>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zwróćcie też uwagę na jedną rzecz. Jak jest półfinał we wtorek, a finał w czwartek, to zakłady i tak są na finał, więc we wtorek nie będę miał wyników i typ będzie przegrany, więc myślcie jak podajecie typy.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
mam pytanie od 00-00 dnia 14-02 czasu polskiego zaczyna się 2 kolejka zmagań tak?

bo to jeszcze będzie dzień 13-02 czasu kanadyjskiego

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Odwolano dzisiejszy zjazd mezczyzyzn robimy zmiany typow??
Nie, każdy ma, a przynajmniej powinien mieć w swoim kuponie alpejskie, bo tylko 5 konkurencji było to typowania dziś, więc wszyscy po kursie 1 i już.

mam pytanie od 00-00 dnia 14-02 czasu polskiego zaczyna się 2 kolejka zmagań tak?

bo to jeszcze będzie dzień 13-02 czasu kanadyjskiego
Liczymy wg naszego czasu, czyli tak, od 00-00 14 lutego jest 2 kolejka.

P 1

pladi

Użytkownik
W typie, który podałem przed chwilą zapomniałem dodać AKO i bukmachera. Proszę o dodanie AKO: 41,84 bukmacher: tobet\

Olo // dodane

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ludzie jak dajecie coś do poprawy to dawajcie link do posta, albo piszcie która grupa.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czy może być na kuponie typy z tej samej konkurencji tylko 1 typ to panie a 2 panowie ??
12. W każdym dniu rozgrywek drużyna podaje jeden kupon, na który składa się pięć typów, przynajmniej jeden musi dotyczyć narciarstwa jako koronnej dyscypliny zimowej. Na narciarstwo składają się: narciarstwo dowolne, narciarstwo alpejskie, biegi narciarskie, kombinacja norweska, skoki narciarskie i snowboard. Z uwagi na mnogość zdarzeń na IO, na danym kuponie może być tylko jeden typ z danej dyscypliny/konkurencji (czasem są 2 konkurencje z danej dyscypliny jednego dnia, wtedy jest ok).
Zawody pań i panów to 2 różne konkurencje ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Proszę o dopisanie:
http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-1-grupa-9-a-41459.html#post1459354

w typie 2 kolejki przez Leśne dziadki

Bukmacher: tobet
AKo = 24,09
I jeszcze jedna rzecz, od 2 kolejki zaczyna obowiązywać na poważnie ten punkt regulaminu:

4. Typów po podaniu nie można już zmieniać.
W pierwszej kolejce stwierdziłem, że nowy konkurs i można pójść na pewne ustępstwa i poprawiać posty, ale od następnej nie będzie żadnego poprawiania, nawet przeze mnie, Benka czy kukle. Dlatego przed podaniem typów, sprawdzić 2 razy co się wpisało.
Także tu jest odpowiedź

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jeszcze raz kilka rzeczy generalnie.

I jeszcze jedna rzecz, od 2 kolejki zaczyna obowiązywać na poważnie ten punkt regulaminu:
W pierwszej kolejce stwierdziłem, że nowy konkurs i można pójść na pewne ustępstwa i poprawiać posty, ale od następnej nie będzie żadnego poprawiania, nawet przeze mnie, Benka czy kukle. Dlatego przed podaniem typów, sprawdzić 2 razy co się wpisało.
Zwróćcie też uwagę na jedną rzecz. Jak jest półfinał we wtorek, a finał w czwartek, to zakłady i tak są na finał, więc we wtorek nie będę miał wyników i typ będzie przegrany, więc myślcie jak podajecie typy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-1-grupa-1-a-41450.html
2 kolejka
typ numer 4 mogę prosić o zmianę ponieważ tobet się pomylił najpierw pisali że pary jadą 14.02 01:30 a teraz zmienili na 15.02 01:30 ????
4. 14.02 21:00 Speed Skating - Women - 3000 Meter Kto wygra: Martina Sablikova @1.60

Więc nie ma edycji postów.

I pisałem wcześniej:
Ludzie jedna sprawa. Sprawdzajcie dokładnie kiedy są jakieś zawody. Bo jeżeli podajecie jakąś konkurencję, a jej danego dnia nie ma, to liczy się jako przegrana. Nie obchodzi mnie jaka jest data u bukmachera, tylko kiedy zawody się odbędą. Chodzi mi teraz o SuperKombinację Pań, która wg tobeta jest dziś, a tak naprawdę jest dopiero 14 lutego.

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Mały bład wkradł sie nie został prawidłowo oceniony kupon Kasai -Ito typ:2 kurs:1,85 jestem w grupie 3 nazw drużyny silna wola edka pindola

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mały bład wkradł sie nie został prawidłowo oceniony kupon Kasai -Ito typ:2 kurs:1,85 jestem w grupie 3 nazw drużyny silna wola edka pindola

16. Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
- informacja o kolejce (czyli która kolejka),
- z kim rywalizujemy,
- data, godzina rozpoczęcia spotkania/zdarzenia (każdego),
- dyscyplina,
- dokładny typ i kurs,
- AKO naszego kuponu,
- nazwa bukmachera, od którego bierzemy typy - Ladbrokes.

Jeżeli przy typie nie ma kursu, informacji jaka to dyscyplina, bądź dokładnej daty typ jest rozliczny jako przegrany. Jeżeli brakuje nazwy bukmachera, informacji z kim rywalizujemy albo AKO to cały kupon jest rozliczany jako przegrany.
Wierzę w Twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom