ten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?Jak narazie to wziąłem bonus i go wyrabiam, więc nie wiem jak z wypłatami jeszcze nie weryfikowałem się poczekam do momentu wypłaty po obróceniu bonusu. Kursy bardzo fajne strona też niezła jest fajna opcja niespotykana u innych buków przy każdej ofercie zakładu jest możliwość sprawdzenia "jak obstawiali nasi klienci"
Tak 2000 zł obrotu, ja gram przeważnie single ale może być i z 1,01 ale takich taśm nie polecam przy złożeniu każdego zakładu pojawia się informacja że ten kupon spełnia warunki bonusu i podliczona jest kwota ile już obróciłeś fajne to jest u wielu buków trzeba samemu liczyć. Jeszcze nie robiłem weryfikacjiten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?
Prawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?Ile ma się czasu na obrót bonusu ponieważ nigdzie w regulaminie nie jest to napisane.
Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:moze ktos napisac cos wiecej o tym buku ? bo promocja fajna w sumie, tylko jak tam jest z wyplatami ? nie robia problemow ? no i jak wyglada weryfikacja ? bardzo prosze aby ktos kto tam gra napisal cos wiecej o tym buku.
Obrót bonus+depozyt nie znalazlem info, żeby był jakis limit.. chyba bezterminowoPrawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?
ok to dzieki za info, widze ze weryfikacja dosyc wymagajac no ale mam akurat fakture vat ???? wiec jest ok, jeszcze raz thx za info ????Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:
A ile czasu oczekiwałeś na pieniądze?Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile: