>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Real Madryt - Manchester City [1/2 finału Ligi Mistrzów] - rewanż [4 maja 2016]

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik

Real - Manchester City over 2,5 1,88 5/10 pinnacle

Niebawem maj i ten zakład zagram na jego dobry początek.
Dziś mało strzałów z obu stron, ale 3 świetne okazje na gola w drugiej połowie jednak były dla Królewskich.
W drugiej połowie mecz pod dyktando gości, City miało tylko wolnego w doliczonym czasie oraz dwie źle rozegrane kontry. Real nie narzucił mocnego tempa, ale widać było łatwość w rozegraniu piłki.
W rewanżu faworytem jest Real, niezależnie czy z Benzemą i Ronaldo,
jedna bramka otworzy ten mecz, każdy gol gości odmieni mocno oblicze tego meczu.
Real u siebie moim zdaniem udowodni, że jest w dobrej formie i ten kurs, biorąc pod uwagę, że mecz będzie otwarty przy 1-0 0-1 zwłaszcza w drugiej połowie, gdy ktoś będzie gonił wynik uważam za warty gry przed meczem. Dodatkowo czekam na rożne.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
City+0.5
2.500
Pinnacle

Gram juz teraz bo boje sie ze kursy poleca.Pierwszy mecz w wykonaniu City nie byl najlepszy to Real zaprezentowal sie lepiej ale nic dwa razy sie nie zdarza.Oczywiscie to Real bedzie dominowal ale City ma na tyle jakosci ze moim zdaniem wywiezie ten awans.Jedna bramka strzelona przez Obywateli sprawi ze sprawa dla Realu sie skomplikuje.To nie Wolfsburg ze beda im gole ladowac.Swoja droga kurs na City wynosi 2.5 a jeszcze mozna wziasc pod uwage 0-0 wiec tak naprawde jest jeszcze nizszy a przed dwumeczem bylo 3.150 ktore pogralem.Widac ze ktos poszedl po rozum po glowy bo kursy byly przeszacowane.Licze na City.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Real @1.52
Bale strzeli a jego zespół wygra/awansuje @2.6

Nie ma co bić piany, większość znaków na niebie i ziemi przemawia za Realem.W pierwszym meczu to Real był bliższy zdobyciu gola, u siebie jak nikt inny no może oprócz Bayernu jeszcze potrafi zdominować rywala i ugrać to co musi.Tutaj sytuacja jest tym łatwiejsza, że Real nie musi specjalnie gonić wyniku jak miało to miejsce w ćwierćfinale z Wolfsburgiem.O to, że coś strzelą jestem spokojny.Pytanie na co stać City w tym rewanżu? To trochę niewiadoma ale wg mnie raczej nikt tego zespołu nie pociągnie do finału.Aguero nie jest specjalistą od wygrywania takich ważnych spotkań, Silva kontuzja, Toure może będzie gotów ale po kontuzji więc raczej dużo dobrego nie wniesie swoją grą, na Sterlinga nie ma co liczyć.Młody Iheanacho błyszczy formą w BPL, strzela ostatnio regularnie ale Real to nie ta półka.De Bruyne to wg mnie jedyna karta przetargowa przyjezdnych ale może to być za mało..W ekipie &#39;&#39;Królewskich&#39;&#39; w formie Bale, liczę że pod prawdopodobną nieobecność Benzemy, Cristiano wróci choć nie wiadomo w ilu % jest zdolny do gry ale raczej nie na 100% więc obowiązek strzelania powinien wziąć na swoje barki Walijczyk.Real wygra ale czy do zera? Tutaj duży znak zapytania więc handi mimo, że kurs zachęcający to odpuszczam.Wg mnie takie 2:0 bądź 2:1 najbardziej prawdopodobne.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wwojtas7 13

wwojtas7

Użytkownik
Z kadry Realu na jutrzejszy mecz wypadają na pewno Benzema oraz niestety Casemiro.
Natomiast Ronaldo ma być gotowy na 100% i grać od początku. Szczególnie brak Casemiro może być kluczowy dla City, ponieważ brak defensywnego pomocnika w Realu może być dla nich ogromną szansą na opanowanie środka pola i przechylenie szali na swoją korzyść. Jako kibic Realu wierzę że wygramy ten mecz, ale na pewno będzie to mecz najtrudniejszy w tym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Real over 1.5 gola - 1.50 ⛔
Real over 2.5 gola - 2.60 ⛔

0-0 w pierwszy meczu więc rewanż będzie ciekawy. Kto w lepszej sytuacji ? Wydaje się że Real bo własne boisko jednak jedna bramka dla City i już Real będzie w opałach.
W pierwszym meczu Real przynajmniej dla mnie grał trochę lepiej, zabrakło szczęścia i zimnej krwi. Wróci pewnie Ronaldo to już gra Realu będzie lepiej wyglądała. W City zabraknie Silvy, nie wiadomo czy zagra Toure a to duże braki w składzie Obywateli.
Stawiam na Real - już z Wilkami odrobili straty z pierwszego meczu (0-2) po dobrej grze u siebie. Publiczność pomoże drużynie Królewskim + wygrana daje awans do wielkiego finału.

Jeszcze statystyka meczów Realu u siebie - na ostatnie 10 meczów w 8 strzelali 3 lub więcej goli.
City na wyjazdach ostatnio nie rozpieszcza - na ostatnie 10 meczów wygrali 4, 3 remisy i 3 porażki. Ostatnio stracili z Southampton 4 goli, wcześniej z Liverpoolem 3 gole czy z PSG 2 gole.

Dodatkowo gram kartki:
- Sagna 4.20 ⛔
- Clichy 3.00 ⛔
- Kroos 6.00 ⛔

E: ZENUJĄCY mecz, Real zamiast dobić to się bawi - City KOMPLETNE ZERO.

Minimalizm vs. Autobus w finale LM - szkoda oglądać ????

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Otrzyma kartkę Nicolas Otamendi i M.City dostanie łomot @ 4,25 Unibet ✅✅✅ i git;)

Zagram jakiś wysoki kurs,ale mimo to widzę spore szanse.Nasz bohater w PL nazbierał 7karteczek,w LM 2kartki.W ub.sezonie w Valencii łapał kartki aż 8razy,praktycznie zawsze z zespołami z tzw górnej polki(Real,Barca,Atleti....)Jutro wiadomo arcyważne spotkanie,na pewno da z siebie 110% jednak na Real może to być za mało. Sedzia Damir Skomina,teoretycznie oszczedny w kartkach,jednak jak trzeba nie zawaha się ich użyć(np Sevilla-Ath.Bilbao w Europa League 12szt)...Dodatkowo ofc Real musi wygrac,ale grac to po kursie 1.50 kompletnie bez sensu.Wiec taki mix mi wychodzi
Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
robertowwa 28

robertowwa

Użytkownik
UNIBET

Dla mnie ciekawy jest zakład na to że Aguero wykona 2 celne strzały na bramkę &quot;Królewskich&quot; stawka 2.30
Chyba tym zagram dzisiaj :)

P 73

phamrol

Użytkownik
Pytanie/off topic

Jak liczony jest zakład &quot;łączna liczba strzałów na bramkę - drużyna gospodarzy -&quot; ?
Wg. statystyk UEFA są to attempts on target + off target? czyli bez bloków?

Pzdr.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Real strzeli gola w 1 połowie 1,55 STS ✅✅✅

Uważam, że warto to dziś zagrać. Ten pierwszy mecz był patologią piłki nożnej.
Dziś według mnie będzie zupełnie inaczej. Real z Ronaldo w składzie od samego początku siądzie na City. Brak Karima nie jest moim zdaniem jakimś szczególnym osłabieniem. Wynik 0:0 nie daje Realowi zbyt dużego komfortu, bo jeden gol dla City komplikuje sytuację. Myślę, że celem Królewskich na ten mecz jest strzelić jak najszybciej gola i zbudować bezpieczną przewagę. City zagra bez Yaya Toure oraz Davida Silvy. To bardzo duże osłabienie. Rozgrywanie piłki będzie mocno kulało. Uważam, że Real bez większych kłopotów awansuje do finału strzelając gola w 1 połowie.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie hola hola Real to taka masowa kurs na City lub remis z 2.500 na 2.900 dlatego ze Ronaldo zagra? Nie zagra jedyny napastnik Realu ktory ciagnie druzyne w tym sezonie(Benzema) i najwazniejszy czlowiek Zidana-Casemiro ktory co jak co ale w takim meczu gdzie wyjda wybiegani fizyczni Fernando i Fernandinho przydalby sie.Real bedzie mial przewage ale nie daj bog jak straca bramke wtedy sie zacznie.
Tak bardzo licze na final Atletico-City obu sie nalezy za ten sezon.

W dalszym ciagu kazdy z Was traktuje City w stylu no dobrze macie pieniazki ale Gracie kupke w lidze.Nikt nie traktuje ten druzyny powaznie.
Przejedziecie sie panowie.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
A City to niby za co?Real ich wciągnie nosem.
Za to ze w koncu pokazuja dojrzalosc w LM za to ze wykopali PSG.
Real ich wciagnie nosem ale argument ho ho ho.
Real bez Casemiro i Benzemy de facto najlepszych zolnierzy Zidana to moze wciagnac nosem Vallecano.
Real musi liczyc na geniusz Ronaldo albo Walijczyka ktory jest bardzo chimeryczny.Ronaldo zacznie machac raczkami i tak sie skonczy nastepny bity faworyt do gromienia po Bayernie.Oczywiscie Real dalej ma potencjal(Marcelo,Modric) ale czy City to jest slaby przeciwnik?

Oczywiscie brak Silvy I Toure to oslabienia City Bo po zejsciu Hiszpana gra City siadla w pierwszym meczu ale ja Tu licze na gola Obywateli i jakies 1-1.
A jak nie to moj Real wejdzie do finalu :p

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
A City to niby za co?Real ich wciągnie nosem.
A no chociażby za to że będąc underdogiem wyeliminowali PSG. Ale to takie szukanie argumentu na siłę. Dla mnie City jako instytucji ten finał się nie należy ale:
1) Pellegriniemu za to jak szejkowie z nim postąpili TAK
2) Aguero należy się występ w jakimś finale i odrobina prawdziwej glorii bo wiemy jak to jest z nim i jego kontuzjami
3) Fajnie byloby w końcu zobaczyć angielska drużynę w finale

Real oszukał przeznaczenie w finale z Atletico i chociażby dlatego nie chce dla nich kolejnego z nich. Mimo ogromnej sympatii do Zidana.

candida 45

candida

Użytkownik
W dalszym ciagu kazdy z Was traktuje City w stylu no dobrze macie pieniazki ale Gracie kupke w lidze.Nikt nie traktuje ten druzyny powaznie.
A jakie masz argumenty za City poza swoim &quot;hola hola&quot;? City to zespół bez charakteru, brakuje im mentalności zwycięzców. Jaki spektakularny mecz ta ekipa zagrała w tym sezonie? Na chwile obecną to przeciętna drużyna w której w przeciętność popadają świetne indywidualności. Dwa najmocniejsze punkty to Hart i Aguero, dzis wypada Silva czyli jesli Real strzeli bramke to City bedzie musialo ustawic sie pozycyjnie - bez Hiszpana rozegranie będzie absolutnie nieefektywne. Jest De Bruyne, Bel jest mocny, ale brak mu ogrania na tym poziomie i może sie spalić na Barnabeu. Poza tym elektyczna linia obrony, Kompany sam wszyskiego nie ogarnie i pewnie wyłapie dzis zolta kartke za asekuracje któregoś z kolegów.

Obecność City na tym etapie trzeba traktować w kategorii ciekawostki, wyniku ponad stan. Pokazal to dwumecz z Dinamem K., PSG bardziej przegrało samo ze sobą aniżeli wygrało z nimi City. Real gra hiperbolę w tym sezonie, ale ten zespol i ten stadion są stworzeni do takich meczów jak dziś - kiedy trzeba rywala stłamsić, zgnieść. Blancos pokazali juz klasę w tym sezonie, wygrywając z Barcą czy z Wolsfburgiem kiedy wymagała tego sytuacja. Ja dziś im zaufam, dlatego:

Typy:
Real wygra: 1,53 b356
Real awansuje: 1,36
Real HC (-1): 2,2
Real wygra obie polowy: 3,5

Jak widać po moich typach, skłaniam się mocno ku Realowi. Na City stawiam jedynie over RR 3,5, ponieważ przewiduje, ze Real zbuduje przewagę a City pod koniec rzuci sie do ataku i wcześniej zrobi dwa rzuty rozne, a pod koniec nabije kolejne 2-3.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Nie jestem fanem zakladow na strzaly zawodnikow, bo nie raz sie na nich przejechalem, ale dwa zaklady z Unibetu mnie interesuja dzisiaj.

Ronaldo over 1,5 strzalu NIEcelnego @ 1,6 9/10 ✅ 2
Aguero over 1,5 strzalu NIEcelnego @ 2,05 3/10 ⛔ 1

W przeciwienstwie do strzalow celnych ktore sa wyjatkowo niekorzystnie liczone dla gracza, strzaly niecelne to kazdy strzal zawodnika ktory wyleci na goal kick. Obaj panowie beda glownymi strzelbami swoich druzyn. Real zapewne bedzie cisnal od poczatku a Ronaldo zapewne bedzie chcial byc glownym aktorem w tym spotkaniu. O jego dwa strzely niecelne jestem spokojny, bo ostatnio sporo pilek wyrzuca w kosmos. Atutem tego zakladu jest tez to, ze Ronaldo bedzie wykonywal rzuty wolne a ostatnio ma problemy by kierowac je w swiatlo bramki. Ogolnie to mysle, ze tylko z wolnych nabije 2 pudla wiec ten zaklad powinien wejsc na luzie. Co do Aguero to moze byc gorzej, ale przyjmujac, ze ten mecz to najwazniejszy mecz sezonu dla Man City a bramka strzelona na wyjezdzie bardzo pomoglaby Anglikom licze na to, ze City zagra jednak odwazniej i poszuka swojej szansy by miec atut bramki strzelonej na boisku przeciwnika. Na szpicy zagra oczywiscie Aguero wiec to on bedzie tym na ktorym bedzie lezec najwieksza odpowiedzialnosc za strzelanie bramek. Mysle, ze dzisiaj dostanie wolna reke i to on bedzie oddawal najwiecej strzalow na bramke Realu. Real nie ma zelaznej defensywy, City powinno wypracowac swojemu strikerowi kilka okazji do strzalu bo co jak co ale asystentow to w druzynie Man City nie brakuje.

Otrzymane punkty reputacji: +14
R 75

richi

Użytkownik
A jakie masz argumenty za City poza swoim &quot;hola hola&quot;? City to zespół bez charakteru, brakuje im mentalności zwycięzców. Jaki spektakularny mecz ta ekipa zagrała w tym sezonie? Na chwile obecną to przeciętna drużyna w której w przeciętność popadają świetne indywidualności.
Brawo:grin:.City to dla mnie taka Benfica czy Zenit z całym szacunkiem.Już bardziej bym się obawiał gdyby przeciwnikiem był Liverpool czy BVB.
Jak dla mnie bez kombinacji Real @ 1.51 Fortuna,jak najbardziej do grania.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Real - City
typ: under 2.5 po 2.25 w unibet✅

Pierwszy mecz 0:0 i ten pierwszy mecz wymusza gre defensywna. Strata gola przez real jest ogromnym ciosem bo wtedy musza strzelic 2 bramki. Dlatego nie ma mowy ze real rzuci się do zmasowanej ofensywy. City u siebie pokazalo bardzo mało, nie mieli zadnej okazji na bramke, dlatego w Madrycie strzelenie przez nich bramki jest mało prawdopodobne. Gdyby Real strzelił na 2:0 to wtedy tez zaczyna się bronienie ze strony Realu.Ogolnie under bardzo prawdopodobny z racji pierwszego meczu na zero

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom