>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Cześć, jeszcze raz piszę w sprawię mojego typu, teraz chodzi o to że kolega ibis machnął się podczas rozliczania tzn. typ jest na ✅ a rozliczył na ⛔. Według oficjalnej strony NHL Kuznetsov zdobył gola w 18 sekundzie meczu i asystował przy drugiej bramce w 24`39. Przypominam że zagrałem punktację kanadyjską tj. asysty oraz bramki dodają się ???? Dziękuję i pozdrawiam
Chyba że minus za analizę to inna sprawa ????
/To nie jest minus za analizę. Prawdopodobnie nastąpiła jakaś pomyłka, już poprawione,
husarz22

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Proszę o poprawę analizy w fortunie. Jestem co najmniej pewien że 21 letni Auston strzeli dziś swojego okrągłego, 90 gola w barwach Leafs. W ostatnich 6 meczach Matthews strzelił aż 10 bramek ( co daje mu pierwsze miejsce w klasyfikacji króla strzelców ) i asystował przy 3. Dubla zdobył aż w 4 spotkaniach. Zeszłe sezony w barwach Toronto nie wyglądały równie ciekawie jak aktualny, Auston strzelał średnio bramkę na 2 mecze, aktualnie średnia wynosi prawie dwie na jedno spotkanie. Jeżeli Amerykanin będzie dalej prowadził swój styl i sposób gry oraz nie wykluczy go żadna kontuzja spokojnie widzę go w top5 strzelców bramek w sezonie.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Proszę o poprawę analizy w fortunie. Jestem co najmniej pewien że 21 letni Auston strzeli dziś swojego okrągłego, 90 gola w barwach Leafs. W ostatnich 6 meczach Matthews strzelił aż 10 bramek ( co daje mu pierwsze miejsce w klasyfikacji króla strzelców ) i asystował przy 4. Dubla zdobył aż w 4 spotkaniach. Zeszłe sezony w barwach Toronto nie wyglądały równie ciekawie jak aktualny, Auston strzelał średnio bramkę na 2 mecze, aktualnie średnia wynosi prawie dwie na jedno spotkanie. Jeżeli Amerykanin będzie dalej prowadził swój styl i sposób gry oraz nie wykluczy go żadna kontuzja spokojnie widzę go w top5 strzelców bramek w sezonie.
Teraz jest poprawnie, przepraszam za pomyłki ????
Poprawione//psotnick

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Proszę o poprawę analizy
Jeden z lepszych duetów w NHL, moim zdaniem mocne top1 w zeszłym sezonie oraz playoffach. W zeszłym sezonie drużyna zakończyła rozgrywki na 6 miejscu, mimo kilku kontuzji Ovechkin ( 1 ) Kuznetsov ( 3 ) zdołali się wpisać na listę top 20 najlepiej punktujących graczy. Ovechkin 11 pozycja z dorobkiem 87 punktów w 82 meczach ( 49 bramek oraz 38 asyst ) natomiast Kuznetsov znalazł się na przedostatnim miejscu na tej liście zdobywając 83 punkty w 79 spotkaniach ( 27 bramek i 56 asyst ) W rozgrywkach playoff w/w zawodnicy zostali najlepiej punktującymi zawodnikami. Kuznetsov na 1 pozycji z dorobkiem 32 punktów ( 12 bramek 20 asyst ) w 24 meczach, tuż za nim Ovechkin 27 punktów ( 15 bramek 12 asyst ) również w 24 meczach. Dodatkowo w rozgrywkach playoff gracze spędzili wspólnie 85% swojego czasu na lodzie. Podczas 388 minut spędzonych wspólnie na lodzie drużyna Caps`ów zanotowała bilans bramkowy 36:12, podczas 132 minut kiedy na lodzie brakowało jednego z nich drużyna miała bilans 6:5, natomiast podczas 864 minut bez obu zawodników drużyna osiągnęła bilans 34:38. Można zauważyć że jest to podpora drużyny a obaj panowie są świetnie zgrani.
W presezonie obaj panowie rozegrali po 4 mecze Ovechkin uzyskał 6 punktów ( 4 bramki 2 asysty ) a jego kolega Kuznetsov 4 punkty ( 4 asysty ), Kuznetsov aż 3 razy asystował Ovechkin`owi przy golu i raz obaj asystowali przy bramce Bowey`a. W aktualnym sezonie obaj zawodnicy znajdują się w środkowej części tabeli Kuznetsov na 13 pozycji z dorobkiem 9 pkt ( 4 gole i 5 asyst ) natomiast Ovechkin na 30 z dorobkiem 7 pkt ( 4 gole oraz 3 asysty)
Dodatkowo ostatnie mecze Capitals nie wyglądały dobrze, można powiedzieć że wyglądały tragicznie. Przegrana na własnym stadionie 2:4 z Toronto i wyjazdowy mecz z Devils aż 6:0 obaj przeciwnicy wyglądają obiecująco ale na zwycięzców Pucharu Stanleya nie przystało. Rozumiem że zmęczenie graniem dzień po dniu, dojazdy oraz powroty dają w kość ale aby powtórzyć osiągnięcie minionego sezonu Capsy muszą wziąć się w garść i zaprezentować dzisiaj dobre widowisko. Uważam że w dzisiejszym meczy drużyna z Waszyngtonu zaprezentuje dobry hokej i pokona swojego przeciwnika strzelając przy tym 3-4 gole.
/Poprawione,
husarz22

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dotyczy:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-17-10-2018-sroda.153823/#post-6736044
Ja z bardzo nieśmiałym pytaniem: wiem, nawaliłem, napisałem w typie -3.5 HA zamiast -3.5 HA Wolfsburg, ale w analizie jasno wykładam, o co idzie. Nie dałoby się tak w drodze wyjątku?
Ale ciśnienia nie mam.
Pozdrawiam adminów
Poprawione, w drodze wyjątku. Faktycznie w opisie jasno określone na kogo ma być ten handicap. Na przyszłość pilnuj takich szczegółów//psotnick

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dotyczy:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-17-10-2018-sroda.153823/#post-6736044
Ja z bardzo nieśmiałym pytaniem: wiem, nawaliłem, napisałem w typie -3.5 HA zamiast -3.5 HA Wolfsburg, ale w analizie jasno wykładam, o co idzie. Nie dałoby się tak w drodze wyjątku?
Ale ciśnienia nie mam.
Pozdrawiam adminów
Poprawione, w drodze wyjątku. Faktycznie w opisie jasno określone na kogo ma być ten handicap. Na przyszłość pilnuj takich szczegółów//psotnick
Dzięki serdeczne.

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Panowie moderatorzy! Typy dnia 24.10. Typ nr 16. Błędne rozliczenie. Proszę o korektę na zwrot. Piłkarz nie wystąpił od początku meczu. Wogóle nie powąchał trawy...
Poprawione //Waldi1979

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Czy jeśli jakiś użytkownik podał typ w meczu np 2 po kursie 4,50 czy mogę podać typ:
1) zawodnik x strzeli gola po kursie 3,20
2) w trakcie meczu będzie wynik 0-1 po kursie 3,50
Z góry dzięki za odp.
/Tak, możesz
husarz22

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Proszę o poprawe.
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Minnesota Wild - Colorado Avalanche
Typ: Mikko Rantanen ( Colorado ) over 1.5 pkt (łącznie z OT i decydującym karnym)
Kurs: 2.3
Bukmacher: fortuna
Analiza: Świetnie rozegrany wczorajszy mecz przez Mikko przeciwko Ottawie mimo przegrywania 0:2 zawodnicy Colorado podnieśli się i zwyciężyli 6:3. Rantanen zdecydowanie MVP meczu łącznie uzbierał on 4 punkty, raz strzelił bramkę i 3 razy asystował. Ostatnio wspominałem o jego asystach przy golach McKinnon`a przy 8 bramkach wynosiła ona 100% po wczorajszym meczu nic się nie zmieniło, McKinnon strzela bramkę a Mikko asystuje. Po wczorajszym występie Finlandczyk znajduje się na pierwszywm miejscu w kwalifikacji najwyżej punktujących graczy, w ciągu 11 meczy uzbierał ich 20 z czego 5 to bramki a 15 to asysty, tuż za nim znajduje się jego drużynowy kolega McKinnon, który w 11 meczach zdobył 18 punktów, 9 bramek i 9 asyst co czyni go drugim najwyżej punktującym zawodnikiem sezonu 18/19. Uważam że Avalanche nie spocznie na laurach i zwycięży po raz kolejny a Mikko zdobędzie kolejne punkty. Drużyny spotkały się już w aktualnym sezonie gdzie Colorado zwyciężyło 4:1 nad drużyną z Minnesoty a Rantanen zdobył 2 punkty. Co prawda Avalanche musi odbyć +/- 2 godzinny lot ale myślę że i tym razem zwyciężą nad Wild`ami podobnym wynikiem ????
Niestety nie mam jak wrzucić linku do posta, ponieważ pisze z telefonu. Spotkanie odbędzie się 28.10 Przepraszam i dziękuję ????
/Poprawione ale na telefonie również można wrzucać linki do posta więc nie rozumiem tego usprawiedliwienia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom