Możesz bowiem podawanie typów na 7 kolejkę zakończyło się dziś o 8:00 rano. ????Mogę już dzisiaj podawać typy na jutro, czy dopiero od 8 rano ? Bo już nie ogarniam tego.
Maciek, typer morzewo podał swoje typy za wcześnie (jeśli dwie kolejki są dwa dni pod rząd, to do 8 rano nie można podawać) i dlatego ja zagrałem swoje 5 spotkań nisko i powinienem chyba ten mecz wygraćGrupa 4 i 5 - podliczone 7 kolejek + tabelka.
Tutaj jest post, żebyś nie szukał: http://forum.bukmacherskie.com/f428/liga-nr-4-a-96418-4.html#post3894821Maciek, typer morzewo podał swoje typy za wcześnie (jeśli dwie kolejki są dwa dni pod rząd, to do 8 rano nie można podawać) i dlatego ja zagrałem swoje 5 spotkań nisko i powinienem chyba ten mecz wygrać
Masz wpis w regulaminie, że niepodanie typów w kolejce = 3 punkty. Jednak Ty musisz podać typy i niezależnie od trafionego AKO - nawet możesz nic nie trafić i mieć AKO: 0 - jesteś zwycięzcą pary i masz 3. Jednak same typy musisz podać.Dla przypomnienia - jesli gram z kimś kto od początku nie podje typów i nie poda znów czyli zdobędzie 0 a moje typy będą tak "dobre", że też wyjdzie z nich 0 to co wtedy ? po 1 pkt ?
w czwartek/piatek.to samo liga 8, dajmy spokój już jest 8 kolejka a tu prawie nic nie zrobione.
Jestem ugadany z Grzesiem i z powodu natłoku nauki u niego, jutro ja Wam wszystko podliczę i zrobię tabelęto samo liga 8, dajmy spokój już jest 8 kolejka a tu prawie nic nie zrobione.