Jak dla mnie, nie napisałeś YES or NO.http://forum.bukmacherskie.com/f175/2-kolejka-16-21-grudnia-skoki-narciarskie-38953-2.html
co w tych kursach jest nie poprawnego ? w chwili pisania tamtego posta takie były
Ja top 3 rozumiem że w trójce
Jak dla mnie, nie napisałeś YES or NO.http://forum.bukmacherskie.com/f175/2-kolejka-16-21-grudnia-skoki-narciarskie-38953-2.html
co w tych kursach jest nie poprawnego ? w chwili pisania tamtego posta takie były
Za DNS jest zwrot, a w tym przypadku nie można podać typu zastępczego. Tak samo jest w biathlonie, jak zawodnik/zawodniczka są DNS, to jest zwrot. Chyba, że typy są na top3 albo na win, to w takim przypadku tobet ma zasadę no refunds.Mam pytanie co do naszego wczorajszego typu na Moriłowa w sprintach (Biegi narciarskie: strona 1, post 20, drużyna: Wolves). W wynikach zawodów widzę, że Rosjanin nie stanął na starcie. W związku z tym jak będzie traktowany ten zakład? Czy jako zwrot czy też może minusowo, bo nie jestem pewien jak tobet to rozwiązuje. A moje pytanie wiąże się z tym, że jeśli będzie ten typ anulowany to jeszcze mam szansę podać zakład zastępczy gdyż wykorzystaliśmy w tym momencie przysługujące nam 4 typy z biegów na weekend. Proszę o w miarę sprawne rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam:razz:
Wgl nie było takich kursów, na top 3, 3.25, a na win 2.20??http://forum.bukmacherskie.com/f175/2-kolejka-16-21-grudnia-skoki-narciarskie-38953-2.html
W skokach narciarskich w poscie nr47 prosilbym o poprawienie 2. Krzysztof Miętus - Jacub Janda [email protected] na 2. Krzysztof Miętus - Jacub Janda 2@1.70
Z gory dziekuje
PoprawioneW skokach narciarskich w poscie nr 64 wpisalem złą godzine zakonczenia przyjmowania zakładów - powinno byc 20.12 13:45 a napisalem 12;00 - z gory dzieki za poprawienie, lub niepoprawianie ale uznanie za prawidłowe i zgodne z regulaminem.
dobra obczailem, ze zliczasz kaszty post osobno bez sumowania a wiec mam pytanko odnosnie tylko drugiej puli typow:ehh plus nie moge sie doliczycdlaczego w Biathlonie mamy bilans -5 Jakby mozna bylo prosze o wyjasnienie. wg mnie (moge nie miec racji):
(1) Daniel Mesotitsch - Tomasz Sikora 2 1.8 +80
(2)Simon Eder - Michael Greis 2 @ 1.80 zwrot +0
(3)Friedrich Pinter - Nikolay Kruglov 1 @1 1.80 +80
(4)Simon Fourcade - Tim Burke 2 @ 2.25 za dużo typów +125// bo 4 typy maksymalnie do jednej dyscypliny) == +285
(5)Ivan Tcherezov - Dominik Landertinger 2 @ 2.15 ---typ jako przekroczenie meksimum odrzucony zgodnie z zapisem regulaminu // i -100 punktow dodawane do klasyfikacji za przekroczenie maksimum
Spokojnie, samo się nie podliczy, a zaginać czasoprzestrzeni nie umiem. Jutro powinna być już tabela.Czekamy z niecierpliwościa na TABELE ????
Spoko, poprawiłemW narciarstwie alpejskim
"Nazwa drużyny: 404 Not Found
Narciarstwo Alpejskie - Kobiety - Super G - Super G - Val d'Isere 20.12 10:45
Lindsey Vonn - Rest of the Field 2 1.85
Tobet.com"
typ jest zle rozliczony, prosze o poprawe.
PoprawioneNazwa druzyny :Zbyszki
Lindsey Vonn - Rest of the Field 2 1,85
Typ został źle rozliczony
Mam pytanie... czy nie da się znieść podawania buka? Przecież i tak bierzemy wszystkie typy z jednego buka, bo to sponsor konkursu i to, że się go poda, nic nie zmienia, bo jeśli chodzi o to, że ktoś teoretycznie może oszukać, to i tak to zrobi, nawet jeśli poda tego buka (ale to do wychwycenia, bo Tobet aż tak gigantycznej oferty nie ma, żeby nie dało rady się zorientować), a jak nie poda się już buka, to typy nie są liczone (przynajmniej w biathlonie), a przecież to nie koniec świata... gorzej jak się nie poda typu czy chociażby (to ważniejsze) godziny zawodów (bo wtedy nie wiemy do jakiego to konkursu).
To nie jest wjazd, tylko prośba o rozpatrzenie.
Dobra poprawione, ale w tabeli uwzględnię następnym razem, już nie będę wrzucał nowej.Dlaczego nasz typ z Newellem i Moriłowem (biegi narciarskie, strona 1, post 20, drużyna Wolves) został rozliczony jako 100 pkt skoro Rosjanin nie stanął na starcie sobotnich zawodów? Przy naszym zakładzie widnieje minus mimo wcześniejszych ustaleń, iż DNS traktowany jest jako zwrot. Proszę o poprawę bądź wyjaśnienie w tej sprawie.
Pozdrawiam
Kopiowałem z poprzedniego tematu cały tekst i zapomniałem zmienić, poprawione.w opisach założonych tematów coś pomieszałeś. Ciągle jest o drugiej kolejce biathlonu ????
pozdro