>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Mam pytanie odnośnie typów bo sie troche zagubiłem:
w każdej kolejce należy podać minimum 4 typy w sumie, ze wszystkich dyscyplin
czyli jak ktoś nie poda typów ze wszystkich dyscyplin a poda tylko np z dwóch dyscyplin i łacznie beda to 4 zdarzenia to sie dzieje :&gt; bo już nie wiem

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie typów bo sie troche zagubiłem:
w każdej kolejce należy podać minimum 4 typy w sumie, ze wszystkich dyscyplin
czyli jak ktoś nie poda typów ze wszystkich dyscyplin a poda tylko np z dwóch dyscyplin i łacznie beda to 4 zdarzenia to sie dzieje :&gt; bo już nie wiem
No to jak będą 4 typy to jest ok, nawet jak będą z jednej dyscypliny.
Po prostu łącznie muszą być minimum 4 typy, a max 11.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
witam czy jak postawiłem dwa zdarzenia a zawodnicy nie biegli z oby dwóch to jest zwrot to rozumie ale czy mi przepadają one czy nadal mogę postawić cztery czy już tylko dwa

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tylko 2, tak było w 1 kolejce, tak będzie nadal.
Zwrotów nie anulujemy, tylko liczymy jako normalny typ.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Oczywiście zostało już wyjaśnione, że na dane zawody jeden typ, najlepiej by było na cały dzień, jeżeli są danego dnia 2 konkurencje.

czy olo13 nie złamał regulaminu typując 2 razy jednego dnia na daną konkurencje w osobnych postach

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Oczywiście zostało już wyjaśnione, że na dane zawody jeden typ, najlepiej by było na cały dzień, jeżeli są danego dnia 2 konkurencje.

czy olo13 nie złamał regulaminu typując 2 razy jednego dnia na daną konkurencje w osobnych postach
Po pierwsze to Olo_13, a po drugie to polecam naukę czytania ze zrozumieniem (tego ponoć w podstawówce już uczą).
Czyli nie podałem typów najlepiej jak mogłem, ale nie podałem też ich niezgodnie z regulaminem. Nie chciałem łączyć postów, żeby nie było potem, że coś kręcę. Tyle w temacie.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
po co takie nerwy przecież to ty chyba nie skończyłeś jeszcze podstawówki jeśli pouczasz kogoś a sam robisz błąd, ja nie napisałem ze olo złamał regulamin tylko zapytałem czy nie złamał to jest temat do pytań czyż nie, a pyzatym jak tak można to robi wielką różnice w sprawie taktyki zwłaszcza pod konie zawodów /typowania/ bo jak olo dziś by w pierwszym poście trafił typ to na 100% by nie postawił 2, a w lutym to będzie ważne zwłaszcza dla tych co będą walczyć o nagrody

olo 2,4K

olo

Użytkownik
po co takie nerwy przecież to ty chyba nie skończyłeś jeszcze podstawówki jeśli pouczasz kogoś a sam robisz błąd, ja nie napisałem ze olo złamał regulamin tylko zapytałem czy nie złamał to jest temat do pytań czyż nie, a pyzatym jak tak można to robi wielką różnice w sprawie taktyki zwłaszcza pod konie zawodów /typowania/ bo jak olo dziś by w pierwszym poście trafił typ to na 100% by nie postawił 2, a w lutym to będzie ważne zwłaszcza dla tych co będą walczyć o nagrody
I znowu sam nie wiesz co piszesz. Błąd się popełnia jak się coś zrobi źle. A ja nie zrobiłem źle tylko nie zrobiłem tego w najlepszy sposób jaki mogłem. To zdecydowana różnica. Niestety jak widać nie dla wszystkich dostrzegalna.

Nie wiem gdzie widzisz nerwy, ja po prostu uświadamiam Ci Twoje braki co do pewnych umiejętności.

Widać nadal się nie nauczyłeś czytać ze zrozumieniem, bo pisałem że mój nick się pisze z wielkiej litery.

Poza tym, ja nigdzie nie napisałem, że Ty napisałeś, że ja złamałem regulamin, coś sobie tu dopowiadasz, nie wiem, może wyobraźnia za dobrze Ci działa.

Co do tego jak się podaje typy, to sposób ich podawania, o ile zgodny z regulaminem, też może być elementem taktyki, co już sam zauważyłeś. Ja miałem na dziś taką taktykę, a nie inną i już. Nie Twoja sprawa.

No i poza tym polecam 2 bardzo ważne książki. Pierwsza to słownik ortograficzny, a 2 to słownik interpunkcyjny. Przydają się jeżeli człowiek chce coś napisać, uwierz.

A co do &quot;jak olo dziś by w pierwszym poście trafił typ to na 100% by nie postawił 2&quot;, to gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem, tyle w temacie.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
po pierwsze &quot;jak by miała babcia wąsy to by była przebraną babcią za dziadka bo nie wąsy robią kobietę mężczyzną&quot;

po drugie ja nie napisałem w drugim poście ze ty popełniłeś błąd w typowaniu bo to już mi wyjaśniłeś w pierwszym, tylko ze od razu mnie oskarżyłeś ze ja cie posądzam o złamanie regulaminu a ja tylko zapytałem przecież ten temat jest po to żeby pytać jak ci to przeszkadza to go zamknij

po trzecie jak ci się źle czyta moje posty to nie czytaj albo mnie usuń z rozgrywki ale w regulaminie nie jest napisane ze jak ktoś robi błędy to niemoze brać udziału w tych zawodach,i mnie nie oczerniaj za jedno pytanie bo większość z was jest mądrych przed komputerem jak bym zadał to pytanie w pierwszym poście nie dotyczące ciebie to by nie było problemu pewnie byś odpowiedział grzeczniej

olo 2,4K

olo

Użytkownik
po pierwsze &quot;jak by miała babcia wąsy to by była przebraną babcią za dziadka bo nie wąsy robią kobietę mężczyzną&quot;

po drugie ja nie napisałem w drugim poście ze ty popełniłeś błąd w typowaniu bo to już mi wyjaśniłeś w pierwszym, tylko ze od razu mnie oskarżyłeś ze ja cie posądzam o złamanie regulaminu a ja tylko zapytałem przecież ten temat jest po to żeby pytać jak ci to przeszkadza to go zamknij

po trzecie jak ci się źle czyta moje posty to nie czytaj albo mnie usuń z rozgrywki ale w regulaminie nie jest napisane ze jak ktoś robi błędy to niemoze brać udziału w tych zawodach,i mnie nie oczerniaj za jedno pytanie bo większość z was jest mądrych przed komputerem jak bym zadał to pytanie w pierwszym poście nie dotyczące ciebie to by nie było problemu pewnie byś odpowiedział grzeczniej

To takie powiedzenie, czyli nie traktuje się tego dosłownie. No, ale na to też trzeba wpaść pierw.

Nadal nie wiem gdzie widzisz jakieś oskarżenia w Twoją stronę, ale Ty nadal próbujesz mi coś usilnie wmówić. Od razu zapowiadam, że się nie uda. Niestety.

Poza tym ja tylko odpowiedziałem na Twoje pytanie. Ty ciągnąłeś dalej więc odpowiedziałem, kultura wymaga. Tematu nie mam zamiaru zamykać, bo niektórzy zadają tu sensowne pytania.

Co do Twoich postów, to kawałem z regulaminu forum:

1. Użytkownicy forum powinni wypowiadać się w sposób kulturalny oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego. Nie tolerujemy żadnych bluzg i kłótni na forum, obojętnie kto jaki ma status jeżeli ktoś ma jakieś &quot;ale&quot; do innego Użytkownika od tego są wszelakie komunikatory, maile oraz PW . Prywatne pogaduszki na forum, oraz posty nie na zakładany temat będą kasowane.

Więc nie masz co dyskutować tylko naucz się pisać poprawnie, innego wyjścia nie ma.

Nie oczerniam Cię tylko uświadamiam Ci Twoje braki, już to pisałem. Powinieneś być wdzięczny, że ktoś chce Ci pomóc.

Mądry w miarę jestem, przyznaję się, ale nie tylko przed komputerem. Jak np. pójdę do łazienki to nic z mądrości nie tracę.

Jakbyś zadał pytanie nie dotyczące mnie to odpowiedziałbym tak samo.

I nie widzę gdzie jestem niegrzeczny.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
dam se spokój bo obiecałem koledze z drużyny mimo ze go nie znam mam do niego szacunek niektórym tego brakuje a i gratuluje mądrości to widać ze wygrasz zmagania jak jesteś tak inteligentny

powodzenia

olo 2,4K

olo

Użytkownik
dam se spokój bo obiecałem koledze z drużyny mimo ze go nie znam mam do niego szacunek niektórym tego brakuje a i gratuluje mądrości to widać ze wygrasz zmagania jak jesteś tak inteligentny

powodzenia
Jeżeli posądzasz mnie o brak szacunku, to się mylisz, jakbym go nie miał do Ciebie, to wgl bym nie odpisywał na Twoje posty i już.

A mądrość i inteligencja to nie są zamienniki.

G 0

gutekfiutek

Użytkownik
Witam mam pytanie odnosnie moich wczorajszych typów dlaczego moj typ Eder Top 3 jest jako typ nietrafiony, skoro zawodnik nie startował w zawodach?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Witam mam pytanie odnosnie moich wczorajszych typów dlaczego moj typ Eder Top 3 jest jako typ nietrafiony, skoro zawodnik nie startował w zawodach?
Bo Tobet w przypadku zakładów na zwycięzcę i Top3 ma zasadę no refunds. Także nawet jeżeli zawodnik nie wystartuje to zwrotu nie ma. Taki regulamin buka i tyle.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Olo - obsunął mi się palec i napisałem że na zwycięstwo Sikory z Greisem jest 2,1 zamiast 2,2 - prosze o poprawienie ????

Olo // Poprawione

Ale co to za różnica, jak i tak Greis przed nim będzie :jezora:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Uwaga, ważna sprawa. Typy na dzisiejszy zjazd kobiet, który został odwołany zostają anulowane i zamiast tego można podać inne typy.

unicaja 13,7K

unicaja

Użytkownik
Mam pytanie co do naszego wczorajszego typu na Moriłowa w sprintach (Biegi narciarskie: strona 1, post 20, drużyna: Wolves). W wynikach zawodów widzę, że Rosjanin nie stanął na starcie. W związku z tym jak będzie traktowany ten zakład? Czy jako zwrot czy też może minusowo, bo nie jestem pewien jak tobet to rozwiązuje. A moje pytanie wiąże się z tym, że jeśli będzie ten typ anulowany to jeszcze mam szansę podać zakład zastępczy gdyż wykorzystaliśmy w tym momencie przysługujące nam 4 typy z biegów na weekend. Proszę o w miarę sprawne rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam:razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom