Dyscyplina:
Piłka nożna towarzyskie
Godz: 20:45
Spotkanie:
Belgia-Kostaryka
Typ:
Belgia -2.5
Kurs: 2.40
Bukmacher:
fortuna
Analiza: Jeden z ostatnich sprawdzianów obu ekip przed mistrzostwami , które zostaną rozegrane na stadionach rosyjskich.
Belgia zmierzy się z reprezentacją Kostaryki, która w kwalifikacjach zajęła 2 miejsce z dorobkiem 16 punktów , zaraz za zespołem Meksyku. Gospodarze naturalnie są w tym spotkaniu stawiani w roli faworyta do zwycięstwa , bowiem ostatnie swoje spotkania grali na bardzo wysokim poziomie , nie przegrali meczu od 01.09.2016 roku czyli juz praktycznie 2 lata, od tamtej pory zagrali 18 spotkań wliczam do kwalifikacje do MŚ, jak i spotkania
towarzyskie , wygrali aż 13 z nich a 5 zakończyli podziałami punktów. Ostatnie 10 meczy to 8 wygranych oraz 2 podziały punktów. Goście natomiast już w kwalifikacjach grali w kratkę, natomiast w poprzednich 6 spotkaniach towarzyskich zanotowali 4 porażki i 2 zwycięstwa, według mojej oceny w tym meczu bedzie im ciężko o ugranie chociażby remisu,
Belgia bowiem już pokazała swoją siłę mierząc się kilka dni temu z innym finalistom mś , Egiptem gdzie pewnie wygrała 3:0 , tu stawiałbym na podobny scenariusz, nie sądzę żeby goście byli w stanie w jakikolwiek sposób zagrozić popularnym czerwonym diabłom. Warto według mnie spróbować pograć na przedziały bramek ponieważ
Belgia jest zespołem raczej ofensywnym. Mój typ to wygrana gospodarzy 3:0 po 90 minutach tego spotkania.
Witam jestem pewien że dodawałem typ w typach dniach jak codziennie i teraz mojego typu nie ma patrzyłem czy nie pomyliłem dni ale nie , czy możliwe że został przez Was usunięty...?
Nie było takiego typu, ani nie został usunięty //Waldi1979