>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Manchester United - Inter Mediolan

Status
Zamknięty.
matiq 1

matiq

Użytkownik
Mecz w mediolanie był raczej jednostronny. ManU bardzo dominowało nad rywalem, strzałów i dogodnych sytuacji było wiele. Mimo 0:0 to manU powinno zabrac do Manchesteru 3pkt. Kurs 1,70 jest całkiem dobry i napewno zagram na czerwone diabły, bo mimo iż jestem fanem Liverpoolu i chciałem awansu Interu to Manchester pokazał kawał dobrego futbolu (szkoda ze nieskutecznego) i na Old Traford napewno pokaże na co go stać. Jeśli w ManU nie dojdzie do szczególnych kontuzji do czasu meczu to napewno zagram na angielski team.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
w mediolanie bardzo dobrze zagral ronaldo. ciagle ostrzeliwal barmke Interu a to z glowki a to z wolnych , I polowa zdecydowanie po stronie ManU które kontrolowało jej przebieg w II nie co gra się wyrównała i mecz stał się jeszcze bardziej ciekawszy , na Old trafford widze tylko jednego kandydata do awansu , w takiej formie w jakiej obecnie sie diably znajduja moga z podniesiona glowa spogladac w stanie sie pierwsza druzyna w historii uefa ktora dwa razy z rzed wygra CL, tym bardziej ze ostatnio gra interu jest przecietna , jedynym plusem po stronie Nerazzuri powinien byc Murinho choc mial byc juz on asem i w pierwszym meczu a ciagle widzi m isie jego obrazek bezradnego , podpartego o budke z rezerwowymi interu. tak wiec na Old Trafford moim zdaniem manu pewnie upora się z interem

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Kursowo wyglada to marnie 1.9 bym sie skusil ale wole obejrzec ten mecz jako no bet przy takim kursie (1.70) i kibicowac druzynie ktora bedzie lepsza. Nie jestem fanem pilki Manchesteru szczegolnie w Lidze Mistrzow, ale jezeli blysna i zagraja dobrze dla oka, to OK bede za nimi w nastepnej rundzie. Inter ma naprawde male szanse w tym pojedynku, choc jedynym sposobem Mourinho pewnie bedzie granie na bramkowy remis, co moze sie udac, ale najpierw trzeba bedzie strzelic bramke solidnej obronie Diablow, a jezeli nie zrobilo sie tego u siebie to raczej trudno bedzie to zrobic na old trafford, gdzie pewnie Man U bedzie juz wzmocnione w tej formacji powrotem graczy choc o tym jeszcze nie wiem.

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Tak faworyt jest jeden ale tylko teoretycznie.ManU gra bardzo dobrze ostatnimi czasy ma solidna obrone(i nie mowie tu wcale ze to Sar jest jakims swietnym bramkarzem ale ogolem obrona jest swietna) no i mocny atak.Ale zwrocmy uwage ze ManU w lidze zadko wygrywaja wiecej niz roznica dwoch goli.A Internazionale potrafi grac w defensywie.Z przodu tez maja sie czym pochwalic i jesli Ibra zagra dobry mecz to powinni cos strzelic.Murinho zagra zapewne na &quot;zero&quot; z tylu a w ataku to ich bronia moga byc stale fragmenty gry.No zobaczymy.Jednak chyba ManU wygra ten mecz i awansuje dalej.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
na Manchester można śmiało stawiać , nie powinni mieć wielkich problemów z przejściem do następnej fazy rozgrywek . Do tego , że Manchester jest w dobrej formie , trzeba przyznać , że Edwin van der Sar jest w dobrej dyspozycji , co pokazuje w większości swych meczów . Jest to prawdą , że bramkarz jak wino ; im starszy , tym lepszy. Przykładem dawniej był Oliver Kahn , a teraz można do tego zaliczyć również van den Sar&#39;a ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ibrahimovic jest zbyt przereklamowany w europie. owszem w serie A gra dobrze ale już w lidze mistrzów nie, zresztą miał być głównym asem murinho w pierwszym meczu a był kompletnie nie widoczny. racja ze manu ma swietna obrone , ale taka obrona bez dobrego kierownika ( patrz VdS) była by duzo slabsza , zreszta potwierdzilo sie to nie dawno gdy miedzy slupkami stanal kuszczak. i to nie Ibrahimovic ma zagrac dobry mecz tylko caly Inter co ostatnio co raz rzadziej się zdarza

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Ibra to dobry pilkarz nie mowie ze jakis swietny ale potrafi grac glowa a to w kontekscie rewanzu wazne.Potrafi tez grac tylem do bramki i przytrzymac gre.Co do Sara to potrafi kierowac ale ma kim kierowac, dajesz na przyklad Kuszczaka ze nie potrafil pokierowc defensywa ale jak mial to robic jak on z tymi pilkarzmi gra tylko od swieta??Sar gra a ta defensywa wiele lat i maja wspolny jezyk ale jak przyszedl by nawet Buffon czy Boruc czy inni to by nie mogli kierowac tymi pilkarzami tak jak VdS bo do zgrania bramkarza z defensywa potrzeba kilku meczow.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Zgadza się , potrzeba kilku meczów , ale przecież Kuszczak nie jest w Manchesterze od wczoraj i kilka meczów już rozegrał . Przeplatał nawet gorsze mecze z tymi lepszymi , ale zawsze wkradały mu się w szyki jakieś niepewne interwencje itp. Nie obrażając nikogo , może Kuszczak rzeczywiście jest za słaby jak na Manchester United ? W West Bromwich radził sobie świetnie i do tego ta parada sezonu . Wtedy było widać , że ma ogromną chęć do gry , a teraz chyba nie aż tak wielką , skoro tyle meczów przesiaduje na ławce rezerwowych , a to rzeczywiście może denerwować.

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Tomek marnuje sie w MU.Nie gra prktycznie wcale tylko siedzi na lawie a trudno dobrze bronic patrzac na Sara i irytujac sie czego nie daje mu sie szansy gry.W WBA gral regularnie i to bylo widac w jego interwencjach i mial wspolny jezyk z linia obrony.Najlepsze dla niego samego bylo by zarabianie mniejszych pieniedzy a granie regularne w klubie nie konicznie tym z najwyzszej polki ale taki ze srodka tabeli.

G 0

grafika5

Użytkownik
Skupmy sie na ważnych faktach a nie na gadaniu o Kuszczaku
W związku z tym że Kuszczaka na boisku w środę nie zobaczymy na Old Trafford, proponuję nie rozmawiać w tym temacie o nim.

Otóż do pokuszenia się o wytypowanie wyniku meczu potrzebuję
istotnych informacji które tej chwili są pod znakiem zapytania.
A są to informacje:

1. Czy zagra Rio Ferdinand ?
2 Czy zagrają Materazzi, Burdisso, Chivu, Samuel?

Ad 2 - Jose Mourinho już zapowiedział, że żadnego z owych 4 środkowych obrońców nie zobaczymy w środę na Old Trafford

Mi osobiście wydaje się, że Mourinho to szczwany lis i być może, celowo
próbuje zdezorientować rywala aby poczuł się pewny swego już teraz.

Jeśli ktoś z was ma coś więcej do powiedzenia na temat moich dwuch pytań
to chetnie posłucham takiej wypowiedzi

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
narazie jeszcze nie ma dokładnych informacji na temat tego , kto zagra na tych pozycjach . Trzeba zaczekać do jutra lub wtorku i wszystko powinno się wyjaśnić . Ale takie pytanie zadam , po co Ci akurat to pierwsze pytanie ? Rio Ferdinand ? nawet jeśli nie zagra to znajdzie się na jego miejsce na pewno zamiennik , który z pewnością sobie poradzi i Manchester wygra to spotkanie.

G 0

grafika5

Użytkownik
po to mi odpowiedz na to pierwsze pytanie.
Bo róznica między Ferdinandem a Evansem jest ogromna, nie wspominając o O&#39;shea
który popełnia koszmarne błędy. oglądałem mecz Finałowy Pucharu Ligi
i nie dziwiłem się, że O&#39;Shea został zmieniony po 1 połowie.
Ten gość grał koszmarnie, kilka razy poslizgnął się w pojedynku jeden na jednego, co powodowało ogromne zagrożenie pod bramką VDS.
W 2 połowie Vidic zastąpił O&#39;shea i przeszedł na środek obrony a miejsce o&#39;shea na prawej obronie zajął Evans.

1 O&#39;Shea jest strasznie słaby
2. Evans młody i mało doświadoczny

jesli nie będzie Ferdinanda to strata bramki bardziej prawdopodobna

a jeśli Inter strzeli na 1-0, to Man Utd bedzie musiał strzelic 2 gole
a wiadomo że mourinho może zamurować bramke w takim przypadku
a włosi murować umią.
Miurinho może wtedy zagrać 5 -ma obrońcami i murowąc bramke aż do konca meczu

Jeśli dla ciebie Ferdinand czy o&#39;shea na srodku bez roznicy to pozdrawiam ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
pozdrawiaj pozdrawiaj , Manchester jest przecież na tyle mocnym zespołem , że tutaj nie będzie różnicy , a skoro dla Ciebie O&#39;Shea jest strasznie słaby , to rzeczywiście oglądałeś chyba tylko ten jeden mecz. Nie porównuję go do Ferdinanda , bo Rio jest o wiele lepszy i z tym się zgodzę , ale nie sądzę , żeby John O&#39;Shea grał aż tak tragicznie , że Manchester straci bramkę , bo skoro nawet zajmuje miejsce w szeregu Czerwonych Diabłów i (czasami) występuje ... nie muszę pisać dalej.

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
To, że Manchester awansuje jest pewne. Tyle w temacie. Inter klasycznie sie obsra jak co roku, a Mourinho przynjamniej będzie miał wymówkę- już widze jak pieprzy, że to przez brak dwóch obrońców hahaha.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
1 O&#39;Shea jest strasznie słaby
2. Evans młody i mało doświadoczny
Żal czytac takie żałosne wypowiedzi. Chcesz na Manchester psotawić w środę i postanowiłeś sobie obejrzeć ich jakiś mecz nie robiąc tego przez cały sezon ???? Evans może i jest młody, ale gra kapitalnie. Gdy Ferdinand mial kontuzję przez połowę stycznia i lutego to Evans wraz z Vidicem pomagali Van der Sarowi utrzymać w kazdym meczu czyste konto. Fakt, że Rio zagrał świetnie na San Siro, ale to samo można powiedzieć o Evansie. Środek mnie nie martwi, jedynie prawa strona. O&#39;Shea strasznie słaby to może jest według Ciebie, ale Ty chyba mało się znasz. John gra nieco w kratkę, w Mediolanie zagrał dobre zawody, a w finale Pucharu Ligi słabe. Wczoraj z Fulham znowu grał bardzo dobrze, lecz musiał zejść w wyniku kontuzji.

G 0

grafika5

Użytkownik
ja jestem żałosny?
powiedz mi co ty wniosłes do dyskusji poza pisaniem że moje wypowiedzi są żałosne i ze mało sie niby znam. bo według ciebie postanowiłem sobie oglądnąć 1 mecz. Doprawdy zabawne
Napisałeś coś o meczu manchester - inter? czy tylko skupiłeś się na tym żeby mi dołożyć?
PS. zamierzam postawić kupon za 200 zł na MU oraz barcelone

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
powiedz mi co ty wniosłes do dyskusji poza pisaniem że moje wypowiedzi są żałosne i ze mało sie niby znam. bo według ciebie postanowiłem sobie oglądnąć 1 mecz. Doprawdy zabawne
Napisałeś coś o meczu manchester - inter? czy tylko skupiłeś się na tym żeby mi dołożyć?
Nie umiesz czytac? Napisałem o poszczególnych graczach co chyba dotyczy meczu? Tak, jesteś żałosny, bo ktoś kto ocenia piłkarza po obejrzeniu jego jednego spotkania jest śmeiszny i ma niewiele pojecia. A to, za ile stawiasz i co to akurat najmniej tu każdego itneresuje ;)

G 0

grafika5

Użytkownik
boze człowieku chyba ty jestes smieszny
ja sledze mecze man u od 5 lat
daj sobie na wstrzymanie bo widze ze jedeym twoim celem jest ośmieszenie mnie
natomoast do dyskusji na temat meczy
Manchester United -inter Mediolan nic nie wnosisz

Wypowiedz się wreszcie na temat graczy tak ja to zrobiłem. I kto nie wnosi to nie wnosi // Miko_MU

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
nie kłóćcie się wogóle , bo te wasze wypowiedzi nic nie wnoszą :jezora: Według mnie , zarówno Evans jak i O&#39;Shea są doświadczeni i potrafią grać na wysokim poziomie bez większego stresu ... według kogoś innego nie , no i tyle , po co się kłócić ? Forum jest właśnie po to , aby każdy wypowiedział swoje zdanie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom