>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Manchester United - Inter Mediolan

Status
Zamknięty.
M 0

mirek186

Użytkownik
do mirek186

ja taką taktykę wyczytałem i Mourinho otwarcie o niej mówił w mediach,
jeśli nie znasz angielskiego i nie umiesz korzystać a angielsko języcznych portali typy skysports lub La Gazetta Delo Sport to nie to nie ośmieszaj się publicznie swoją niewiedzą

Przepraszam że musiałem to napisac ale już mi nerwy puszczają na tego goscia
Jak ci nerwy puszczają to może odpuść sobie komentowanie. A jak się trochę o piłce nauczysz to zacznij z powrotem. A kto miał racje dowiemy się już za parę godzin. Że Inter zagra defensywnie to wiadomo taki ma już styl, ale nie będzie tutaj mowy o bronieniu i szansy w karnych. Do tego tak jak pisałem MU strzeli bramkę i karny na pewno już nie będzie a Inter stać tutaj na bramkę. Gdy Mourinho przyjeżdżał z Porto tez każdy się z niego śmiał i co?? I właśnie załatwił ich takim sposobem więc jak nie umiesz spojrzeć na mecz z neutralnej pozycji to może nie patrz w ogóle. A co do skysport i La gazzeta to uwierz umiem czytać ale trzeba mieć tez głowę żeby wyciągać z tego wnioski. A wszyscy wiedza co się znają że Mourinho lubi podjudzać i budować napięcie. A ile z danego wywiadów lub artykułu też Mourinho powiedział to inna sprawa. Więc takie słówka to wieź oszczędź sobie do końcowego gwizdka a potem krytykuj czy Inter się zamurował i czekał na karne czy może nie.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Uważam, że Manchester wygra 2-0.
Bramki nie powinien stracić.
Ostatnio od 15 kolejek nie przegrali w lidze.
Mecz, który grali w FA CUP z Fulham to był kosmos. W nie pełnym składzie pokonali 4-0 drużynę, która w lidze na swoim terenie gra wyśmienicie w tym sezonie i traci mało bramek.

Inter porażka 3-0 z Sampdorią...potem wygrana z Genoą....

Mam mieszane odczucia co do tej drużyny...

Ja stwierdzam fakt....najpiękniej gra obecnie Manchester....co najistotniejsze....tracą najmniej bramek w całej Europie.

Typ bezapelacyjny na United.

Rooney, Ronaldo, Berbatov.....i pewnie Joker Tevez...dadzą dzisiaj popalić drużynie Interu.

Jeszcze jeden dodatkowy atut......... Nemanja Vidic ????

Typ: 2-0 MU

M 0

mirek186

Użytkownik
Tak jak pisałem w analizie dla mnie tez MU jest faworytem i każdy scenariusz nam daje min. 2 bramki. Ale Inter jest nie przewidywalny trochę i może sie pokusić tutaj o niespodzianke choćby w postaci 1 bramki. Pamietajmy jest to puchar i nie ma co na koniec kalkulować i Inter w razie nie korzystnego rezultatu ruszy do porzdu i może ustrzelić bramkę i skończy sie np. 2-1 . Więc pewniej jest grać over 2 lub wygrana MU. Ale jeszcze raz mówie widzieliśmy co sie działo z Interem w pierwszej połowie gdzie Mourinho chciał przeczekać i coś skontrować i było widać poprawe gry już po przerwie. Więc nie pisać mi o murowaniu bramki bo 2 razy się tego samego błędu nie popełnia a już nie jden z najlepszych taktykow na świecie. Liverpool miał bramke przewagi i też miała być defensywa ale poco jak udało im sie strzelić i to Real musiał gonić i dostał 4 a mogło być jeszcze więcej. Panowie troche realizmu tak btw do wcześniejszych wypowiedzi. I już sie nie udzielam przed mecze. Wszystko się nie bawem już wyjasni. A dla tych co nie wiedza i Ferdinand i O&#39;Shea zagraja dzisiaj jeżeli tylko Ferguson będzie chciał bo sa FIT.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jeżeli w tym meczu nie będzie dogrywki czyli rezultatu 0-0 to inny wynik niż over ciezko wziąśc pod uwage, każdy inny wynik remisowy da awans Interowi a chyba wiadomo że na tym poziomie walczy sie o awans a nie o twarz druzyna która dostaje bramke odrazu bierze sie do odrabiania strat a nie czeka na ostatni gwizdek i widać to było we wczorajszych meczach ;) W pierwszych meczach gra sie zachowawczo w rewanzu rzuca wszystko na jedną szale bo nie ma nic do stracenia ????

simons 646

simons

Forum VIP
Za duzo tu fanow MU zeby sie spodziewac innych analiz niz zwyciestwo gospodarzy.
rzeczywiscie ciezko wyobrazic sobie Inter w dalszych fazach, ale mysle ze chlopaki pograja o ten mecz.
Gdyby, nie obecnosc Mou to powiedzialbym ze ManU wygra, ale w takim wypadku mozna sie spodziewac niespodzianki.
Wiekszosc tutaj psize nad wyzszoscia gospodarzy, ale warto zauwazyc ze goscie nie naleza do slabych druzyn, maja bardzo cennych zawodnikow, moze nei tak slawnych jak dzisiejsi przeciwnicy, ale na pewno kompletnych pod wzgledem taktycznym, fizycznym i psychicznym.
Trener Interu ma bardzo dobre podejscie moi mzdaniem do sytuacji, mowi ze ManU nie jest faworytem, co zapewne da wiare w siebie swoim chlopakom. Mim owszystko swoja arogancja poprawia nastroje, w meczach z teoretycznie mocniejszymi sprowadzajac ich w niejednym wywiadzie do poziomu swojej druzyny.
Moim zdaniem mecz jak najbardziej na no bet, tymbardziej ze to LM. Ale jak mialbym stawiac to powiedzialbym ze karne roztrzygna losy ????

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
NIe zgodzę się z tobą.
Tu nie chodzi czy ktoś jest fanem czy nie.

Sam kurs przez Bukmacherów ustalony mówi sam za siebie kto jest zdecydowanym faworytem...chociaż tu akurat kursem sie nie kierowalem i moim zdaniem jest on stanowczo za niski.

Na Old Trafford żadko pada wynik bezbramkowy dlatego nie wierzę w karne.

Cóż pozostaje nam poczekać do 22.30 i będziemy znać rezultat.

Myślę, jednak, że ten mecz będzie zdominowany przez United.

Pozdrawiam ????

simons 646

simons

Forum VIP
prosze nie mow mi tutaj ze kibicowanie nie ma zwiazku z typowaniem, bo nawet jak starasz sie obiektywnie ocenic, zawsze podswiadomie kierujesz sie &quot;sercem&quot; jak na prawde jestes kibicem danej druzyny.
Ale lepiej zaprzestac OFFTOP, jak masz, albo kto inny ma spostzrezenia do tematu typy-ulubiona druzyna zapraszam na PW/gg.
No mozliwe ze ciezko bedzie 0-0, ale mysle nad remisem i underem w tym meczu, a typ 0-0 jest totalnie intuicyjny, tymbardziej ze odpuszczam sobie ten mecz ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jeżeli na San Siro ManU dominowało to wątpie aby na Old Trafford było inaczej. po za tym damianczyk to że bukmacher wystawia niższy kurs na kogoś nie znaczy że ten ktoś jest zaraz faworytem , bukamcherzy to też ludzie i też nie zawsze mogą być doinformowani ;) ale zgodze sie z tobą ze karnych nie powinno byc ;)

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
jeżeli na San Siro ManU dominowało to wątpie aby na Old Trafford było inaczej. po za tym damianczyk to że bukmacher wystawia niższy kurs na kogoś nie znaczy że ten ktoś jest zaraz faworytem , bukamcherzy to też ludzie i też nie zawsze mogą być doinformowani ;) ale zgodze sie z tobą ze karnych nie powinno byc ;)

jedynie w ligach o małym zainteresowaniu graczy bukmacherzy robią pomyłki kursowe, nie na takim szczeblu ...to też ludzie wiadomo ale oni właśnie na tym zarabiaja ze ustalaja bardzo adekwatne kursy i tu w mniejszym stopniu chodzi o szanse danej drużyny a zainteresowanie publiki w stawianiu na nią. Wyobraź sobie że kurs na MU jest około 2.00, mogliby stracić kupę kasy wtedy, a moim zdaniem kurs powinien być własnie w tych granicach, w końcu Inter to nie jakieś tam ogórki, w piłkę grać potrafią Mourinho niezły taktyk itp. Mamy kurs około 1.7 teraz wiec jesli MU wygra co jest raczej bardziej prawdopodobne niż remis czy wygrana Interu, to buki oszczedza choć te 30% na wypłatach niż byłoby to przy kursie 2.00

sieku 31

sieku

Użytkownik
Gdzieś ty chłopie wyczytał tą taktykę to ja nie wiem, ale powiem ci tylko jedno że będzie parę bramek to sam stawiam ale co do reszty to żeś je z palca wyssał. I który trener a już na pewno nie Mourinho, planuje bronić Częstochowy przez 120 min i liczyć na karne gdy nie mają nawet 1 bramkowej przewagi.
Nie specjalnie mnie ruszają takie personalne przepychanki ale jak już postanowiłeś się zwrócić bezpośrednio do mnie to trudno.
Jeśli Twoje pytanie dotyczące mojego źródła ma charakter merytoryczny to odpowiedzi udzielił Ci grafika5.
Odnośnie wysysania czegoś z palca to niezupełnie masz rację. Analizę napisałem rzeczywiście samodzielnie, jednak jeśli chciałeś wskazać na jej nietrafność to podaj jakieś argumenty. Bo mnie się wydaje, że wynik 0-0 jest obecnie dla Interu bardzo korzystny.
Raczej nie wyobrażam sobie by zdominowali grę, więc łatwo można wywnioskować że będą się bronić i starać utrzymać remis. Pierwszy wynik sugeruje że mają szanse na 0 w obronie. Każdy wie jak mocny jest MU i że Inter mimowolnie skazany jest na kontry. Kiedy straci bramkę zapewne się odsłoni ale to wcale nie oznacza że zdobędzie bramkę lub tym bardziej, że odrobi straty. Przecież jednobramkowe prowadzenie MU jest nadal mało komfortowe bo już bramkowy remis daje awans Interowi. Dlatego gospodarze po pierwszej bramce nie odpuszczą.
Myślę że jest dośc oczywistym ze Inter będzie się bronił na wyspach...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak ktoś twierdzi że Interu nie stać na awans to chyba nie ma najlepiej pod dynią a sam pewno nie zaryzykuje Duzych Pieniędzy
Włosi teoretycznie przystępując do rewanżu w lepszych nastrojach gdyz nie muszą wygrać by awansować (bramkowy remis daje im awans)
Co do rozkminek serii United i Interu to ci pierwsi grają i nie odpuszczają Inter miał sporo punktów przewagi i popuszczał pasa zresztą nie ma co porównywać mecz Sampdorii CO do rozkminek jak kto radzi sobie w lidze to tylko tyle : w Lidze do meczu w ChampionsLegue Liverpool wygrał wczoraj z Realem 4-0 (0-1) który w Hiszpani tez ma dobrą serie a w lidze dostał 2-0 od Middlesbrough hahaha jak oni wczoraj wygrali 4-0 !!!!!!!
LM to inna bajka Liverpool chyba to pokazał

PS:Nie jestem fanem żadnej z druzyn

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Tommy.....powiedzmy sobie wprost....Champions Legaue jest od 2 lat zdominowana przez kluby angielskie...

Już Roma przekonała się co to jest Old Trafford.....

Wyniku napewno takiego nie będzie, ale sam zobaczysz jak bedzie wygladac gra....dlaczego ?

Przyznam szczerze ostatnie 6 meczow United mialem okazje oglądac....

Tak sie skalda widzialem tez mecz Interu z Sampdoria i Genuą...

Naprawdę nie typuję tego dlatego bo lbuie United...

Typ po prostu dokladnie przemyslany.

MOże to być smieszne lub nie, ale dla mnie najpewniejszy typ na tąrunde rewanżową.

Bron boze nie lekcewaze Interu, ale prawda jest taka, że skoro nei potrafili strzelić bramki na swoim terenie...to nei wierze w bramke na Old Trafford ze strony Interu.

Nie ma co sie teraz przepychac ...kazdy ma swoje zdanie...

Ale możesz przyjsc po meczu i pogratulować mi typu ;) ... hehe a tak poważnie...

Zapowiada się bardzo ciekawe widowisko i to jest najwazniejsze.

PS: pamiętaj, że na Mocniejsze zespoły zawsze drużyna inaczej się motywuje.

sieku 31

sieku

Użytkownik
No ale to dość oczywiste, że na tym etapie LM każdy zespół może awansować dalej. Zwłaszcza przy takim wyniku pierwszego meczu. Oczywistym też jest że Inter jest mocny i grają w nim talenty. Ale nie ma co porównywać lig krajowych do LM. Poza tym MU faworyzuje własny stadion i składy w jakich drużyny wybiegną. Uważam że w ataku MU jest po prostu od Interu mocniejszy dlatego zakładam ich wysoką wygraną. Tylko nie piszcie że tak myślę bo jestem kibicem MU bo akurat ich nie lubie, i to bardzo. Ale nie zależnie od upodobań uważam że MU ma znacznie większe szanse na awans.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja nie twierdze że MU nie wygra czy awansuje dalej tymbardziej tylko przeglądając temat mam wrazenie jakby MU grał tu z Lechem nie z Interem....no lub Wisłą żeby spin nie było ????
Z jednej strony United gra u siebie z drugiej Inter nie jest druzyną która na wyjezdzie nie potrafi grac w piłke głównym zalozeniem Interu było nie stracic gola u siebie i to im sie udało wieksza presja zdecydowanie jest na United co chyba tez nie jest dla nich dobre.....Jak inter zagra dobry mecz to awansuje jak nie to odpadną i chyba tyle odemnie na temat tego spotkania.Zbyt wielka pewność na United jest błędna ja nie jestem do konca pewien w którą strone lepiej potoczy sie ten mecz a over 2,5 za k:2.4 chyba postawic najrozsądniej

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Wielką przyjemnością będzie oglądanie jak Ibrahimovic po raz kolejny nie zdobędzie bramki w ważnym meczu, a Mourinho na konferencji zwali wszystko na sędziego lub na brak trzech obrońców. Czekam na to z niecierpliwością :) Choć w sumie patrzeć na płaczącego C. Ronaldo to też żadna frajda ale awans Manchesteru jest pewny

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Panowie ! To jest piłka nożna ! Sport w którym o wyniku/awansie decydują detale, szczęście, błąd sędziego. Dlatego po wyniku 0-0 w Mediolanie sprawa awansu jest jak najbardziej otwarta, mamy do czynienia ze sportem gdzie nie zawsze wygrywa drużyna lepsza, tym bardziej kiedy gra Inter który wygrywa większość meczy wcale nie mając miażdżącej przewagi nad przeciwnikiem.
Manchester jest zdecydowanym faworytem tego spotkania, są w dobrej formie, mają dużo większe doświadczenie na arenie międzynarodowej, dysponują lepszymi piłkarzami prawie na każdej pozycji. Będąc kibicem Interu martwi mnie mizerna postawa Ibry w pierwszym meczu, zawodnik ten ma ogromne możliwości jednak z mocniejszymi zespołami chyba nie lubi się nimi chwalić.
W zależności od tego kiedy padnie pierwsza bramka i kto ją strzeli, w ciemno mogę napisać, że Manchester w tym meczu będzie stroną dominującą - odda więcej strzałów, będzie mieć więcej rzutów rożnych, czy to przełoży się na upragniony awans ? Zobaczymy ...

deemer 0

deemer

Użytkownik
Czy wie ktoś kto będzie lewym obrońcą Interu?
Myślę nad tym aby postawić na to że dostanie kartkę. W końcu Ronaldo nie dość że jest niebezpieczny i trzeba będzie dobrze go pilnować to wie jak udawać faule. Znając mentalność włochów i fakt że będą grać pod presją postawienie na kurs ponad 4.0 nie jest chyba złym pomysłem.

Co najmniej :zoltakartka: będzie na 40%

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Prawie napewno na lewej obronie zagra Santon, był wystawiany na tej pozycji przez ostatnie kilka spotkań i dziś nie powinno być inaczej. W jakim buku masz taki zakład ?

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Manchester United z pewnością jest faworytem tego spotkania , ale to nie stawia od razu Interu na straconej pozycji . Coś w tym też jest , skoro jest się fanem jakiegoś klubu , to nie dziwne , że się na niego stawia . Ja też stawiam na Manchester , nie dlatego , że jest moim ulubionym klubem , bo tak nie jest , ale dlatego , że przede wszystkim wolę angielski styl gry od włoskiego , jest dużo żywszy , szybszy i ostrzejszy , a przede wszystkim nie ma takiego udawania (poza C Ronaldo rzecz jasna...). A co do tego , że bukmacherzy się nie mylą ... przykładem może być mecz Panathinaikos - Villareal , na gospodarzy był kurs 2,20 na gości 2,80 , a to jest spora różnica , powinny być kursy po 2,50 na każdego , bo każdy wynik tutaj był możliwy , mi na szczęście udało się wytypować zwycięzcę , ale przyznam , że miałem sporo szczęścia , bo Panata też mogła spokojnie strzelić drugą bramkę i byłoby nieciekawie dla mnie.

typer303 0

typer303

Użytkownik
Witam.Przeglądam kursy na ten mecz.I znalazłem ciekawy typ.

Kto będzie miał więcej spalonych MU-Inter 1 2.05 X 4.35 2 2.55 buk UNIBET
mój typ 1 MU

Mecz zapowiada się niezwykle emocjonująca.Drużyna Interu ustawi sie szczelnie w defensywie.MU będzie atakować od pierwszych minut ponieważ to jest ich styl gry.Rooney będzie zapewne ustawiony na szpicy przy ostatnim obrońcy Interu a ponieważ jeszcze po kontuzji nie nabrał pełnego ogrania i szybkości to zapewne zostanie nie raz zlapany na spalonym.
Druga sprawa przemawiajaca za MU jest szybkosc poszczegolnych pilkarzy.Tacy zawodnicy jak C.Ronaldo,Tevez,Nani,Giggs sa zdecydowanie szybsi niz obroncy Interu a co za tym idzie czesto beda wychodzic na pozycje spalone. J
Jedynym zagrożeniem dla tego typu może być Ibrahimovic.To zawodnik nieco ospały a jednocześnie przebiegły grający zdecydowanie z przodu i liczący na błąd obrońców ale biorąc pod uwagę ze to MU będą dyktować warunki gry(bo nie wyobrażam sobie innego scenariusza na Old Trafford) i więcej będą grac do przodu,tym bardziej typ wydaje się być pewny a i kurs zachęcający.
Zachęcam do przemyślenia tego zakładu.

pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom