>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi

Przy zwrocie to chyba powinno być 100 pkt za analizę. Poproszę o dopisanie.
+100 jest jak mecz się odbędzie, czyli zagra się powiedzmy 1 DNB, a był remis, wtedy za typ jest 0 pkt + 100 za analizę, jak mecz się nie odbędzie jak w tym przypadku to nie ma punktów za analizę, ale można podać typ zastępczy jak się zdąży

R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Informacja, że ten mecz się nie odbędzie wczoraj, ze względu na awarię oświetlenia pojawiła się ok 22.00, gdy pozostała oferta bukmacherska była już słaba.
Nie podałem typu zastępczego, bo oparłem się na przykładzie rozliczenia tego typu:

gdzie przy niedokończeniu z przyczyn pozasportowych meczu Rumunii i Kosowa pojawiło się 100 pkt za analizę dla kolegi.
W tej sytuacji proszę o możliwość podania typu zastępczego lub przyznanie 100 pkt z analizę. Dzięki.

psotnick 994,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Otrzymane punkty reputacji: +1243
Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Informacja, że ten mecz się nie odbędzie wczoraj, ze względu na awarię oświetlenia pojawiła się ok 22.00, gdy pozostała oferta bukmacherska była już słaba.
Nie podałem typu zastępczego, bo oparłem się na przykładzie rozliczenia tego typu:

gdzie przy niedokończeniu z przyczyn pozasportowych meczu Rumunii i Kosowa pojawiło się 100 pkt za analizę dla kolegi.
W tej sytuacji proszę o możliwość podania typu zastępczego lub przyznanie 100 pkt z analizę. Dzięki.
przywołany mecz się odbył i został przerwany w +90 min, dlatego był zwrot + 100 pkt za analizę, w przypadku twojego typu meczu nie było (nie znałem powodu tylko zobaczyłem info, że mecz przełożony), więc warunkowo możesz jutro podać 2 typy, tylko zaznacz przy jednym, że typ za 27.11, żeby psotnick psotnick wiedział, żeby punkty wpisać w odpowiednią rubrykę. Pozdrawiam

R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
przywołany mecz się odbył i został przerwany w +90 min, dlatego był zwrot + 100 pkt za analizę, w przypadku twojego typu meczu nie było (nie znałem powodu tylko zobaczyłem info, że mecz przełożony), więc warunkowo możesz jutro podać 2 typy, tylko zaznacz przy jednym, że typ za 27.11, żeby psotnick psotnick wiedział, żeby punkty wpisać w odpowiednią rubrykę. Pozdrawiam
Dzięki

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer

Upsss ale nabazgrałem , proszę poprawić na bardziej czytelny wpis .

Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 19:35
Spotkanie: Wisła Kraków : ŁKS Łódż
Typ: rzut karny
Kurs: 2.70
Bukmacher : Fortuna
Bukmacher: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sezonie-2024-2025.171701/page-10#post-7306128

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
zbinky 42,8K

zbinky

Użytkownik
Kolega nie wyciągnął wniosków i chyba nie skorzystał z szans jakie mu daliście.
Znowu zasuwa analizy tworzone przez AI:

Dostał ostateczne wytyczne na pw co w przypadku kolejnej próby oszustwa //Waldi1979

U mnie nie ma bo sprawdzalem teraz

Pisałem już ci nie raz i nie dwa, że przelewy są robione z firmowego Revoluta, jest to przelew zagraniczny i w zależności od banku jest księgowany w 1-3 dni roboczych, jeżeli chce się mieć nagrodę od razu to trzeba mieć konto w Revolut //Waldi1979

verno 868,7K

verno

Znawca - Hokej

Proszę o dodanie kursu @3.40

Zrobione //deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred:
psotnick 994,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Czy tabela jest prawidłowa? Bo patrząc na wynik punktowy powinienem być na 2 miejscu
Mój błąd, tabela, w sensie wyniki poszczególnych zawodników były prawidłowe, ale kolejność nie uwzględniała bonusów za skuteczność i aktywność. Zapomniałem to na koniec posortować, stąd wynikło zamieszanie.

W każdym razie już poprawione, pod linkiem tabela końcowa.

