>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
S 22

slooz3

Użytkownik
W skokach narciarskich w poscie nr 64 wpisalem złą godzine zakonczenia przyjmowania zakładów - powinno byc 20.12 13:45 a napisalem 12;00 - z gory dzieki za poprawienie, lub niepoprawianie ale uznanie za prawidłowe i zgodne z regulaminem.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam pytanie co do naszego wczorajszego typu na Moriłowa w sprintach (Biegi narciarskie: strona 1, post 20, drużyna: Wolves). W wynikach zawodów widzę, że Rosjanin nie stanął na starcie. W związku z tym jak będzie traktowany ten zakład? Czy jako zwrot czy też może minusowo, bo nie jestem pewien jak tobet to rozwiązuje. A moje pytanie wiąże się z tym, że jeśli będzie ten typ anulowany to jeszcze mam szansę podać zakład zastępczy gdyż wykorzystaliśmy w tym momencie przysługujące nam 4 typy z biegów na weekend. Proszę o w miarę sprawne rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam:razz:
Za DNS jest zwrot, a w tym przypadku nie można podać typu zastępczego. Tak samo jest w biathlonie, jak zawodnik/zawodniczka są DNS, to jest zwrot. Chyba, że typy są na top3 albo na win, to w takim przypadku tobet ma zasadę no refunds.
http://forum.bukmacherskie.com/f175/2-kolejka-16-21-grudnia-skoki-narciarskie-38953-2.html
co w tych kursach jest nie poprawnego ? w chwili pisania tamtego posta takie były
Wgl nie było takich kursów, na top 3, 3.25, a na win 2.20??
1,25 były bodajże na Top 3.
W skokach narciarskich w poscie nr47 prosilbym o poprawienie 2. Krzysztof Miętus - Jacub Janda [email protected] na 2. Krzysztof Miętus - Jacub Janda 2@1.70
Z gory dziekuje
W skokach narciarskich w poscie nr 64 wpisalem złą godzine zakonczenia przyjmowania zakładów - powinno byc 20.12 13:45 a napisalem 12;00 - z gory dzieki za poprawienie, lub niepoprawianie ale uznanie za prawidłowe i zgodne z regulaminem.
Poprawione

S 1

stres

Użytkownik
W narciarstwie alpejskim
&quot;Nazwa drużyny: 404 Not Found

Narciarstwo Alpejskie - Kobiety - Super G - Super G - Val d&#39;Isere 20.12 10:45
Lindsey Vonn - Rest of the Field 2 1.85
Tobet.com&quot;

typ jest zle rozliczony, prosze o poprawe.

S 1

stres

Użytkownik
ehh plus nie moge sie doliczycdlaczego w Biathlonie mamy bilans -5 Jakby mozna bylo prosze o wyjasnienie. wg mnie (moge nie miec racji):
(1) Daniel Mesotitsch - Tomasz Sikora 2 1.8 +80
(2)Simon Eder - Michael Greis 2 @ 1.80 zwrot +0
(3)Friedrich Pinter - Nikolay Kruglov 1 @1 1.80 +80
(4)Simon Fourcade - Tim Burke 2 @ 2.25 za dużo typów +125// bo 4 typy maksymalnie do jednej dyscypliny) == +285
(5)Ivan Tcherezov - Dominik Landertinger 2 @ 2.15 ---typ jako przekroczenie meksimum odrzucony zgodnie z zapisem regulaminu // i -100 punktow dodawane do klasyfikacji za przekroczenie maksimum

S 1

stres

Użytkownik
ehh plus nie moge sie doliczycdlaczego w Biathlonie mamy bilans -5 Jakby mozna bylo prosze o wyjasnienie. wg mnie (moge nie miec racji):
(1) Daniel Mesotitsch - Tomasz Sikora 2 1.8 +80

(2)Simon Eder - Michael Greis 2 @ 1.80 zwrot +0
(3)Friedrich Pinter - Nikolay Kruglov 1 @1 1.80 +80
(4)Simon Fourcade - Tim Burke 2 @ 2.25 za dużo typów +125// bo 4 typy maksymalnie do jednej dyscypliny) == +285
(5)Ivan Tcherezov - Dominik Landertinger 2 @ 2.15 ---typ jako przekroczenie meksimum odrzucony zgodnie z zapisem regulaminu // i -100 punktow dodawane do klasyfikacji za przekroczenie maksimum
dobra obczailem, ze zliczasz kaszty post osobno bez sumowania a wiec mam pytanko odnosnie tylko drugiej puli typow:

&quot;...
Simon Eder - Michael Greis 2 @ 1.80 zwrot czyli 0
Friedrich Pinter - Nikolay Kruglov 1 @1 1.80 +80
Simon Fourcade - Tim Burke 2 @ 2.25 za dużo typów +125
Ivan Tcherezov - Dominik Landertinger 2 @ 2.15 typ odrzucony oraz-100 za typ ponad dozwolona liczbe (kasowanie typu od dolu zgodnie zz zapisem regulaminu) oraz -100 za brak buka// bilans +5 a wiec prawie wsio sie zgadza sorka za zasmiecanie i prosze o korekte ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Czekamy z niecierpliwościa na TABELE ????
Spokojnie, samo się nie podliczy, a zaginać czasoprzestrzeni nie umiem. Jutro powinna być już tabela.

W narciarstwie alpejskim
&quot;Nazwa drużyny: 404 Not Found

Narciarstwo Alpejskie - Kobiety - Super G - Super G - Val d&#39;Isere 20.12 10:45
Lindsey Vonn - Rest of the Field 2 1.85
Tobet.com&quot;

typ jest zle rozliczony, prosze o poprawe.
Spoko, poprawiłem

zludna 0

zludna

Forum VIP
Mam pytanie... czy nie da się znieść podawania buka? Przecież i tak bierzemy wszystkie typy z jednego buka, bo to sponsor konkursu i to, że się go poda, nic nie zmienia, bo jeśli chodzi o to, że ktoś teoretycznie może oszukać, to i tak to zrobi, nawet jeśli poda tego buka (ale to do wychwycenia, bo Tobet aż tak gigantycznej oferty nie ma, żeby nie dało rady się zorientować), a jak nie poda się już buka, to typy nie są liczone (przynajmniej w biathlonie), a przecież to nie koniec świata... gorzej jak się nie poda typu czy chociażby (to ważniejsze) godziny zawodów (bo wtedy nie wiemy do jakiego to konkursu).
To nie jest wjazd, tylko prośba o rozpatrzenie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam pytanie... czy nie da się znieść podawania buka? Przecież i tak bierzemy wszystkie typy z jednego buka, bo to sponsor konkursu i to, że się go poda, nic nie zmienia, bo jeśli chodzi o to, że ktoś teoretycznie może oszukać, to i tak to zrobi, nawet jeśli poda tego buka (ale to do wychwycenia, bo Tobet aż tak gigantycznej oferty nie ma, żeby nie dało rady się zorientować), a jak nie poda się już buka, to typy nie są liczone (przynajmniej w biathlonie), a przecież to nie koniec świata... gorzej jak się nie poda typu czy chociażby (to ważniejsze) godziny zawodów (bo wtedy nie wiemy do jakiego to konkursu).

To nie jest wjazd, tylko prośba o rozpatrzenie.

Jeżeli się nie poda buka, to dostaje się ⛔ 100 pkt, do typów które są w poście po prostu, a one są normalnie liczone.

A co do podawania nazwy buka, to sponsorują oni konkurs i mają prawo do pewnych rzeczy.

G 277

geryx

Użytkownik
wątpliwośc pod zastanowienie:
czy nie powinno byc minimalnej liczby kolejek w której trzeba typować? np trzy, wykluczyloby to sytuacje ze ktos oddaje minimalna ilośc typów w 1 kolejce, trafia wszystko( wiekszość) i oddając np. tylko 4,5 ( po 1 w kazdej klasyfikacji) typów jest w gorze klasyfikacji. Takie typowanie to trochę fuks a nie &quot;zmagania zimowe&quot;.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
albo taktyka, a zresztą jak ktoś będzie oddawał minimalną liczbę głosów to nie wygra w żadnej klasyfikacji a myślę ze choć w jednej trzeba zdobyć 100ptk żeby myśleć o zwycięstwie

unicaja 13,3K

unicaja

Użytkownik
Dlaczego nasz typ z Newellem i Moriłowem (biegi narciarskie, strona 1, post 20, drużyna Wolves) został rozliczony jako ⛔100 pkt skoro Rosjanin nie stanął na starcie sobotnich zawodów? Przy naszym zakładzie widnieje minus mimo wcześniejszych ustaleń, iż DNS traktowany jest jako zwrot. Proszę o poprawę bądź wyjaśnienie w tej sprawie.
Pozdrawiam;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dlaczego nasz typ z Newellem i Moriłowem (biegi narciarskie, strona 1, post 20, drużyna Wolves) został rozliczony jako ⛔100 pkt skoro Rosjanin nie stanął na starcie sobotnich zawodów? Przy naszym zakładzie widnieje minus mimo wcześniejszych ustaleń, iż DNS traktowany jest jako zwrot. Proszę o poprawę bądź wyjaśnienie w tej sprawie.
Pozdrawiam;)
Dobra poprawione, ale w tabeli uwzględnię następnym razem, już nie będę wrzucał nowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom