Uwaga oszuści !!!!
No to ja opowiem zupełnie inna historię.
Na początku ja założyłem konto, wpłaciłem 200 zł dostałem 200 zł i wszystko było pięknie. Nie udało mi się jednak i przegrałem cały bonus.
Poleciłem bukmachera mojej dziewczynie. Zaznaczę, że ona nie mieszka ze mną i konto założyła ze swojego domowego komputera (inny nr IP).
Wpłaciła 200 zł i niespodzianka, promocji nie otrzymała.
Szczerze muszę przyznać, że po założeniu konta wpłaty dokonywała z mojego komputera bo sama nie za bardzo potrafi.
Po naszej interwencji mailowej odpowiedzieli, że promocja nie została przyznana ze względu na korzystanie z tego samego komputera.
No i ok, mój błąd, że wpłaty na jej konto dokonywaliśmy z mojego komputera zamiast zrobić to u niej w domu (większość buków zapisuje nr IP rejestracji i to mnie zmyliło). Z tym bym się pogodził.
Ale to dopiero początek.
Następnie kazali jej przysłać masę różnych dokumentów w celu weryfikacji konta. Wszystkie dokumenty im wysłała.
Kazali obrócić przynajmniej raz wpłatą, przed dokonaniem wypłaty.
To też zrobiła grając zakład po kursie 1,5 za cała kwotę depozytu (200).
Zlecamy wypłatę na konto
skrill.
Wtedy nagle się obudzili i kazali podać numer telefonu.
Po jakimś czasie zadzwoniła jakaś Pani do mojej dziewczyny i zaczęła jej zadawać różne dziwne pytania. Moja dziewczyna nie miała czasu rozmawiać i kazała jej zadzwonić później.
Jednak Pani już nie oddzwoniła a moja dziewczyna otrzymała email o następującej treści.
Szanowna Pani xxx, Musielismy zamknąć konto z powodu nieudanej weryfikacji telefonicznej. Niestety nie była Pani w stanie odpowiedzieć na czesc pytan, więc wnioskujemy, że nie jest Pani użytkownikiem konta. Jak opisano w naszym regulaminie, konto musi być uzywane przez osobę zarejestrowaną. W związku z tym konto zostało zamknięte . Decyzja ta jest ostateczna . Dodatkowe informacje zgodnie z naszymi zasadami i warunkami , które można znaleźć w poniższym linku: regulamin.
Pozdrawiamy
Zespół Rivalo
Katarzyna Deregowska
I co najlepsze zarówno pieniądze wpłacone na konto (200 zł) jak i wygrana (100 zł) zostały skonfiskowane również na podstawie regulaminu.
Próby kontaktu z supportem skończyły się niczym. Za każdym razem odpisują tylko regułką z regulaminu nie podając konkretnych powodów zamknięcia konta. Telefonu do nich nie ma,
live chatu również nie ma więc tak na prawdę nic tam nie ma.
To całe moje doświadczenia z tym bukmacherem więc szczerze nie polecam.