>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
heros1920 68

heros1920

Użytkownik
typy
Moja propozycja na typy dnia to niedawanie tego samego meczu przez inna osoba i innego tpyu tez wgl nic, kto pierwszy da ten mecz i ogl typ to jest zaklepane i tak byc powino a nie, w jednym dniu jest 4 anlizy jednoego meczu i kazda skasuzujaca na inny wynik jak dlamnie to jest mieszanie w psychice i odtrocanie zagranuia tekowego spotkania
pozdrawiam
Kanonier0392 / propozycja nie do przyjęcia, patrz niżej.

D 224

dboniem

Użytkownik
Czy można się dowiedzieć, czy przed końcem września będzie jeszcze raz zaktualizowana tabela z Typów dnia wrzesień, czy dopiero ukaże sie już po konkursie, czyli w październiku?
najpierw wytłumacz się z zarzutów na PW , później będzie tabela/ Konrad

dynia00 34

dynia00

Użytkownik
Dostałem - 100 pkt. za powtórzony typ ale chyba jest jakaś pomyłka bo nie widzę żeby ktoś przede mną analizował ten sam mecz z handicapem 0:2. Jest mecz Twente z wisła z h 0:1, a nie 0:2 a to chyba znacząca różnica. Proszę o sprawdzenie dokładnie jeszcze raz. Mój typ z Czwartku Piłka Nożna - LE / Spotkanie: Twente - Wisła (h 0-2)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dostałem - 100 pkt. za powtórzony typ ale chyba jest jakaś pomyłka bo nie widzę żeby ktoś przede mną analizował ten sam mecz z handicapem 0:2. Jest mecz Twente z wisła z h 0:1, a nie 0:2 a to chyba znacząca różnica. Proszę o sprawdzenie dokładnie jeszcze raz. Mój typ z Czwartku Piłka Nożna - LE / Spotkanie: Twente - Wisła (h 0-2)
siema. zapoznaj się dobrze z tym punktem regulaminu

http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post2256503

innym nowym też polecam.
pozdro

dynia00 34

dynia00

Użytkownik
Rzeczywiście zwracam honor, mój błąd. Nieznajomość regulaminu odbiła się boleśnie -100 pkt. Ale pretensje mogę mieć tylko do siebie ???? .
pozdrawiam
przynajmniej przyznałeś się do błędu i nie robiłeś problemów ???? ;) / Konrad

rodzynxxx 0

rodzynxxx

Użytkownik
ali-g 40

ali-g

Użytkownik
typ
kłocil bym sie analiza ktortko i na temat co i jak widze to spotkanie , na dodatek mecz juz siadł a tu analiza zła dlamnie niemiła sprawa.

post dotyczy kiepskeij analizy z dnia 2.10.2011r Niedziela mecz hokeja Rosja

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
zgłaszam prostest
Zgłaszam prostest.
Otrzymałem 02.10.2011 (dzisiaj) -100 pkt za powtórzenie typu. Przejrzałem kilka razy listę typów dnia z 02.10.2011 będąc w szoku że takie coś się stało i nikt przede mną nie umieścił typu: Tottenham - Arsenal London - over 2,5. Proszę o korektę!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Zgłaszam prostest.
Otrzymałem 02.10.2011 (dzisiaj) -100 pkt za powtórzenie typu. Przejrzałem kilka razy listę typów dnia z 02.10.2011 będąc w szoku że takie coś się stało i nikt przede mną nie umieścił typu: Tottenham - Arsenal London - over 2,5. Proszę o korektę!
Odpowiem Ci samymi linkami:
1. http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-02-10-2011-niedziela-65414-3.html#post2452499
2. http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-02-10-2011-niedziela-65414-3.html#post2452644
3. http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post2256503
pozdro

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Przepraszam że się wyrażę w ten sposób.. a co ma piernik do wiatraka... over 2,5 a over 4,5 to dwa zupełnie inne typy. Na żadnym forum się z czymś podobnym nie spotkałem. Po prostu bez komentarza.
jest to respektowane już od dawna i jakoś nikt bardzo nie miał problemu aby z tym pogodzić i druga sprawa my nie jesteśmy innym forum , co znaczy że nikogo nie interesuje co i jak u kogo jest, pozdro / Konrad

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Widzisz drogi Konradzie zawsze jest ten pierwszy raz. Nie mam większych pretensji do Ciebie bo jesteś tylko moderatorem i musisz respektować ten regulamin nawet jakby było napisane że trzeba typy podawać w trzech językach. Tak samo ta aktualizacja byłaby logiczna jak ta w której zabronione jest podawanie typów na to samo wydarzenie over 2,5 i over 4,5. Typy są zupełnie inne i kursy są zupełnie inne. Taka &quot;nowość&quot; (nowość dla tego bo tylko tutaj taki cyrk jest, i oby tylko tutaj) w regulaminie ogranicza tylko możliwość typowania spotkań. Przyjmuje tą zasadę z pokorą i bez większej aprobaty i nie przekonają mnie żadne argumenty co do jego słuszności bo to nie zgodzę się nigdy że over 2,5 i over 4,5 to jest powtórzenie typu. Ten fragment regulaminu powinien po prostu zostać zbojkotowany i tyle ode mnie. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom