dalem na probe wyplate za pomoca jetona (uzywam tutaj tylko jetona do depo/wyplata) poklikalem wszystko przeszlo normalnie wyskoczylo okienko ze wyplata is being proccesed czy jakos tak, tak jak zwykle.
innych metod nie uzywalem wiec nie mam co powiedziec.
e psychol32
jak co przyszla mi dzis ta wyplata, tak wiec u mnie z rabidi wszystko jest ok.
Mam pytanie o Rabona.
- mój limit wypłaty to 2000 PLN
- musi minąć co najmniej 24h aby żądać kolejnej wypłaty
- maksymalnie można mieć 3 oczekujące wypłaty
- wypłata pojawia się po kilku dniach, co najmniej 5 dniach.
Ktos pogrywa na ggbet i wyplacal w ostatnim czasie kase? U mnie kolejne wyplaty odrzucone na jeton , a support twierdzi ze to problem po stronie dostawcy płatności. Ciężko mi w to uwierzyć
2miesiace temu wplacalem i wyplacalem na jeton. Pozniej wyplata jeton zniknęła na miesiąc to nie gralem. Teraz jak wróciła ta metoda to nie mogę wyplacic. Support oczywiście bezradny
Ktos pogrywa na ggbet i wyplacal w ostatnim czasie kase? U mnie kolejne wyplaty odrzucone na jeton , a support twierdzi ze to problem po stronie dostawcy płatności. Ciężko mi w to uwierzyć
warto czas na to gowno marnowac. 1-2 bety i dostajesz limit 20 pln. w klonie tego syfu (vulkanbet) to pozniej nawet znikaja mozliwosci wyplaty i zostaje cala pusta strona, tak wiec no
warto czas na to gowno marnowac. 1-2 bety i dostajesz limit 20 pln. w klonie tego syfu (vulkanbet) to pozniej nawet znikaja mozliwosci wyplaty i zostaje cala pusta strona, tak wiec no
Dokladnie. Daja bonus od wplaty kilka razy w tygodniu. Depozytem gram sobie zaklady sportowe i wyplacam a bonus w kasynie około 40x i wpada czasem po obrocie 1500zl
Też mnie napastowali tymi bonusami. Raz wziąłem 4k na zakłady obrót x10. Przez weekend zrobiłem ale co z tego jak tylko 4k dopisali. Więcej nie brałem.
Dokladnie. Daja bonus od wplaty kilka razy w tygodniu. Depozytem gram sobie zaklady sportowe i wyplacam a bonus w kasynie około 40x i wpada czasem po obrocie 1500zl