fencyn
Użytkownik
Ciekawe, bo ja Ci napiszę, że moi znajomi mają małe kłopoty, bo dwójka z nich czeka na przelew prawie 2 tygodnie.
Ja jestem w trakcie obrotu i gra się przyjemnie, mają kilka fajnych opcji. Mam na razie nieco ponad tausena, ale obawiam się o szybkość wypłaty. Otóż po wpłacie przez paysafecard pojawił się komunikat, by zachować kupon do ewentualnej wypłaty. Dla mnie to śmieszne, bo mogę zweryfikować się na 5 innych sposobów, ale kuponów paysafecard nigdy nie trzymam z racji tego, że kupuję ich sporo raz na jakiś czas, doładowuję konto i jak potrzebuję to przelewam/płacę. Pisałem do supportu czy będzie jakiś problem przy ewentualnej wypłacie, odpisano mi, że nie powinno być. Napisałem im też, że taki komunikat o kuponie paysafecard powinien pojawiać się w momencie wybrania tej metody płatności, a nie po zapłacie. Napiszę po wypłacie co i jak.
pzdr
Hmm, mówie ja wypłaciłem normalnie i moi znajomi także.Czemu aż 2 tygodnie przedłuża się nie wiem, ja na skrill miałem w kilka godzin.
Co do PSC dużo bukmacherów własnie po wpłacie za pomocą tej metody każe trzymac kupon doładowany, np miałem ostatnio taką sytuację na Unibet doładowałem i jak gdyby nigdy nic wywaliłem PSC przy wpłacie dostałem e-mail bym im wysłał skan kuponu z numerem doładowania PSC ja takie oczy, pisze im że kupon wywaliłem co prawda wypłacili ale na przyszłość kazali trzymać.także normalna procedura. Z tym Bwiner365 czy jak tam także na początku ludzie wypłacali było wszystko w porządku a potem już oszukiwali na potęgę.