>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Manchester United - Inter Mediolan

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Witam.Przeglądam kursy na ten mecz.I znalazłem ciekawy typ.

Kto będzie miał więcej spalonych MU-Inter 1 2.05 X 4.35 2 2.55 buk UNIBET
mój typ 1 MU

Mecz zapowiada się niezwykle emocjonująca.Drużyna Interu ustawi sie szczelnie w defensywie.MU będzie atakować od pierwszych minut ponieważ to jest ich styl gry.Rooney będzie zapewne ustawiony na szpicy przy ostatnim obrońcy Interu a ponieważ jeszcze po kontuzji nie nabrał pełnego ogrania i szybkości to zapewne zostanie nie raz zlapany na spalonym.
Druga sprawa przemawiajaca za MU jest szybkosc poszczegolnych pilkarzy.Tacy zawodnicy jak C.Ronaldo,Tevez,Nani,Giggs sa zdecydowanie szybsi niz obroncy Interu a co za tym idzie czesto beda wychodzic na pozycje spalone. J
Jedynym zagrożeniem dla tego typu może być Ibrahimovic.To zawodnik nieco ospały a jednocześnie przebiegły grający zdecydowanie z przodu i liczący na błąd obrońców ale biorąc pod uwagę ze to MU będą dyktować warunki gry(bo nie wyobrażam sobie innego scenariusza na Old Trafford) i więcej będą grac do przodu,tym bardziej typ wydaje się być pewny a i kurs zachęcający.
Zachęcam do przemyślenia tego zakładu.

pozdrawiam
Według mnie takie zakłady szkoda stawiać , bo jeśli nawet Manchester będzie miał dużo spalonych , to mogą strzelić bramkę i się bronić , a wtedy to już tylko w interesie Interu będzie wielkie atakowanie i również oni mogą nałapać bardzo dużo spalonych . Równie dobrze można obstawiać , czy w tym meczu będzie karny , kto będzie miał większą liczbę żółtych lub czerwonych kartek , ale to przynajmniej nie dla mnie ???? .

xabi 0

xabi

Użytkownik
Zgadzam się z Maximusem ???? Zdecydowanym faworytem jest Manchester, aczkolwiek piłka nożna jak każdy sort jest nieprzewidywalna. Osobiście gram dziś Manchester i polecam ten typ każdemu ???? Nie wiem czy Inter wytrzyma taką presję na Old Traford.
Liczę na zwycięstwo Manchesteru! ????

gunner84 0

gunner84

Użytkownik
Ja nie rozumiem w ogóle stwierdzenia, że Manchester jest zdecydowanym faworytem. Jasne ma lepszych piłkarzy, jest chyba w lepszej formie, ale Inter to nie jakieś tam ogórki. Nie grają może olśniewająco, ale zawsze są niebezpieczni, a Mourinho to dobry trener i na pewno dobrze przygotował drużynę na dziś. Dla mnie ten mecz to no bet, ale bardzo chciałbym żeby Inter utarł nosa dzisiaj Diabłom.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
VS

⚽ Manchester - Inter 1 1,75
▶ Interwetten

Bedzie to raczej skromna analiza na samych konkretach ???? Czerwone Diabły są ostatnio w znakomitej dyspozycji , leją wszystkich jak leci i już dawno dawno nie zgubili punktów. W pierwszym spotkaniu na San Siro Manchester powinien już wywieść taką zaliczkę że dziś do tego meczu podszedł by bardziej na luzie. Zmarnowali mnóstwo bardzo dobrych sytuacji i w bramce Nerazzuri dobrze dysponowany był Julio Cesar. Znakomite zawody za to rozegrał Ronaldo z którym obrona Interu miała dużo problemów. Po za jego szarżami często strzelał z dystansu , głową i ze stałych fragmentów. ManU w teatrze marzen gra bardzo dobrze. Strzela mnóstwo bramek i stwarza jeszcze więcej sytuacji na ich zdobycie. Inter natomiast spuścił wg mnie ostatnio z tonu , ich wygrane nie są już tak okazałe i w wiekszości meczów wygrywają jedna bramka. Jose Murinho przed meczem nastawia się na 0:0 dogrywkę i rzuty karne bo jak sam przed meczem powiedział tylko w tym widzi szanse na awans druzyny wloskiej. Wg mnie jest to raczej nie mozliwe aby diabły na Old Trafford nic nie ustrzelili. Tym bardziej z taką ofensywą jak ronaldo-ronney-berbatov. zawsze jeszcze w obwodzie zostaje bramostrzelny tevez. Dla mnie ten mecz widzi sie w taki sposób że Manu w pierwszej połowie przyciśnie Inter i zdobedzi bramke , inter z biegiem czasu zacznie smielej atakowac bo bramkowy remis dał by im awans lecz jedna z kontr United ukłuje Inter i skończy się to 2 lub 3 do zera. Jedynym plusem wg mnie podobnie jak i w pierwszym meczu dla Interu powienien byc murinho który z ManU grać potrafi ale dla mnei to jest bzdura nastawiać się trenerem że to niby postawa jose miała by dać awans Interowi. Fakt że grać potrafił z fergussonem ale gdy prowadził Chelsea , Chelsea a Inter to zupełnie inne bajki dla zupełnie innych dzieci ???? Tak więc 2 lub 3 do zera po bardzo ładnej grze dla diabłow ????
Mecz w TVP2 o 20.45 Polecam ????​

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Obie drużyny wystąpią w następujących składach:

MU:van der Sar - Evra,Vidic,Ferdinand,OShea - Ronaldo,Carrick,Scholes,Giggs-Berba,Rooney

Inter:Cesar - Santon,Samuel,Cordoba,Maicon - Cambiasso, Vieira, Zanetti, Stankovic -Ibrahimovic,Balotelli

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Manchester przejdzie dalej ! Tak samo mogę napisać :jezora: każdy ma jakiś typ , ale stara się go uzasadnić przynajmniej w paru zdaniach , więc szkoda takich wypowiedzi , jakiej dałem początek w tym poście , a Ty we wcześniejszym ... :] My twierdzimy , że dalej przejdzie Manchester (dla mnie pewność 8/10 ) , a Ty twierdzisz , że Inter. To by było tyle.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
po pierwszej połowie Manchester nie ma aż tak wielkiej przewagi . Zaczęli z &quot;grubej rury&quot; , szybko zdobywając bramkę ; trzeba przyznać , że Vidić ładnie wybił się w powietrzu i uprzedził Vieirę , bramka z najwyższej półki dla obrońcy. Dla mnie już po tej połowie do zmiany jest dwóch zawodników : O&#39;Shea i Scholes . Paul Scholes ma dużo strat , wdaje się w pojedynki jeden na jeden , które często przegrywa . A jeśli chodzi o O&#39;Shea , to wiadomo , niepewnie gra na obronie dzisiaj , do tego ta akcja , z której mógł spokojnie strzelić gola o tym przesądziła . Pewne jest , że Sir Alex Ferguson nie zrobi 2 zmian po 45 min gry , także uważam , że prędzej czy później zejdzie O&#39;Shea. Jeszcze mam pytanie , co to za znaczek mają Czerwone Diabły na koszulkach pomiędzy znakiem nike a ich herbem ? To oznacza zdobycie Pucharu Ligi , czy czegoś tam ?

onos 28

onos

Użytkownik
Ten znaczek to za zdobycie klubowego MŚ i bedzie on na koszulkach przez rok. Chyba ze ManUtD znowu wygra w tym roku ???? . A tak wogole to mysle ze 1:0 do konca albo 2:0 z kontry :spokodfhgfh:. GO GO GO RED DEVILS

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ten znaczek to za zdobycie klubowego MŚ i bedzie on na koszulkach przez rok. Chyba ze ManUtD znowu wygra w tym roku ???? . A tak wogole to mysle ze 1:0 do konca albo 2:0 z kontry :spokodfhgfh:. GO GO GO RED DEVILS
już się zaczyna druga połowa , ale trzeba przyznać , że pod koniec pierwszej Inter coraz częściej dochodził do sytuacji strzeleckich i Manchester też trochę musiał się potrudzić , szczególnie w obronie. Idziemy na 2 połowę ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
W drugiej połowie , zaraz po rozpoczęciu padła bramka dla gospodarzy i to z pewnością podcięło skrzydła Interowi . Było widać chęć do gry , ale taka bramka na samym początku drugiej połowy rzeczywiście może załamać . Gdy oglądam mecze Manchesteru , nie mogę wyjść z podziwu , że Ryan Giggs potrafi nadal grać na tak świetnym poziomie , mimo , że nie jest już młodego wieku . Wielu młodszych zawodników powinno się od niego uczyć gry , bo utrzymywać taki poziom przez tyle lat jest wielką sztuką . Gratulacje dla ManUTD

typer303 0

typer303

Użytkownik
mój typ ze spalonymi okazał się trafny:spokodfhgfh: 3:1 dla MU w tym elemencie✅

tak przy okazji po dzisiejszych meczach stawiam na finał MU-Barca-jeśli oczywiście nie trafia na siebie wcześniej.To byłby pojedynek pięknej piłki.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Niewątpliwie , byłby to ciekawy Finał Ligi Mistrzów , ale ja osobiście wolałbym , aby w finale znów spotkały się dwie angielskie drużyny ???? Manchester United - Liverpool , niebawem przekonalibyśmy się w Lidze Angielskiej , kto lepiej gra , chociaż pewnie większość z was powie , że oczywiście Manchester , no i nie mogę się z wami nie zgodzić , chociaż Liverpool też świetnie sobie radzi. Barcelona rzeczywiście świetnie sobie wczoraj poradziła i pokazała , że nadal mogą być w czołówce do awansu Finału Ligi Mistrzów.

adriano241 0

adriano241

Użytkownik
adriano241 przestań pisać takie krótki, bezsensowne posty o treści &quot;United rządzą&quot; :| Tutaj wypowiadamy się przy pomocy składnych wypowiedzi, a nie wyrażamy swoje przeczucia w dwóch zdaniach.
Nie miałem siły pisać:-D A ten mecz był dla mnie tak pewny jak to że znów będą wakacje.
I aby było jasne. Wcale nie jest powiedziane, że United trafi na Arsenal/Romę, bo przed ćwierćfinałami jest zawsze losowanie, dopiero jeśli chodzi o półfinał to z góry wiadomo jakie zespoły, z których par mogą zagrać ze sobą o finał.
Nie wiedziałem o tym. Dzięki za info:spokodfhgfh:. Kiedy będą znane pary 1/4???

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
No mecz byl bardzo ladny.ManU awansowalo ale czy zasluzenie??Pewnie zaraz pojawia sie glosy ze Inter gral lepiej bo tak bylo ale pamietaja wszyscy pierwszy mecz tam to ManU powinni wygrac.No jednak co by tu nie mowic to Czerwone Diably byly slabsze w tym meczu ale potrafili wykorzystac swoje szanse a to w pilce sie liczy.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Po za tym słupkiem i poprzeczką Inter meczu był całkowicie kontrolowany. Po za tym bardzo dobrze to było widać po tym jak Ronaldo strzelił na 2:0 i Inter zamiast cisnąć to zawsze 4-5 obrońców zostawało pod swoim polem karnym co tylko potwierdzają że bali się siły MU i zabójczej kontry na 3:0 co już by było małą kompromitacją i dlatego nie zgodzę się że Inter był lepszy bo mecz był wyrównany z wieloma sytuacjami z obydwu stron.
Moim zdaniem Inter ten mecz rozegrał i przegrał jeszcze przed gwizdkiem sędziego. Jezeli murinho mówi że tylko bezbramkowy remis a potem dogrywka i karne mogą dać im awans to widać że nie wierzy w swoją druzynę co odbić się musiało.

adriano241 0

adriano241

Użytkownik
No mecz byl bardzo ladny.ManU awansowalo ale czy zasluzenie??Pewnie zaraz pojawia sie glosy ze Inter gral lepiej bo tak bylo ale pamietaja wszyscy pierwszy mecz tam to ManU powinni wygrac.No jednak co by tu nie mowic to Czerwone Diably byly slabsze w tym meczu ale potrafili wykorzystac swoje szanse a to w pilce sie liczy.
Czerwone Diabły były słabsze ??? :zy3ou: Pierwszej połowy nie oglądałem, ale w drugiej połowie jakby po zdobyciu drugiej bramki nie zaczęli się &quot;bawić&quot; to by wygrali 3:0 albo nawet 4:0. Ibrahimović strasznie się &quot;hamił&quot; i próbował strzałów z daleka takich jak Rooney, ale Rooney&#39;owi o wiele lepiej to wychodziło. Takich wypowiedzi jak twoja jest mi żal. Jestem fanem Manchesteru, ale nawet jak bym był fanem Interu to bym umiał przyznać się do gorszej gry ukochanego klubu.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
W tym meczu było widać przewagę Manchesteru . W pierwszej połowie może mecz był w miarę wyrównany , ale i tak ManUTD częściej dochodził do sytuacji strzeleckich . Inter dopiero po stracie bramki zaczął powoli dochodzić do głosu , ale co z tego , skoro piłka znalazła się za połową Czerwonych Diabłów , to gracze Interu zaraz się jej pozbywali ... jancio09 nie wydaje mi się , aby Manchester był słabszy w tym meczu , bo pokazał , że są znacznie lepsi od ekipy Mourinho i zasłużenie awansowali . Co innego z pierwszym meczem , tam to może rzeczywiście ekipa Interu miała lekką optyczną przewagę , ale z pewnością nie w tym ostatnim meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom