Zapewne kochasz barcelone i chelsea a jak jakiś rusek kupi np. totenham to będziesz błagał mamę aby Ci szaliczek kupiła.PS. Nie interesuje sie niestety "glupotami" jakimi jest Real Madryt (bez urazy) jak dla mnie to juz mierny klub
Anelka okazał się niewypałemAnelka
Wezmnę to sobie do sercaWez Darek oddaj w dobre rece swojego moda bo jest masa tutaj osob ktora o wiele bardziej blyszczy staraniami i inteligencja niz ty - bo teraz to juz przesadziles a jak na miano moderatora powinienes stosowniej ukazywac swoja osobe tutaj ...
Luxe z Perezem wzieli to sobie do serca. :roll:bo moze to chociaz ich w pewien sposob jakos podbuduje ...
A no napewno to jakaś klątwa, fatum... który piłkarz przejdzie do Realu już jest stracony... Phi! :|Kazdy kto tam ostatnio przeszedl powoli zaczyna sie marnowac badz juz sie zmarnowal.
Przykro mi bardzo, ale moja odp. też była prawidłowa, a w związku z tym, że padła wcześniej
to ja powinienem zadawać pytanie. Aha, matorras rada na przyszłość:
Zadawaj Pytania Gdzie Dobra Jest Tylko JEDNA Odpowiedź!!!!!
Anelka okazał się niewypałem
Dokładnie tak brzmiało pytanie. Nie było nic wspomniane, że chodzi o mistrzostwa świata.jak sie nazywa pilkarz, ktory strzelał gole dla dwóch reprezentacji? byl to jedyny przypadek w historii
Czyli Dziubu poprawnie odpowiedział na pytanie i zadaje kolejne! To chyba jasne nie?;>matorras napisał/a:
jak sie nazywa pilkarz, ktory strzelał gole dla dwóch reprezentacji? byl to jedyny przypadek w historii
Dokładnie tak brzmiało pytanie. Nie było nic wspomniane, że chodzi o mistrzostwa świata.
A no już lepiej Anelka tylko zasłynoł w Realu chyba z tego, że w klubowych mistrzostwach świata został królem strzelców(3 bramki razem dzielił koronę z Romario) I wtedy jeszcxze nie wykozystał rzutu karnego, wracając do Madrytu siedział sobie jak lord na wózku inwalidzkim. (Jakies dostał kontuzji na tym turnieju)Darek napisał/a:
Anelka okazał się niewypałem
ojej...to zamiast anelki wpisze raula albo morientesa... Wink
Poprostu źle sprecyzowałeś pytanie. I żal możesz mieć tylko do siebiemam inne zdanie na ten temat no ale ok..nie lubie sie klocic poza tym jestesmy tu dla zabawy Mr. Green
121 meczy - 56/57 do 64/65 ? ;>Jaka była najdłuższa ilość meczy, kiedy to Real Madryt był niepokonany na własnym stadionie?
121 meczy - 56/57 do 64/65 ? ;>Jaka była najdłuższa ilość meczy, kiedy to Real Madryt był niepokonany na własnym stadionie?