>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

ferguson2 943K

ferguson2

Typer
Poza tym gdybym miał ból dupy o twoją skuteczność to z zawiści nie dawałbym ci punktów reputacji a już kilka razy w tym miesiącu ci dałem.
Chodzi mi tylko i głównie o czas podawania typów, bo na minutę przed rozpoczęciem spotkania to nawet Waldi, ma wątpliwości czy tak powinien wyglądać ten przepis.
Ale ty jedyny masz z tym problem. Jakie ma to znaczenie czy podajesz typ minute czy 10h przed meczem skoro masz jak byk w regulaminie ze można tak robić. Nie oszukujesz tak czy siak. A tak się składa że w wielu dyscyplinach zawodnicy wypadaja kilka minut przed meczem więc rozumiem że to też nie ma znaczenia? W NBA często tak jest, NFL też, w piłce również na rozgrzewce. Poza tym jak wracam do domu o 23:15 i pozostal jeden mecz o 23:30 to rozumiem że mam zostać pozbawiony podania typu w ten dzień bo szanowny pan Makaveli życzy sobie typów najlepiej godzinie przed meczem. Może bukmacherzy też wyłącza ofertę godzinę przed meczem? Przecież to jest hipokryzja.

Druga sprawa odnośnie moich analiz. Co Ty masz do moich analiz? Że napisałem że drużyna słabo broni, traci regularnie bramki i to jest bzdura? I to nie jest argument do zagrania overa? Z choinki się urwałeś? Daj sobie już siana i nie spamuj w tym temacie. Chlopie ja siedzę na tym forum od 11 lat i jeszcze nikt się o to nie przyczepił. Nikt z użytkowników ani administracji. Więc chyba problem leży tylko po twojej stronie. Na szczęście Waldi i cała reszta osób to widzi, ludzie przeczytali tutaj tysiące analiz. Nikt nie oczekuje tutaj od ciebie monologu, wystarczy cztery czy pięć wartościowych zdań do typu.

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
miałeś nie dyskutować, wydaje mi się że te 10 minut przed będzie dobrym pomysłem, przecież nie wypadnie ci gracz na 5 minut przed meczem tylko przynajmniej na 0.5 h do godziny. A jak przychodzisz o 23 i masz jeden mecz, w dodatku jakieś nieznane ligi piłkarskie, to tam przecież nic nie wiesz o zawodnikach, to równie dobrze możesz znaleźć czas by napisać analizę wcześniej
Post automatycznie złączony:

Dobra kończę spamowanie, nie było tematu, przepraszam wszystkich za niepotrzebną dyskusję. Do widzenia, pozdrawiam i życzę wszystkim skuteczności.

Ostatnia edycja:
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
I znowu to zrobił, chyba na złość. czas na denną dyskusje to miał
Post automatycznie złączony:

Pablito potrafił dać sporo wcześniej zakład na zawodnika, z czego skorzystałem i dziękuje

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Panowie bez wzajemnej obrazy.

Przedyskutowaliśmy temat w gronie Załogi i na chwilę obecną nie przewidujemy jakiś większych zmian. Jeśli chodzi o długość analiz to nie chcemy robić jakiś sztywnych reguł, że xx znaków, bardziej nam zależy, żeby analiza była jakościowa, ale jest to konkurs i te kilka zdań (min. 3-4 zdania) należy napisać uzasadnienia dlaczego akurat taki a nie inny typ, żeby post wziął udział w zabawie, ale jak pisałem prędzej do każdego wpisu podchodzimy indywidualnie.

Odnośnie czasu wstawiania to uważamy, że nie jest to aż duży problem, sprawdziłem ostatni tydzień pod tym kątem i jest to 8 postów poniżej 10 minut, a chyba 4 poniżej 2-3 minut na ponad 150 wpisów w tym czasie, różne są sytuacje i nie chcemy nikomu blokować udziału w zabawie, jednak apelujemy, jeżeli jest taka możliwość to, żeby post z analizą dodawać w miarę wcześniej, żeby inni mogli też skorzystać z typu, gdy uznają, że warto to zrobić. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +391
scorpio82 832,1K

scorpio82

Użytkownik
Cześć. Ponieważ za chwilę Nowy Rok i rywalizacja ruszy od zera pytanie czy jest możliwość aby od stycznia pojawiły się również minusy w klasyfikacji skuteczności? Tabela na plus działa fajnie zatem na minus również powinna działać w identycznych progach (do minus 500 włącznie). Dzięki wprowadzeniu minusów dużo ciekawsza stałaby się rywalizacja ponieważ każdy błąd miałby dużą wagę przy podsumowaniu miesiąca i roku. Sam przyznaje że grę zacząłem w okolicach kwietnia i już wtedy widziałem że czołówki nie ma szans dogonić jeżeli punktów tracić nie będą. Warto zauważyć że w ostatnich miesiącach tylko ok 50% graczy osiąga skuteczność 50% a przy obecnych tabelach bardziej opłacalne jest granie ryzykownych wysokich typów niż walka o skuteczność.
Pozdrawiam

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca

Proszę o poprawę postu w dziale w powyższym typie na:

Poprawione //deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred:
ferguson2 943K

ferguson2

Typer

Poprosiłbym o zmianę bukmachera na superbet, dzięki

Zmienione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Proszę o usunięcie mojego typu z dnia 19.12.2024

Po wpisie kolegi że Bartek Kapustka nie zagra w tym meczu dopiero poszukałem i rzeczywiście !

Usunięty //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Cześć. Ponieważ za chwilę Nowy Rok i rywalizacja ruszy od zera pytanie czy jest możliwość aby od stycznia pojawiły się również minusy w klasyfikacji skuteczności? Tabela na plus działa fajnie zatem na minus również powinna działać w identycznych progach (do minus 500 włącznie). Dzięki wprowadzeniu minusów dużo ciekawsza stałaby się rywalizacja ponieważ każdy błąd miałby dużą wagę przy podsumowaniu miesiąca i roku. Sam przyznaje że grę zacząłem w okolicach kwietnia i już wtedy widziałem że czołówki nie ma szans dogonić jeżeli punktów tracić nie będą. Warto zauważyć że w ostatnich miesiącach tylko ok 50% graczy osiąga skuteczność 50% a przy obecnych tabelach bardziej opłacalne jest granie ryzykownych wysokich typów niż walka o skuteczność.
Pozdrawiam
wracam z odpowiedzią, przedyskutowaliśmy temat w gronie Załogi i panuje pełna zgodność, aby nie wprowadzać punktów minusowych za skuteczność. Przypomnę, że punkty bonusowe za skuteczność oraz za aktywność zostały wprowadzone po to, aby każdy miał szansę walczyć do ostatniego dnia o nagrody, wcześniej pod koniec miesiąc frekwencja była sporo niższa niż we wcześniejszych etapach miesiąca z tego względu, ze jak ktoś miał dużą stratę do odpuszczał podawanie typów i nie brał już udziału w konkursie, aktualnie teoretycznie każdemu opłaca się grać codziennie i do ostatniego dnia miesiąca, nie chcemy też nikogo ograniczać, niektórzy wolą grać bardziej ryzykowne typy po wyższym kursie i trafiać rzadziej, ale finalnie może to przynieść większy profit niż granie "pewniaków" po niższym kursie, na końcu i tak najważniejsze jest dla danej osoby ile ma w portfelu, a czy ten zysk uzyska przez trafienie 5 czy 15 kuponów jest mniej istotne, ale bonusem dla osób, które mają wyższą skuteczność, ale grają niższe kursy są właśnie dodatkowe punkty. Uważamy, że wprowadzenie minusowych punktów, a szczególnie do poziomu -500 odniosło by odwrotny skutek od tego, który proponujesz i zamiast zachęcić odsunęło by jeszcze bardziej osoby od podawania swoich typów.

Przy okazji przypomnę, ponieważ jest kilka nowych osób w konkursie, że poprzez dodanie analizy konkursowej w dziale tematycznym i podanie do niej linku w swoim wpisie w konkursie można uzyskać bonusowe 100 pkt, dzięki czemu w przypadku nietrafienia kuponu ma się 0 pkt zamiast -100 pkt, a w przypadku trafienia przykładowo kursu 1,88 dostaje się 188 pkt a nie "tylko" 88 pkt. Wprowadzenie tej opcji miało na celu dwie rzeczy większy ruch w działach tematycznych oraz to, że w działach możecie dyskutować o danym typie, zainspirować się czy go najzwyczajniej podważyć, oczywiście używając merytorycznych argumentów, a w konkursie dyskusja jest zabroniona, mogą być tylko posty konkursowe. Teraz już chyba wszystko zostało wyjaśnione. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +355
Do góry Bottom