mojojojowojo
Użytkownik
ale konkrus jest polski w polsce rozgrywany i na stronach bukmacherskich masz date tez zdarzen i sa to daty europejskie wiec chyba juz wiesz ????
chciałem się upewnić, bo wcześniej brałem udział w konkursie Uczta Piłkarska i tam nocne mecze z obu Ameryk były liczone do dnia poprzedniegoale konkrus jest polski w polsce rozgrywany i na stronach bukmacherskich masz date tez zdarzen i sa to daty europejskie wiec chyba juz wiesz ????
Ty o wszystko będziesz się tak przypierdzielać ? :? Zamiast narzekać mógłbyś zobaczyć na jakiejś stronie z historią kursów kiedy WH wystawia kursy na wspomniane ligi... Ktoś Ci każe już typować ? Poczekaj do jutra i nie pier..l, że słaba oferta...
chyba lekkie przegięcie z tym terminemZałożony został temat na drugi dzień eliminacji. Prosimy o typowanie.
Zasady turnieju:jak bedziie remis miedzy rywalami co sie liczy:
łaczyny kurs czy dogrywka jest ?
wiem, że "troche" po czasie ale ten system eliminacyjny krótko mówiąc jest bardzo mocno niedopracowany ... mianowicie jak w jednej parze znajdą się osoby, które wytpują największe ako z całej grupy konkursowej ?! użytkownik, z w/w pary z bardzo wysokim ako odpadnie, a gracz z ako bardzo niskim przejdzie dalej ze względu na niedyspozycje swojego rywala, który nie wytypuje nawet jednego spotkania poprawnie ... czy to będzie sprawiedliwe ... hmm ... niech każdy sobie odpowie z osobna ... tak na przyszłość organizatorzy konkursów eliminacje powini prowadzić w taki sposób aby osoby z największym ako przechodziły a nie osoby, które miały szczęście w losowaniu ...