>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Witam, mam jedno pytanie: czy w związku z brakiem dostępności serwisu przez kilka dni, planowane jest obniżenie progu min. 10 typów w miesiącu?
Pytam, gdyż osobiście typuję niewiele, starając się dokładnie selekcjonować swoje wybory. W zeszłym miesiącu np. podałem dokładnie 10 typów, zajmując ostatecznie 4. miejsce. Utrata tych kilku dni ogranicza możliwości typerów, którzy planowali podać kilka swoich propozycji na początku miesiąca.

Pozdrawiam,
YD

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Witam. W swoim typie na dzisiaj napisałem &quot;Sevilla pokonała w pierwszym spotkaniu Bilbao na wyjeździe 1-0&quot; WTF?! Skąd ja to wziąłem ???? Prośba o korektę na 2-1. Pozdrawiam
OK//psotnick

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Tak tylko luzna dygresja ... obserwuje Typy Dnia codziennie i irytują mnie czesto typy naginane do góry tylko na potrzeby konkursowe aby przy ewentualnej wygranej skasowac jak najwiecej punktow do klasyfikacji... to troche mija sie z celem, wiem, konkurs konkursem ale to juz nie to samo co Typy Dnia dlatego uwazam ze nazwa tego dzialu jest myląca.
Nie ryzykując nic łatwiej działa wyobraznia i chetniej siegamy bo typy &quot;z kosmosu&quot; ...
Jakże inaczej wygladałby ten dział gdyby wymagano wklejanie dowodu swojego typu w postaciu zrzutu ekranu lub zdjecia postawienia swojego zakładu u buka ... pomarzyć można ;)
Wiem ze ten post nic nie zmieni ale moze komus to da do myślenia.
PS. no bo czy tylko mnie irytuje uzytkownik ktory z uporem maniaka codziennie wrzuca typ ze druzyna A wygra z druzyna B roznica 1 lub 2 bramkami ? ????
Tak jak napisałeś: to jest konkurs i za taki go trzeba traktować. Jego reguły są w miarę stałe od lat, włącznie z nazwą więc w tym względzie zmian na pewno nie będzie. Co do Regulaminu to są one sukcesywnie wprowadzane, raczej kosmetyczne mające na celu tylko usprawnienie konkursu i załatanie ewentualnych luk, które wychodzą w praniu. Co do samych typów, to kazdy stosuje taką taktykę jaką uważa, z doświadczenia wiem, że tzw typerzy liczący na wysokie kursy rzadko wygrywają, więc jakaś sprawiedliwość jednak jest. Zresztą na koniec każdego miesiąca są bonusy (dodatnie i ujemne) za skuteczność typów, więc to również jest zabezpieczenie przed przypadkowym zwycięzcą. Tyle ode mnie, po szersze wyjaśnienia polecam pisac do Adminów//psotnick

Otrzymane punkty reputacji: +33
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-04-2016-sroda-132608.html#post5982906
za ten typ mam po prostu zwrot tak? bo nic nie pisze ze zwrot, a mecz byl przeniesiony na czwartek. zreszta w czw podalem tez ten sam i tam dostalem -100pkt , i nie chcialbym za jeden typ w dwoch dniach zebrac -200, jest zwrot za srodowy tak?
Ten pierwszy już usunąłem (nie zauważyłem, że go powtórzyłeś następnego dnia), a trudno żeby 2 razy za ten sam mecz punktować. On był rozliczony jako &quot;kiepska analiza&quot;, więc i tak to nic nie zmienia w punktacji ogólnej (pierwsza kiepska w miesiącu jako ostrzeżenie, bez punktów ujemnych)// psotnick

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Podałem typ na mecz Nice-Reims: Nice i poniżej 2.5.
Proszę o korektę na: Nice i poniżej 2.5 gola w meczu.
Dziękuję
Zrobione.

sakiel 311

sakiel

Użytkownik
Jak to jest dokładnie z tymi punktami reputacji, dodają je tylko użytkownicy? Czy też administracja strony czasem dodaje za dobre kursy? Pytam, ponieważ np. wczoraj podałem trafny typ po kursie 3,50(więc z kategorii naprawdę dobrych) i nie dostałem za to nawet jednego pkt reputacji, a nieraz widziałem że ktoś dostawał koło 10 pkt za kurs 1,50.
Punkty reputacji każdy przyznaje wg własnego uznania, widać jeden typ komus przyniósł zysk i podziekował za to reputacją, a inny nie. Nie ma znaczenie czy typ wszedł czy nie, komus może się spododała argumentacja czy coś innego. Każdy user też ma inną siłę reputacji (ilość punktów reputacji które może komuś dopisać) zależny od poziomu reputacji, ale też stażu na forum i ilości napisanych postów. Tu masz na ten temat wszystko opisane: http://forum.bukmacherskie.com/f16/punkty-reputacji-na-forum-49499.html#post1909299
//psotnick

Otrzymane punkty reputacji: +14
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina:koszykówka NBA
Godzina:two:35
Mecz:Boston-Atlanta
Typ:Atlanta
Kurs:1.81
Buk: Unibet
Ten typ dodałem w typach dnia lecz godzina się nie zgadza.Mecz zaczyna się o 2:05.Proszę o zmianę.Piszę z telefonu nie mogę linka coś skopiować.Typ jest pierwszym więc łatwo znaleźć.Z góry dziękuję.
OK.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom