Racja, ale Ci co typowali wczorajsze mecze, a dzisiejszych nie to maja gratis po 6pkt.Ci co w ogólne nie obstawiali to mają zero punktów.
Po prawej stronie są statystyki procentowo na dane wyniki w danych meczachale ja nie chce typowac, tylko moc przegladac aktualne typy wszystkich graczy (najlepiej w jednym miejscu).
czy tez musze byc zalogowany? i czy login/haslo w lidze sa te same co na forum? nie mam tez konta na Betway...
no to 0-0 t o wiadomo ale pozostale są OKdziekuje za odpowiedzi, ale wciaz nie wiem tego, na czym najbardziej mi zalezalo ;-)
mianowicie: chcialbym znac typy konkretnych graczy (tych ktorym najlepiej idzie) przed rozpoczeciem zdarzenia i myslalem, ze jest gdzies lista typu "mecz::gracz::typ" z ktorej wybieralbym typy najlepszych. czy te typy w ogole sa 'widzialne' przed spotkaniem?
fajnie ze jest statystyka na dany mecz, ale po wielu wpadkach przy obstawianiu doszedlem do tego, ze lepszy jeden typ od dobrego typera niz 50 typow od kiepskich typerow... poza tym statystyka - jak to ma w zwyczaju - klamie, dlatego ze goruje zawsze typ 0:0, ktory jest obstawiany domyslnie, jesli gracz meczu nie obstawi.
Poczytaj ''REGULAMIN'' tam jest wszystko napisaneile będzie kolejek ligi typerów ?
Na jakiej zasadzie przyznawane są nagrody - jest losowanie czy po prostu osoba z największym obrotem w trakcie trwania konkursu otrzyma nagrodę za pierwsze miejsce ?Dla uczestników zabawy, którzy w trakcie jej trwania będą aktywnymi klientami Betway.com (dokonają wpłaty na swoje konta i będą dokonywać zakładów w Betway.com w trakcie trwania konkursu) przeznaczymy dodatkowe nagrody, którymi będą gadżety Betway.com (profesjonalny zestaw pokera - walizeczka z kompletem żetonów, karty i kości do gry Betway.com,koszulki, koszulki polo, karty do gry, dłupopisy)