Za stroną PZPN:Czy coś już wiadomo o dystrybucji biletów na POL-HOL w Gdańsku? Kiedy ruszą? Jaka kolejność dystrybucji?
Rozpoczęcie sprzedaży biletów na Holandię i Litwę na początku maja.
Za stroną PZPN:Czy coś już wiadomo o dystrybucji biletów na POL-HOL w Gdańsku? Kiedy ruszą? Jaka kolejność dystrybucji?
Jeszcze parę dni temu pisałem, że w reprezentacji jest wesoła atmosfera ale nie sądziłem, że to wszystko spowodowane jest takim luzem na zgrupowaniu. Bardzo dobrze, że PS opisał całą sprawę bez dokładnego wskazywania winnych.
Prezes Boniek już zapowiedział, że wyciągnie konsekwencje i pomoże trenerowi. Liczę, że nie skończy się na gadaniu nawet jeśli chodzi o podstawowych zawodników. Lepiej grać mniej doświadczonymi ale walczącymi na treningach piłkarzami niż gwiazdami które przyjechały na wakacje i zabawę. Trener Nawałka ma szansę odbudować swoją pozycję i pokazać, że ma cojones. Do tej pory dawał palec, a więc musiało się tak skończyć.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski,zbigniew-boniek-spotkal-sie-z-adamem-nawalka,artykul,727479,1,291.html
Widziałeś kogos jak chla? Widziałeś, ze ktoś rzyga? Złapano kogos za rękę? No nie. Nie uwierzę dopóki nie zobaczęJasne, prowokacja. A Teo wcale nie byl na srogim kacu na konfie ???? Juz nie wspominajac o "kondycji " kilku pilkarzy w meczu z Armenia ktorzy wygladali jak po 3 dniach ostrego chlania. No i Lewy ktory w wywiadzie po meczu zasugerowal ze cos sie dzieje.
Nie interesują mnie dysputy teologiczne. Prawda jest taka, że pismaki sieją straszny ferment wokół kadry. Dla tych, którzy tak śmiało stawiają tezy, żeby balujących od razu wywalić z kadry podam fakt, ze wg części hien dziennikarskich kąpiel w basenie brał nago Grosik, a czołgał się Glik. Nie uwierzę dopóki nie będzie oficjalnej informacji od Nawałki i Bońka.I tu bym się tak nie rozpędzał... ????
Bowiem śmiem sądzić, że Ty nawet oddychasz tym czego nie widzisz i w ciemno dajesz wiarę różnym takim, co od wieków głoszą iż jest to powietrze.
A ponadto znam kilka osób głębokiej wiary, będących wyznawcami różnych religii - i oni także wierzą w rozmaicie nazywanego Najwyższego, którego nigdy nie widzieli.
Zatem można jednak wierzyć w coś, czego się nie widzi - a tylko odczuwa, począwszy od podmuchu powietrza a skończywszy na obecności boskiego pierwiastka w nas samych...
Przeciez Boniek juz o tym wspomnial, poczytaj twittera. Wywiad Lewego po meczu tez daje sporo do myslenia. Poza tym jak by to bylo wyssane z palca to glowni bohaterowie by temu stanowczo zaprzeczyli, a narazie nikt nie zaprzeczal wiec to musi byc prawdaNie interesują mnie dysputy teologiczne. Prawda jest taka, że pismaki sieją straszny ferment wokół kadry. Dla tych, którzy tak śmiało stawiają tezy, żeby balujących od razu wywalić z kadry podam fakt, ze wg części hien dziennikarskich kąpiel w basenie brał nago Grosik, a czołgał się Glik. Nie uwierzę dopóki nie będzie oficjalnej informacji od Nawałki i Bońka.