ziroxxx
Znawca - Piłka nożna
Zgłaszam reklamację co do podliczenia typu z dn. 11.10.2021
Poniżej przesyłam typy z analizą z działu tematycznego:
Uważam, że jeżeli osoba robi analizy na 2 dni, podaje swoje typy, angażuje się na forum i jeżeli poda typ powtórzony, ale ze swoją analizą i innych bukmacherem to powinnien typ być rozliczony pozytywnie. Jakby każdy użytkownik miał czytać wszystkie analizy z działu "typy dnia" to byłoby to bez sensu. Typ został powtórzony nieświadomie i liczę, że moja reklamacja zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Niestety nie masz racji, szanuję Twoją aktywność jak najbardziej, ale Typy Dnia to jest konkurs, każdy kto bierze w nim udział akceptuje regulamin i jest zobligowany aby go przestrzegać, idąc Twoim tokiem myślenia na jeden dzień 12 osób mogłoby podać ten sam typ z każdego bukmachera jaki jest dostępny i w przypadku gdy w końcówce miesiąca ważyłyby się losy wygranej tym samym zapewnić sobie wygraną, gdyby osoby atakujące go dublując post i podać z innego buka, więc reklamacji nie możemy uznać //Waldi1979
Typy Dnia - 11.10.2021 (poniedziałek)
Tutaj podajemy typy na poniedziałek - 11. Października Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i...
forum.bukmacherskie.com
Poniżej przesyłam typy z analizą z działu tematycznego:
8. kolejka - Kwalifikacji do Mistrzostw Świata Katar 2022 (11.10 - 12.10.2021)
Dyscyplina: Piłka nożna - kwalifikacje do Mistrzostw Świata - Europa Godzina: 20:45 Spotkanie: Chorwacja - Slowacja Typ: Slowacja strzeli gola Kurs: 2.13 Bukmacher: fortuna Analiza: Pójdę dzis pod prąd i zatypuje ze nasi południowi sąsiedzi strzelą bramkę ekipie Chorwacji. Kurs na takie...
forum.bukmacherskie.com
Uważam, że jeżeli osoba robi analizy na 2 dni, podaje swoje typy, angażuje się na forum i jeżeli poda typ powtórzony, ale ze swoją analizą i innych bukmacherem to powinnien typ być rozliczony pozytywnie. Jakby każdy użytkownik miał czytać wszystkie analizy z działu "typy dnia" to byłoby to bez sensu. Typ został powtórzony nieświadomie i liczę, że moja reklamacja zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Niestety nie masz racji, szanuję Twoją aktywność jak najbardziej, ale Typy Dnia to jest konkurs, każdy kto bierze w nim udział akceptuje regulamin i jest zobligowany aby go przestrzegać, idąc Twoim tokiem myślenia na jeden dzień 12 osób mogłoby podać ten sam typ z każdego bukmachera jaki jest dostępny i w przypadku gdy w końcówce miesiąca ważyłyby się losy wygranej tym samym zapewnić sobie wygraną, gdyby osoby atakujące go dublując post i podać z innego buka, więc reklamacji nie możemy uznać //Waldi1979
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: