kuuba
Użytkownik
Nie wiesz dzieciaku że hazard jest dozwolony od 18 lat? Wracaj odrabiać lekcje na przyrodę czy czego tam teraz w podstawówce uczą.BUAHAHAHA wiadomo przecież że awansowała już CHELSEA VIVAT the BLUES
ja obstawiam wynik 5-1 dla londyńczyków nastrzelaja dzisiaj ty dzieciakom co sie popisują ???? mam nadzieje ze inne dzieci z tego forum przestaną podniecać sie drużyną barcy i spojrzą z rozsądkiem na piłke nożna wylewni jesteście jak piszecie ze nie podoba wam sie teoria chelsea ze zamórowali bramke a co mieli zrobic wykładac im piłki żeby bramki mogli strzelac ten messi co to nie on i henry śmiech na sali fani barcy to lalusie ale dzisiaj barca dostanie lanie ???? ???? wylew
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Eto'o i Messi.
Chelsea: Cech; Bosingwa, Alex, Terry, Cole; Essien, Ballack, Lampard; Malouda, Anelka i Drogba.
Składy oficjalne.
Czyli jednak Toure na środku obrony a w jego miejsce Busquets. Henry także nie w formie, więc za niego Iniesta, a za Inieste Keita. No nie powiem żeby takie ustawienie mi się podobało, no ale nic... ???? .