalszej rywalizacji w play offach, a tak zagrają tylko o miejsca 5-8.
Trento to śmiech na sali, cudem wygrali ten mecz , w TB ze stanu 11-14 przechylili szale na swoją korzysc i wymęczyli 19-17 i 3:2 w meczu baaardzo szczęśliwie. Jak widac ostatnie dwa kupony to 0/5 trafionych
Oto dzisiejsza tasiemka, nie gram tego aż bardzo bardzo poważnie ale wpisuje może uda się lepiej niż przedwczoraj. Czekam na
el MŚ sobotnie mecze i myśle że tam coś ciekawego przygotuje
KUPON #95
Zagłębie Lubin-Stalowa Wola Typ : 1 @ 1,33
Chateauroux-Dijon Typ : poniżej 2,5 gola @ 1,53
????Czarni Słupsk-Basket Kwidzyn Typ : 1 (zwycięstwo) @ 1,44
????Mikhail Youznhny-Tomas Berdych Typ : 2 @ 1,66
AKO KURS : 4,92
bet365 (3/10)
Po krótce dlaczego tak gram :
-Dialog Arena przyciągnie wielu kibiców, Lubinianie wygrali w dzisiejszym meczu będa już mogli skorzystac z usług Michala Golińskiego który nie gral w Łodzi z Widzewem. Wtedy Zagłębie wcale nie gralo tak tragicznie. Ogólnie mecz toczył się w środku pola. Staral się Pawłowski. Zabraknie m.in pauzującego za kartki Costy, i G.Bartczaka. U siebie Zagłębie może się pochwalic bilansem 9-0-1. Stal po sensacyjnym win z Koroną 3:0 dzisiaj raczej nie powtórzy sukcesu i w moich oczach jest skazana na porażke. Bilans wyjazdowy 1-1-7.
- Ligue2 tak samo jak Ligue1 to defensywa i defensywa
Mało bramek pada na zapleczu. Patrząc na staty zobaczyłem coś co przekonalo mnie za zagraniem tego typu, wiadomo każda seria może się kiedyś skończyc ale postanowiłem spróbowac. Otoż gospodarze tego meczu Chateouroux 14 razy przed własną publicznością zanotował wynik poniżej 2,5 gola, a co ważne u siebie grali 14 razy a więc 100% skuteczności można by rzec
- Czarni 1-1 w pre play off ale u siebie wygrywali w samej końcówce z Prokomem, Polonią i gromili swojego dzisiejszego rywala kilkanastoma pkt. Ten mecz zdecyduje kto trafi to 1/4 finału. Bardziej skłonny jestem postawic na Czarnych. Kwidzyn wygral u siebie z Czarnymi ale wcześniej zanotował serie kilku porażek z rzędu. Nie znam się ogolnie na koszu ale czuje że to może wejsc
- Dawno nie grałem nic z tenisa. Dzisiaj pora na jakiś typ. Stawiam na Czecha Berdycha który w nowym roku prezentuje się zdecydowanie lepiej od Youzhnego. Mimo że bilans h2h ma nie korzystny ale tym wogole sie nie sugeruje. Tomasowi dobrze gra się na twardej nawierzchni. W Sunrise doszedł do finalu i poległ dopiero z Soderlingiem, dobrze zaprezentowal sie także podczas AO kiedy ulegl dopiero Federerowi 2:3
Youzhny osiągnal 1/4 w Rotterdamie i Marsylii. Rosjanin już przez wielu w meczu z Chardym był skazywany na porażke. Dzisiaj wkońcu zazna smak przegranej z Czechem