>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Typy dnia, dawać kurs 13... jaki to sens po pierwsze prawdopodobieństwo wejścia takiego jest prawie zerowe. Po drugie i tak nawet jak wejdzie macie liczone jak byscie trafili kurs 5. Bez sensu w takim razie troche bylo dawac typ ze Djoko wygra 1 seta a mecz przegra , zamiast po prostu dac kurs ok 4.5 ze murray wygra mecz. ale bym sie smial jak by wygral 1 seta murray i caly mecz, bo jak bys podal ten typ i tak prawie by bylo tyle samo pkt xD

typereks 866

typereks

Użytkownik
Może dodać do regulaminów typu dnia:
Jeśli User A podał typ Drużyna X lub remis to User B nie może podać typu Drużyna X DNB.
Jeśli User A podał typ Drużyna X DNB to User B może podać typ Drużyna X lub remis czy jakoś tak?
Nie ma takiej potrzeby.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Proszę o zmianę w moim Typie Dnia na 10.05.
Mianowicie podałem typ na zwycięstwo Manchesteru United a nie zauważyłem ze kolega wyzej mnie wyprzedził.
Chciałbym zmienić na Half Time / Full Time 2/2 . Analiza zostaje tak jak jest.

Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Spotkanie: West Ham - Manchester United
Godzina: 20:45
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 4,00
Bukmacher: Bet365

Z góry dziękuję i przepraszam za pomyłkę

forfa 118

forfa

Użytkownik
Opss prosiłbym o usunięcie niezgodnego &#39;&#39;nie&#39;&#39;
Po wczorajszym spotkaniu Djoko z Nishikori Djoko nie jest niewątpliwie bardzo
Poprawione.

wp76 911

wp76

Użytkownik
Proszę o korekty mojego typu na Olympiakos - AEK.
Jako, że typ już wcześniej padł, zmiana z typu na Olympiakos na 1/1 i buka na Bet365.
Prośba o dodanie tych paru zdań do typu (przed &quot;Jak dla mnie&quot;):
Olympiakos przegrał ostatnie bezpośrednie spotkanie, ale tylko dlatego, że pół meczu musiał grać w 10-kę. W normalnych okolicznościach czytaj bez osłabienia wygrał 4-0. Spotkanie odbędzie się na neutralnym miejscu gry, ale to Olympiakos powinien wygrać to spotkanie i to gładko.
Poprawione.

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Proszę o wstawienie słowa: &quot;Analiza:&quot; przed opisem mojego typu na dzień (18.05.16).

Poprawione

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom