>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Rivalo - 100% bonus aż do 200 PLN

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Ciekawe, bo ja Ci napiszę, że moi znajomi mają małe kłopoty, bo dwójka z nich czeka na przelew prawie 2 tygodnie.
Ja jestem w trakcie obrotu i gra się przyjemnie, mają kilka fajnych opcji. Mam na razie nieco ponad tausena, ale obawiam się o szybkość wypłaty. Otóż po wpłacie przez paysafecard pojawił się komunikat, by zachować kupon do ewentualnej wypłaty. Dla mnie to śmieszne, bo mogę zweryfikować się na 5 innych sposobów, ale kuponów paysafecard nigdy nie trzymam z racji tego, że kupuję ich sporo raz na jakiś czas, doładowuję konto i jak potrzebuję to przelewam/płacę. Pisałem do supportu czy będzie jakiś problem przy ewentualnej wypłacie, odpisano mi, że nie powinno być. Napisałem im też, że taki komunikat o kuponie paysafecard powinien pojawiać się w momencie wybrania tej metody płatności, a nie po zapłacie. Napiszę po wypłacie co i jak.

pzdr

Hmm, mówie ja wypłaciłem normalnie i moi znajomi także.Czemu aż 2 tygodnie przedłuża się nie wiem, ja na skrill miałem w kilka godzin.

Co do PSC dużo bukmacherów własnie po wpłacie za pomocą tej metody każe trzymac kupon doładowany, np miałem ostatnio taką sytuację na Unibet doładowałem i jak gdyby nigdy nic wywaliłem PSC przy wpłacie dostałem e-mail bym im wysłał skan kuponu z numerem doładowania PSC ja takie oczy, pisze im że kupon wywaliłem co prawda wypłacili ale na przyszłość kazali trzymać.także normalna procedura. Z tym Bwiner365 czy jak tam także na początku ludzie wypłacali było wszystko w porządku a potem już oszukiwali na potęgę.

O 10

olimpkrk

Użytkownik
jak zrobic wyciag z konta zeby im udowodnic wplate poprzez skrill? moze byc prinscreen z konta glownego z numerem id transakcji? bo chyba do pdf sie tu nie da

M 3

matur

Użytkownik
P.S. Dam sobie rękę uciąć, że 99% oburzonych przynajmniej raz w życiu próbowało wyłudzić promocję. Ale tak panowie linczujcie mnie do woli. Wy sami najlepiej wiecie jakie z was kłamliwe kundle. Ave.
Wyudzic promocje, tak jak ty? czyli jednak przyznajesz, ze tak bylo ???? reeety gosciu na wszystkich forach po kolei sie wypakuje ????

M 44

mazitbg

Użytkownik
Tak jak obiecałem w poprzednim poście opisze w skrócie koniec mojej przygody z ta firmą. Jak już wspomniałem po paru zakładach max 200zł na wszystko, ale to jeszcze mały problem. Tak jak przypuszczałem weryfikacja to była droga przez mekę. Żeby nie skłamiać z 10 maili z nimi wymienionych i cały czas coś im nie pasowało (za małe, za ciemne, brak informacji na screenie itd). Dopiero kiedy już traciłem cierpliwośc napisałem im &quot;miłego&quot; ale kulturalnego maila z załącznikiem wyciągu bankowego w formacie pdf (na stronie nie ma możliwości wrzucenia w pdf) i zaakceptowali. Potem wypłata na skrill szła gdzieś ze dwa dni, także wypłacalni są. Mimo wszystko jedyne co można w tym bukmacherze to brać bonus i obracać póki nie zlimituja a potem najlepiej zapomnieć lub zamknąc konto - taka smutna prawda o tej firmie.

O 10

olimpkrk

Użytkownik
Tak jak obiecałem w poprzednim poście opisze w skrócie koniec mojej przygody z ta firmą. Jak już wspomniałem po paru zakładach max 200zł na wszystko, ale to jeszcze mały problem. Tak jak przypuszczałem weryfikacja to była droga przez mekę. Żeby nie skłamiać z 10 maili z nimi wymienionych i cały czas coś im nie pasowało (za małe, za ciemne, brak informacji na screenie itd). Dopiero kiedy już traciłem cierpliwośc napisałem im &quot;miłego&quot; ale kulturalnego maila z załącznikiem wyciągu bankowego w formacie pdf (na stronie nie ma możliwości wrzucenia w pdf) i zaakceptowali. Potem wypłata na skrill szła gdzieś ze dwa dni, także wypłacalni są. Mimo wszystko jedyne co można w tym bukmacherze to brać bonus i obracać póki nie zlimituja a potem najlepiej zapomnieć lub zamknąc konto - taka smutna prawda o tej firmie.
żeby nie skłamac przeszło juz 25 maili do nich, to samo co ty małe nie wyrażne, chca kolorowy wyciag mimo ze pko zawsze daje czarno bialy. wysylalem tam juz roznej wielkosci zrzuty ekranu rozne dokumenty umowy itp nadal źle i nadal sie to nie rozwiazalo, jak mozesz to napisz mi na privie co im napisales bo chyba za malo dosadny jestem.

act 11,7K

act

Użytkownik
u mnie obyło się bez większych problemów
wczoraj zlecona wypłata i wysłane dokumenty (dowód + screen ze skrilla + kawałek wyciągu z banku), ale dostałem maila, że chcą cały wyciąg a nie kawałek, więc dzisiaj im dosłałem. Po 10 minutach dokumenty zaakceptowane, 5 minut później kasa na skrillu
więc jak najbardziej polecam bukmachera

Otrzymane punkty reputacji: +17
pagni 138

pagni

Użytkownik
Przed chwilą otrzymałem pieniądze dokładnie nie wiem ile trwał przelew ale było to poniżej 5 min weryfikacja - wysłałem skan dowodu

P 15

podworkowy1

Użytkownik
mnie się pojawiło
skan
dowód wpłaty
i back of id -&gt; co to znaczy? jaki to dokument?

aha i żeby np na stacji otrzymać fakturę muszę mieć swój NIP przy sobie?
za każdą odp poleci reputacja.

ps.
zdjęcie Twojego dowodu osobistego, paszportu, rachunek za media nie starszy niż 3 miesiące lub świadectwo rejestracji pokazujące Twój adres -&gt; starczy zdjecie drugiej strony dowodu? bo jest to lub to napisane.

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Przed chwilą otrzymałem pieniądze dokładnie nie wiem ile trwał przelew ale było to poniżej 5 min weryfikacja - wysłałem skan dowodu
sam skan dowodu wystarczył? dziwne,bo u mnie przy wypłacie 4dokumenty musze załadować.

pagni 138

pagni

Użytkownik
sam skan dowodu wystarczył? dziwne,bo u mnie przy wypłacie 4dokumenty musze załadować.
Może zależy od kwoty i czy wypłacasz all in ? ja miałem lekko ponad 1000 zł a wypłaciłem tylko 200 bo gram dalej niezłe kursy mają

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Sam buk dość przyzwoity, wszystko jak być powinno.
Katorgą jest natomiast weryfikacja. W skrócie: 5 razy wysyłałem dokumenty (2 z 3 zaakceptowali za pierwszym podejściem), zawsze znajdzie się jakiś powód 1)brakujące informacje - ok biorę na siebie, ale potem 2) &#39;inny rodzaj rachunku zużycia wymagany&#39; 3) &#39;nie ma skanowania&#39; 4) &#39;dokument jest zbyt mały&#39;

Tak więc w skrócie: czepiali się te 3 razy o jeden zrzut ekranu po to by ostatecznie go przyjąć, ale musiałem przekonywać support że inaczej nie da rady, takim dokumentem dysponuję etc.
Pierwsza wypłata na skrill ponad godzinę

Otrzymane punkty reputacji: +10
P 15

podworkowy1

Użytkownik
u mnie to samo 3 rachunek,to za maly to niepelny, pojechalem sobie na stację po fakture bo sie naczytalem,a oni ze inny rodzaj rachunku chcą szlak mnie trafił :d ale wysłałem ten co wczesniej wysylalem i szybki mail ,ze nic innego nie mam i nie dam- zaakceptowane w mig ???? wypłata koło godzinki.
Polecam bo jest git.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Przeczytałem właśnie opinię MaćkaLeo i mam teraz kilka pytań:
Jak wyglądają wpłaty i wypłaty - mianowicie jakie metody wpłat i wypłat? Druga sprawa - jak z tą weryfikacją - mogę wpłacić hajs nawet dzisiaj, grać, ale przed wypłatą muszę zweryfikować konto? No i ostatnie pytanko - jakie są metody weryfikacji? Dowód - w porządku, paszport - jak najbardziej, telefon - żaden problem, ale rachunek trochę lipa, gdyż ciągle mieszkam z rodzicami.
I jak wygląda oferta? Widzę tak na pierwszy rzut oka, że jest nieźle. Może ktoś coś więcej powiedzieć?
Aha - i jak live? Zasadniczo to obecnie mam live gdzieś, także nawet lepiej, jeśli byłby ubogi ???? .
Ok, wpłaty przeczytałem w pierwszym poście, także nie ważne - druga sprawa, widzę, że AKO musi być minimalne 2,0. Czyli mogę zagrać AKO 1,8 + 1,2, powiedzmy?

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Tak, możesz nawet łączyć 1,2 aby łączne ako było 2.0.
Co do weryfikacji to ja dałem dowód, wyciąg skrill, a także wysłałem screena rachunku za telefon.o dziwo zaakceptowali wszystko.
Radzę Ci kolego iść do banku niech po potwierdzenie wypłaty albo na cen i fakturę. Może screen Twoich danych z konta bankowego by przeszedł. ? Zapytaj ich.
oferta ok, czasami kursy nawet takie same a zdarzyło się że parę razy lepsze w danej chwili niż w pinku.

R 0

remik7

Użytkownik
- Zanim zdeponowane środki, łącznie z bonusem Rivalo, będą mogły zostać
wypłacone, cała kwota musi zostać obrócona minimum pięć razy na
zakładach sportowych na www.rivalo.com.
- Minimalny kurs dla tego wynosi 2.00, zarówno dla singli jak i zakładów
łączonych.

Chyba jednak nie musi byc ako?

P 15

podworkowy1

Użytkownik
może być ako,a może być singiel,można łączyć live z pre match nawet. Do wyboru do koloru. Co do rachunku -nie musi byc,moze byc np zdjecie rozliczenia z podatku czy tez wyciag bankowy z adresem.
Pozdro.

S 24

snuz123

Użytkownik
Teoretycznie przy wplacie 20 PLN przez paysafecard wyskakuje mi czy chce bonus 100% ale w termsach nie ma Polski wiec napewno nie beda robic zadnych problemow ?

The bonus is valid for customers residing in Switzerland, Sweden, Norway, Finland, Hungary, Montenegro and Turkey.

Wie ktos z Was ?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Teoretycznie przy wplacie 20 PLN przez paysafecard wyskakuje mi czy chce bonus 100% ale w termsach nie ma Polski wiec napewno nie beda robic zadnych problemow ?
The bonus is valid for customers residing in Switzerland, Sweden, Norway, Finland, Hungary, Montenegro and Turkey.
Wie ktos z Was ?
Klienci z Polski mogą skorzystać z następujących metod płatności: MasterCard lub Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller, Ukash, ecoPayz, Transfer bankowy

Do góry Bottom