No wyobraź sobie, że jednak warto wiedzieć przed kolejnym typowaniem, jaki jest wynik pojedynku.Pyta informacyjnie a potem szuka punktow :grin::grin::grin:
Edytowałem do samego rozliczenia i już wiem, że ma być przez cytowanie.Zgodnie z regulaminem istnieje chyba zakaz edycji wlasnych postow konkursowych ?
Wydaje mi się że powinien być wzięty w takim wypadku typ dodatkowy.Co z meczem Albanii z Macedonią i typami na ten mecz? Buki porobiły zwroty, bo mecz najprawdopodobniej nie zostanie dokończony, wg tego co napisała federacja Albanii. Jak to ma się do konkursu?
Nie zalezy mi na zadym licytowaniu sie, admin zrobi co zechce. Rozsmieszylo mnie jedynie twoje zachowanie i chcialem to podkreslicEdytowałem do samego rozliczenia i już wiem, że ma być przez cytowanie.
Obowiązek rozliczenia własnych postów do 24 godzin też jest - chcesz się dalej licytować?
Skąd ta pewność, że będzie rozgrywany jutro?Witam, jeżeli mam mecz City w typach i będzie rozgrywany jutro, to nic dodawać nie muszę. Po prostu data się tylko zmieni ?
I tak masz walkowera, wygrałeś, bo przeciwnik nie podał typów .zmyliła mnie data koleji w temacie terminarza pozostal post z zeszlego roku na 17 wrzesnia , ja nie przewinalem ponizej ,zerknalem a tam kolejka byla 15 wrzesnia , wczesniesza kolejka podalem zgodnie z terminem nie wiem czemu umknelo mi 15 wrzesnia, trudno trzeba grac nastepna kolejka i tyle.