dalem na probe wyplate za pomoca jetona (uzywam tutaj tylko jetona do depo/wyplata) poklikalem wszystko przeszlo normalnie wyskoczylo okienko ze wyplata is being proccesed czy jakos tak, tak jak zwykle.U mnie też nic nie zniknęło ale nie ze wszystkich można korzystać
Doszedłeś do tego jak ten bonus obrocic?W tym slotexo to obrót bonusem Aktualizuja z opóźnieniem? Bo mam pogranych parę zakładowy i obrót stoi w miejscu...
Na czacie standardowe odpowiedzi a jak już dasz skriny to wywalają z czatu i wylogowuje z konta
Post automatycznie złączony:
Do tego w promocjach mają wczesna wypłatę przy zakładach a w rzeczywistości jest jedna wielka ściema
warto czas na to gowno marnowac. 1-2 bety i dostajesz limit 20 pln. w klonie tego syfu (vulkanbet) to pozniej nawet znikaja mozliwosci wyplaty i zostaje cala pusta strona, tak wiec noKtos pogrywa na ggbet i wyplacal w ostatnim czasie kase? U mnie kolejne wyplaty odrzucone na jeton , a support twierdzi ze to problem po stronie dostawcy płatności. Ciężko mi w to uwierzyć
W kasynie to pewnie obrót x40
Dokladnie. Daja bonus od wplaty kilka razy w tygodniu. Depozytem gram sobie zaklady sportowe i wyplacam a bonus w kasynie około 40x i wpada czasem po obrocie 1500zlW kasynie to pewnie obrót x40
Którego buka polecasz z tej grupy do gry ?Dokladnie. Daja bonus od wplaty kilka razy w tygodniu. Depozytem gram sobie zaklady sportowe i wyplacam a bonus w kasynie około 40x i wpada czasem po obrocie 1500zl