po pierwsze "jak by miała babcia wąsy to by była przebraną babcią za dziadka bo nie wąsy robią kobietę mężczyzną"
po drugie ja nie napisałem w drugim poście ze ty popełniłeś błąd w typowaniu bo to już mi wyjaśniłeś w pierwszym, tylko ze od razu mnie oskarżyłeś ze ja cie posądzam o złamanie regulaminu a ja tylko zapytałem przecież ten temat jest po to żeby pytać jak ci to przeszkadza to go zamknij
po trzecie jak ci się źle czyta moje posty to nie czytaj albo mnie usuń z rozgrywki ale w regulaminie nie jest napisane ze jak ktoś robi błędy to niemoze brać udziału w tych zawodach,i mnie nie oczerniaj za jedno pytanie bo większość z was jest mądrych przed komputerem jak bym zadał to pytanie w pierwszym poście nie dotyczące ciebie to by nie było problemu pewnie byś odpowiedział grzeczniej
To takie powiedzenie, czyli nie traktuje się tego dosłownie. No, ale na to też trzeba wpaść pierw.
Nadal nie wiem gdzie widzisz jakieś oskarżenia w Twoją stronę, ale Ty nadal próbujesz mi coś usilnie wmówić. Od razu zapowiadam, że się nie uda. Niestety.
Poza tym ja tylko odpowiedziałem na Twoje pytanie. Ty ciągnąłeś dalej więc odpowiedziałem, kultura wymaga. Tematu nie mam zamiaru zamykać, bo niektórzy zadają tu sensowne pytania.
Co do Twoich postów, to kawałem z regulaminu forum:
1. Użytkownicy forum powinni wypowiadać się w sposób kulturalny
oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego. Nie tolerujemy żadnych bluzg i kłótni na forum, obojętnie kto jaki ma status jeżeli ktoś ma jakieś "ale" do innego Użytkownika od tego są wszelakie komunikatory, maile oraz PW . Prywatne pogaduszki na forum, oraz posty nie na zakładany temat będą kasowane.
Więc nie masz co dyskutować tylko naucz się pisać poprawnie, innego wyjścia nie ma.
Nie oczerniam Cię tylko uświadamiam Ci Twoje braki, już to pisałem. Powinieneś być wdzięczny, że ktoś chce Ci pomóc.
Mądry w miarę jestem, przyznaję się, ale nie tylko przed komputerem. Jak np. pójdę do łazienki to nic z mądrości nie tracę.
Jakbyś zadał pytanie nie dotyczące mnie to odpowiedziałbym tak samo.
I nie widzę gdzie jestem niegrzeczny.