Grałem zachowawczo na sam koniec, a z drugiej strony nie chciałem nic ruszać na siłę i myślałem, że uda się osiągnąć cel, a tu wchodzi Ci Nadal i wskakujesz na lidera
Gratulacje za walkę do samego końca.
typy są podliczane w miarę mozliwości na bieżąco, to czy dany dzień został podliczony cały jest informacja w temacie z podliczaniem konkursu, 2 czerwca został tam wpisany w piątek rano, więc w momencie, gdy napisałeś tego posta nie był podliczony cały dzieńWidzę, że Typy Dnia z wczoraj zostały podliczone, ale tylko na pierwszej stronie. Nie chcę wypaść na nadgorliwego, bo to przecież dopiero drugi dzień czerwca, ale tak mi się rzuciło w oczy, pozdro!![]()
przecież za nietrafiony typ masz od zawsze 100. Te punkty są odejmowane w tabeli, a nie tylko "na pokaz" przy nietrafionym typie. PozdrawiamMoże jakaś zmiana w typach dnia i np za nietrafione typy będą odejmowane punkty? Ludzie specjalnie wrzucają wysokie kursy z analizą pod typ, bezsensu
rozliczone na plus, ale na przyszłość w miarę weryfikuj dane, które podajesz, żeby nie było takiej sytuacjiTypy Dnia - 8.06.2022 (środa)
Tutaj podajemy typy na środę - 8. Czerwca Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do...forum.bukmacherskie.com
Witam. Mam za Polskę w siatkówkę z tym niedopatrzeniem -100, 0 czy +100?
Ja wiem Waldi, ale mi chodzi o 1 czerwca. Psotnick napisał 2 czerwca rano, że 1 dzień czerwca został podliczony razem z moderatorem kns_esport. Napisałem to tylko na wypadek jakby druga strona tematu z Typami Dnia z 1 czerwca została pominięta, bo pierwsza strona jest podliczona i ludzie mają zedytowane posty, a na drugiej nie. To tak w gwoli ścisłości. Pozdrawiam i podziwiam za to co robicie, bo wiem, że nie zawsze się chce, ale macie zaparcie i to się cenitypy są podliczane w miarę mozliwości na bieżąco, to czy dany dzień został podliczony cały jest informacja w temacie z podliczaniem konkursu, 2 czerwca został tam wpisany w piątek rano, więc w momencie, gdy napisałeś tego posta nie był podliczony cały dzień
Dopiero teraz zauważyłem wpis dlatego teraz odpowiadam. Podliczenie uzupełnione, ale nie ze względu na twój wpis (chociaż wielkie dzięki za niego), ale dlatego że akurat przygotowuję tabelę za dni 1-10 i w trakcie wprowadzania danych do tabeli wyszło że brakuje podliczeń (akurat przez moje przeoczenie bo ten dzień podliczałem, ale to mniej ważne). Ważniejsze, że (właśnie dlatego co napisałem powyżej) nawet jeśli któryś dzień czy strona z dnia nie będzie podliczona od razu, to i tak nigdy nie ma ryzyka że te typy się jakość zagubią itp i nie będą uwzględnione w tabeli. Bo zawsze przy wprowadzaniu danych do tabeli to wyjdzie i po prostu sam podliczę to co brakuje. Bywało tak nie raz w przeszłości i pewnie się zdarzy w przyszłości. To tak gwoli wyjaśnienia i uspokojenia.Ja wiem Waldi, ale mi chodzi o 1 czerwca. Psotnick napisał 2 czerwca rano, że 1 dzień czerwca został podliczony razem z moderatorem kns_esport. Napisałem to tylko na wypadek jakby druga strona tematu z Typami Dnia z 1 czerwca została pominięta, bo pierwsza strona jest podliczona i ludzie mają zedytowane posty, a na drugiej nie. To tak w gwoli ścisłości. Pozdrawiam i podziwiam za to co robicie, bo wiem, że nie zawsze się chce, ale macie zaparcie i to się ceni![]()