ferguson2
Typer
Ale ty jedyny masz z tym problem. Jakie ma to znaczenie czy podajesz typ minute czy 10h przed meczem skoro masz jak byk w regulaminie ze można tak robić. Nie oszukujesz tak czy siak. A tak się składa że w wielu dyscyplinach zawodnicy wypadaja kilka minut przed meczem więc rozumiem że to też nie ma znaczenia? W NBA często tak jest, NFL też, w piłce również na rozgrzewce. Poza tym jak wracam do domu o 23:15 i pozostal jeden mecz o 23:30 to rozumiem że mam zostać pozbawiony podania typu w ten dzień bo szanowny pan Makaveli życzy sobie typów najlepiej godzinie przed meczem. Może bukmacherzy też wyłącza ofertę godzinę przed meczem? Przecież to jest hipokryzja.Poza tym gdybym miał ból dupy o twoją skuteczność to z zawiści nie dawałbym ci punktów reputacji a już kilka razy w tym miesiącu ci dałem.
Chodzi mi tylko i głównie o czas podawania typów, bo na minutę przed rozpoczęciem spotkania to nawet Waldi, ma wątpliwości czy tak powinien wyglądać ten przepis.
Druga sprawa odnośnie moich analiz. Co Ty masz do moich analiz? Że napisałem że drużyna słabo broni, traci regularnie bramki i to jest bzdura? I to nie jest argument do zagrania overa? Z choinki się urwałeś? Daj sobie już siana i nie spamuj w tym temacie. Chlopie ja siedzę na tym forum od 11 lat i jeszcze nikt się o to nie przyczepił. Nikt z użytkowników ani administracji. Więc chyba problem leży tylko po twojej stronie. Na szczęście Waldi i cała reszta osób to widzi, ludzie przeczytali tutaj tysiące analiz. Nikt nie oczekuje tutaj od ciebie monologu, wystarczy cztery czy pięć wartościowych zdań do typu.