czy gdzies jeszcze grasz z tej grupu i wyplaty są płynne ?W kingmaker przechodzą z tym że u nich limit 2k dziennie. Nawet w sobotę i w niedzielę wypłacili
Też wpłacam blikiem, a wypłacam na przykład na Jeton. Piszę na czacie że nie ma możliwości wypłaty na blika i że muszą zweryfikować inną metodę płatności. Wysyłam dane jetona i wypłacam. Nie daj się zbyć na czacie jedź z nimi jak z dz*****Witam, mam problem w wypłatą środków od Rabona, krótko o mojej sytuacji wpłaciłem pierwsze środki które przegrały kupon z kolejną wypłatą wygrałem dwa kupony i zaczęły się schody, dodam tylko że obie płatności były blikiem. Po tygodniu moje zlecenie wypłaty zostało samo z siebie anulowane środki wróciły na moje konto, pisałem na czacie ale to bez sensu wychodzisz, wchodzisz i inna gadka "środki już wypłacon to po stronie operatora coś jest nie tak" a transakcje dalej mozna było anulować Do wypłaty mam 1683,39 zł, jakieś pomysły jak wyrwać swoje pieniądze ?
UPDATEZ tego co patrze to na wszystkich bukach z tego softu przestala byc dostepna metoda wplaty via krypto (dalej jednak pokazuje mozliwosc wyplaty w ten sposob). Na czacie niestety nie uzyskalem zadnej informacji czy to jedynie chwilowe czy wycofuja sie definitywnie z przyjmowania depozytow za pomoca krypto.
Ktos moze wie cos wiecej?
A jak wejść np. na stronę Rabony? oni mają lustrzane adresy? bo nic nie wyskakuje, a dobrze mi się tam grało kiedyś.
Hejka, czy nadal podtrzymujesz tę opinię lub kiedy ktoś dostał w KINGMAKER ostatnią wypłatę ?W kingmaker przechodzą z tym że u nich limit 2k dziennie. Nawet w sobotę i w niedzielę wypłacili