>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi

Przy zwrocie to chyba powinno być 100 pkt za analizę. Poproszę o dopisanie.
+100 jest jak mecz się odbędzie, czyli zagra się powiedzmy 1 DNB, a był remis, wtedy za typ jest 0 pkt + 100 za analizę, jak mecz się nie odbędzie jak w tym przypadku to nie ma punktów za analizę, ale można podać typ zastępczy jak się zdąży

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Informacja, że ten mecz się nie odbędzie wczoraj, ze względu na awarię oświetlenia pojawiła się ok 22.00, gdy pozostała oferta bukmacherska była już słaba.
Nie podałem typu zastępczego, bo oparłem się na przykładzie rozliczenia tego typu:

gdzie przy niedokończeniu z przyczyn pozasportowych meczu Rumunii i Kosowa pojawiło się 100 pkt za analizę dla kolegi.
W tej sytuacji proszę o możliwość podania typu zastępczego lub przyznanie 100 pkt z analizę. Dzięki.

psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Otrzymane punkty reputacji: +1243
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Informacja, że ten mecz się nie odbędzie wczoraj, ze względu na awarię oświetlenia pojawiła się ok 22.00, gdy pozostała oferta bukmacherska była już słaba.
Nie podałem typu zastępczego, bo oparłem się na przykładzie rozliczenia tego typu:

gdzie przy niedokończeniu z przyczyn pozasportowych meczu Rumunii i Kosowa pojawiło się 100 pkt za analizę dla kolegi.
W tej sytuacji proszę o możliwość podania typu zastępczego lub przyznanie 100 pkt z analizę. Dzięki.
przywołany mecz się odbył i został przerwany w +90 min, dlatego był zwrot + 100 pkt za analizę, w przypadku twojego typu meczu nie było (nie znałem powodu tylko zobaczyłem info, że mecz przełożony), więc warunkowo możesz jutro podać 2 typy, tylko zaznacz przy jednym, że typ za 27.11, żeby psotnick psotnick wiedział, żeby punkty wpisać w odpowiednią rubrykę. Pozdrawiam

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
przywołany mecz się odbył i został przerwany w +90 min, dlatego był zwrot + 100 pkt za analizę, w przypadku twojego typu meczu nie było (nie znałem powodu tylko zobaczyłem info, że mecz przełożony), więc warunkowo możesz jutro podać 2 typy, tylko zaznacz przy jednym, że typ za 27.11, żeby psotnick psotnick wiedział, żeby punkty wpisać w odpowiednią rubrykę. Pozdrawiam
Dzięki

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer

Upsss ale nabazgrałem , proszę poprawić na bardziej czytelny wpis .

Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 19:35
Spotkanie: Wisła Kraków : ŁKS Łódż
Typ: rzut karny
Kurs: 2.70
Bukmacher : Fortuna
Bukmacher: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sezonie-2024-2025.171701/page-10#post-7306128

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
zbinky 30,7K

zbinky

Użytkownik
Kolega nie wyciągnął wniosków i chyba nie skorzystał z szans jakie mu daliście.
Znowu zasuwa analizy tworzone przez AI:

Dostał ostateczne wytyczne na pw co w przypadku kolejnej próby oszustwa //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Do góry Bottom