proszę jakiegoś moderatora o przeniesienie mojego typu dnia na dzień jutrzejszy do odpowiedniego wątku, wyjeżdżam i nie zdarzę sam tego zrobić, z góry dzieki ????
Dyscyplina: Piłka ręczna, LM
Spotkanie: Motor - Dunkerque
Godzina: 17:00
Typ: 1 (-1,5 HA)
Kurs: 2,08
Bukmacher: Pinnacle Sports
Obie drużyny rozpoczęły rozgrywki od porażek. Motor przegrał wyjazdowe spotkanie na Węgrzech z Pick Szeged gdzie nie byli faworytami lecz pokazali się w tym meczu z naprawdę dobrej strony. A gospodarze maja niezły skład, w tym sezonie przyszli Bombac, Garcia Parrondo, Kallman, Prodanović, Sierra czy Polski bramkarz Piotr Wyszomirski.
Dunkierka w sezon weszła naprawdę średnio. Bardzo kiepski start zaliczyli w rodzimej lidze gdzie zanotowali już dwie porażki przegrywając na inaugurację we własnej hali z Cesson oraz w trzeciej kolejce z Tuluzą do tego pokonali dwiema bramkami Nimes i jedną Creteil Start w Lidze Mistrzów był jeszcze gorszy bo doznali dość bolesnej porażki we własnej hali z duńskim Aalborg 21:26, a Duńczycy na dzień dzisiejszy również formą nie grzeszą, mimo wszystko wygrywając dość wyraźnie. Ciężko powiedzieć coś pozytywnego o Francuskim zespole jedynie Touati i Butto coś pokazują; Soudry, Afgour, Mokrani, Guillard, Nagy, Gerrard czy Paweł Paczkowski grają natomiast dużo poniżej oczekiwań.
Według mnie Ukraińcy w tym spotkaniu powinni mieć przewagę w każdym elemencie gry i co najważniejsze na chwilę obecną góruję nad Francuzami formą i jeśli powtórzą mecz z Węgier powinni bez problemu wygrać. Kursy na gołą 1 lecą w dół więc pobieram bardzo możliwe wg mnie handi - zwycięstwo Motoru co najmniej dwoma punktami.
Jak będzie przekonamy się jutro, wszak to sport i wszystko jest mozliwe