>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Typy dnia, dawać kurs 13... jaki to sens po pierwsze prawdopodobieństwo wejścia takiego jest prawie zerowe. Po drugie i tak nawet jak wejdzie macie liczone jak byscie trafili kurs 5. Bez sensu w takim razie troche bylo dawac typ ze Djoko wygra 1 seta a mecz przegra , zamiast po prostu dac kurs ok 4.5 ze murray wygra mecz. ale bym sie smial jak by wygral 1 seta murray i caly mecz, bo jak bys podal ten typ i tak prawie by bylo tyle samo pkt xD

typereks 866

typereks

Użytkownik
Może dodać do regulaminów typu dnia:
Jeśli User A podał typ Drużyna X lub remis to User B nie może podać typu Drużyna X DNB.
Jeśli User A podał typ Drużyna X DNB to User B może podać typ Drużyna X lub remis czy jakoś tak?
Nie ma takiej potrzeby.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Proszę o zmianę w moim Typie Dnia na 10.05.
Mianowicie podałem typ na zwycięstwo Manchesteru United a nie zauważyłem ze kolega wyzej mnie wyprzedził.
Chciałbym zmienić na Half Time / Full Time 2/2 . Analiza zostaje tak jak jest.

Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Spotkanie: West Ham - Manchester United
Godzina: 20:45
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 4,00
Bukmacher: Bet365

Z góry dziękuję i przepraszam za pomyłkę

forfa 118

forfa

Użytkownik
Opss prosiłbym o usunięcie niezgodnego &#39;&#39;nie&#39;&#39;
Po wczorajszym spotkaniu Djoko z Nishikori Djoko nie jest niewątpliwie bardzo
Poprawione.

wp76 911

wp76

Użytkownik
Proszę o korekty mojego typu na Olympiakos - AEK.
Jako, że typ już wcześniej padł, zmiana z typu na Olympiakos na 1/1 i buka na Bet365.
Prośba o dodanie tych paru zdań do typu (przed &quot;Jak dla mnie&quot;):
Olympiakos przegrał ostatnie bezpośrednie spotkanie, ale tylko dlatego, że pół meczu musiał grać w 10-kę. W normalnych okolicznościach czytaj bez osłabienia wygrał 4-0. Spotkanie odbędzie się na neutralnym miejscu gry, ale to Olympiakos powinien wygrać to spotkanie i to gładko.
Poprawione.

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Proszę o wstawienie słowa: &quot;Analiza:&quot; przed opisem mojego typu na dzień (18.05.16).

Poprawione

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom