pawlikn
Forum VIP
Dla mnie ten Puchar Polski to kolejna kompromitacja PZPN i ITI, który sponsoruje te rozgrywki. Mecz o 17 ? Gdzie te emocje, prestiż ?! W normalnym kraju finał rozgrywa sie wieczorem a nie popołudniu przy kawie czy obiadku :| Jeszcze do tego stadion Bełchatowa gdzie zasiąść może 4 tysiące widzów bo............jest remont! Jakby nie można rozegrać tego meczu np w Kielcach, którzy z tego co wiem zgłaszałi chęć organizowania tej imprezy.
zal.pl
Wracając do meczu. Faworyta znaczącego nie ma, Wisła po zdobyciu Mistrzostwa trochę obniżyła loty a Legia w ostatnich meczach oszczędzała kluczowych graczy, wiec na pewno będą wypoczęci. Mimo wszystko według mnie to Wisła wygra i zdobędzie podwójną koronę. Wiślacy będą na pewno chcieli zrewanżować się za ostatnie dwie porażki w krótkim czasie z Legią.
zal.pl
Wracając do meczu. Faworyta znaczącego nie ma, Wisła po zdobyciu Mistrzostwa trochę obniżyła loty a Legia w ostatnich meczach oszczędzała kluczowych graczy, wiec na pewno będą wypoczęci. Mimo wszystko według mnie to Wisła wygra i zdobędzie podwójną koronę. Wiślacy będą na pewno chcieli zrewanżować się za ostatnie dwie porażki w krótkim czasie z Legią.