niby czemu tak, do niedzieli do 18 to bym zrozumiał ale do sobotyMożna podawać już typy. Powodzenia!
Typy podajemy do soboty do godziny 18:00!!
Typy po czasie to -2 bramki
Czy w takim razie typy takie, jak:W konkursie podajemy tylko zdarzenia z piłki nożnej. Dozwolone typy w konkursie to:
- 1, X, 2, 1X, X2, 12,
- over, under (tylko bramki w meczu i na drużynę, żadne rzuty rożne, kartki itp)
- strzeli/nie strzeli
- zakłady na 1 połowię (klasyczne 1,x,2 itd, over/under)
- dokładny wynik
- handicap (tylko główny) oraz handicap -0,5; -1,5 etc.jeżeli nie ma możliwości zwrotu
- bramki w sumie (żadna bramka, 0-1, 2-3, więcej jak 4 itp)
-both to score/both not to score
-typy 1/1, X/1, 1/X itd.
są dopuszczalne, czy takie łączenie dozwolonych typów jednak nie wchodzi w grę?
Ok potrafię to zrozumieć lecz mam propozycję aby wydłużyć troszkę czas na przyszłość myślę, że 20 już by była godziną najlepsząTypy podajecie normalnie. Po wyznaczonym czasie -2 bramki.
Jest to zrobione po to żeby były szanse wyrównane. A nie, że czeka się aż typy przeciwnika zostaną rozegrane.
Spójrzcie na poprzednie rozgrywki.
Pzdr
Edit: podkreślam, że bedzie tak zawsze. W 1 dniowej kolejce typy do 18 danego dnia. W 2 dniowej typy do 18 pierwszego dnia.
Nie jest to dozwolone.To ja jeszcze tak informacyjnie:
W regulaminie jest podane, że
Czy w takim razie typy takie, jak:
są dopuszczalne, czy takie łączenie dozwolonych typów jednak nie wchodzi w grę?
Pytam nie dlatego, że poluję na błędy rywala (i tak mu to nie wchodzi), a po prostu informacyjnie w kontekście dalszego typowania
![]()
Podczas weekendów mnóstwo meczów zaczyna się o 15 czy 16 więc nasza graniczna godzina 17:00 się nie zmieni.Ok potrafię to zrozumieć lecz mam propozycję aby wydłużyć troszkę czas na przyszłość myślę, że 20 już by była godziną najlepszą
Pytam nie dlatego, że poluję na błędy rywala (i tak mu to nie wchodzi ), a po prostu informacyjnie w kontekście dalszego typowania
Pyta informacyjnie a potem szuka punktow :grin::grin::grin:Tutaj mój rywal powinien mieć chyba -2 za nieregulaminowy typ nr 2 - podpytywałem się już w tej sprawie