Otrzymane punkty reputacji: +1248
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Wiecie co bym zmienił, czas podania typu przynajmniej na 10 minut przed rozpoczęciem zdarzenia i analizę, która powinna składać się przynajmniej z 3 linijek. Jest pewien typer bardzo dobry zresztą, którego analizy czasem 2 linijkowe zakwalifikował bym jako kiepskie i czasami dziwię się że są one tolerowane przez was i jeszcze typ podaje praktycznie tylko dla siebie bo na 1-3 minuty przed rozpoczęciem zdarzenia

Otrzymane punkty reputacji: +188
Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Wiecie co bym zmienił, czas podania typu przynajmniej na 10 minut przed rozpoczęciem zdarzenia i analizę, która powinna składać się przynajmniej z 3 linijek. Jest pewien typer bardzo dobry zresztą, którego analizy czasem 2 linijkowe zakwalifikował bym jako kiepskie i czasami dziwię się że są one tolerowane przez was i jeszcze typ podaje praktycznie tylko dla siebie bo na 1-3 minuty przed rozpoczęciem zdarzenia
odnośnie "kiepskich analiz" to ciężko określić czy te "3 linijki" będą ok, czasami ktoś napisze dwa zdania, ale poda w nich konkretne info, które mocno wpływa na typ, a inna osoba napisze powiedzmy 10 zdań na pół strony, ale będzie tam lana woda i w sumie nic z tego nie wyniknie, dlatego staramy się do każdego przypadku podchodzić indywidualnie, z drugiej strony to jest konkurs i jakieś minimum zaangażowania wymagamy, co do czasu podania typu to myślę, że masz rację, przedyskutujemy to i wrócę z informacją. Dziękuję za konstruktywne uwagi. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +389
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Dzięki za konstruktywną odpowiedź Waldi, ale zobacz na to, czy to nie nadaję się do kiepskich analiz, bo ja tu nie widzę żadnych konkretów, podałby chociaż liczby i już by było lepiej ale mu się po prostu nie chce i daje na odwal

Dyscyplina Piłka nożna, Argentyna
Godzina: 01:15
Spotkanie: Central Cordoba - Racing Club
Typ: over 2.5 bramek
Kurs: 2.38
Bukmacher: fortuna
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/argentyna-2024-2025.170914/post-7307782
Analiza: Racing Club to jedna z lepszych drużyn w lidze, obecnie na 3 lokacie. Największym pozytywem jest ich ostatnia skuteczność w ataku. Przeciwko Cordobie nie powinni mieć większego problemu żeby trafić do siatki. Defensywa gospodarzy wciąż jest bardzo niepewna i nic nie powinno się zmienić w tym meczu.

238

Otrzymane punkty reputacji: +188
ferguson2 943K

ferguson2

Typer
Dzięki za konstruktywną odpowiedź Waldi, ale zobacz na to, czy to nie nadaję się do kiepskich analiz, bo ja tu nie widzę żadnych konkretów, podałby chociaż liczby i już by było lepiej ale mu się po prostu nie chce i daje na odwal
Trochę smiechlem czytając twój wpis. Najpierw kwestionujesz regulamin i prace administracji, bo przecież moje analizy nadają się do kosza. W sumie jakby nie patrzyc 90 procent analiz w typach dniach nadaję się jako "kiepskie analizy". Ale z tymi "podałbys jakies liczby" to już pojechałeś grubo xD rozumiem, że bukmacherka polega na suchych statystykach a nie na dyspozycji dnia, formacji obronnych i ofensywnych drużyn, wyczuciu typera itp druga sprawa, ze pewnie tematu by nue bylo, gdyby moje typy byly na minus. Ale mniejsza z tym. Nie będę z tobą dyskutował, ale pozwoliłem sobie przejrzeć twoje analizy (wcześniej cie nie kojarzylem) i te twoje wypociny na temat bilansów drużyn i innych idiotycznych statystykach które powtarzam w 70 procentach nie mają żadnego znaczenia w bukmacherce( bo gdyby tak rzeczywiście było to wczoraj City powinno się przejechać po Palace i przy okazji powinien paść under bo przecież padał on cztery razy w ostatnich pięciu spotkaniach na ich stadionie i spece z firm bukmacherskich tak typowali) są śmieszne w porównaniu z tym co ja chociażby napisałem o obronie czy też skuteczności napastników. Wyczuwam wyłącznie bol dupy za przeproszeniem. A argument, że nie powinienem podawać typów minute przed rozpoczęciem no to już pojechałeś grubo, bo przecież typy dnia zabraniają tego typu rzeczy, a ja powinienem służyć innym, a nie bawić się w konkursie dla siebie. Ci co mnie znają z nba czy nfl wiedzą że nawet kilka zdań wystarcza do trafności typu. Nikogo nie zachęcam do grania moich typów. Dlatego głównie podaje je w typach dnia i naprawdę wisi mi to czy tobie przypadła moja analiza do gustu, bo chodzi wylacznie o zysk. Ale pisze już parę lat analizy w typach dniach i jesteś pierwsza osoba która ma jakies zastrzeżenia.
Koniec koncow to jest zabawa i jeżeli ty traktujesz typy dnia jako rywalizacje, ok - twoja sprawa. Ale proszę zajmij sie poprawnością swoich analiz. Pozdrawiam

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Trochę smiechlem czytając twój wpis. Najpierw kwestionujesz regulamin i prace administracji, bo przecież moje analizy nadają się do kosza. W sumie jakby nie patrzyc 90 procent analiz w typach dniach nadaję się jako "kiepskie analizy". Ale z tymi "podałbys jakies liczby" to już pojechałeś grubo xD rozumiem, że bukmacherka polega na suchych statystykach a nie na dyspozycji dnia, formacji obronnych i ofensywnych drużyn, wyczuciu typera itp druga sprawa, ze pewnie tematu by nue bylo, gdyby moje typy byly na minus. Ale mniejsza z tym. Nie będę z tobą dyskutował, ale pozwoliłem sobie przejrzeć twoje analizy (wcześniej cie nie kojarzylem) i te twoje wypociny na temat bilansów drużyn i innych idiotycznych statystykach które powtarzam w 70 procentach nie mają żadnego znaczenia w bukmacherce( bo gdyby tak rzeczywiście było to wczoraj City powinno się przejechać po Palace i przy okazji powinien paść under bo przecież padał on cztery razy w ostatnich pięciu spotkaniach na ich stadionie i spece z firm bukmacherskich tak typowali) są śmieszne w porównaniu z tym co ja chociażby napisałem o obronie czy też skuteczności napastników. Wyczuwam wyłącznie bol dupy za przeproszeniem. A argument, że nie powinienem podawać typów minute przed rozpoczęciem no to już pojechałeś grubo, bo przecież typy dnia zabraniają tego typu rzeczy, a ja powinienem służyć innym, a nie bawić się w konkursie dla siebie. Ci co mnie znają z nba czy nfl wiedzą że nawet kilka zdań wystarcza do trafności typu. Nikogo nie zachęcam do grania moich typów. Dlatego głównie podaje je w typach dnia i naprawdę wisi mi to czy tobie przypadła moja analiza do gustu, bo chodzi wylacznie o zysk. Ale pisze już parę lat analizy w typach dniach i jesteś pierwsza osoba która ma jakies zastrzeżenia.
Koniec koncow to jest zabawa i jeżeli ty traktujesz typy dnia jako rywalizacje, ok - twoja sprawa. Ale proszę zajmij sie poprawnością swoich analiz. Pozdrawiam
Dyspozycji dnia, ciekawe gdzie ty w swoich analizach wiesz coś i piszesz na temat dyspozycji dnia, może w amerykanskich sportach ale twoje analizy typów do pilki noznej to smiech na sali.
Wygrałem w tym roku typy dnia 3 razy, najwięcej spośród wszystkich użytkowników a zacząłem grać od marca, więc argument że statystyki i liczby nie grają dużej roli w bukmacherce jest nietrafiony.
Kwestionuję pracę i regulamin administracji w tym punkcie bo typy podawane na 2 minuty przed rozpoczęciem spotkania w konkursie, który komu ma służyć jak nie innym ludziom? Jeżeli zarabiasz na bukmacherce na pewno więcej niż jest do wygrania w tym konkursie to po co w ogóle bierzesz w nim udział? Możesz se podawać typy w tematach.
I wcale nie chodzi mi o to że piszę to z zawiści bo dobrze ci idzie. Po prostu ta analiza z dzisiaj to jest jakieś nieporozumienie i sam to dobrze wiesz.
Statystyki nie mają znaczenia w 70% bo gdyby tak było i podajesz jakiś jeden przykład, to jak dyskusja z nie wierzącymi w Boga, bo jeśli Bóg by istniał to przecież nie pozwolił by mojej matce umrzeć na raka.

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Poza tym gdybym miał ból dupy o twoją skuteczność to z zawiści nie dawałbym ci punktów reputacji a już kilka razy w tym miesiącu ci dałem.
Chodzi mi tylko i głównie o czas podawania typów, bo na minutę przed rozpoczęciem spotkania to nawet Waldi, ma wątpliwości czy tak powinien wyglądać ten przepis.

Do góry Bottom