>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
2 44

26dzejo26

Użytkownik
Maxie nawet ja mogę rozwiać twoje wątpliwości, owszem na poniżej 1,5 gola w tym meczu był kurs 3,0 w bet365, z tym że ty próbowałeś ten kurs wyłudzić na poniżej 1,5 gola w 1 połowie ! Nawet jeśli się pomyliłeś i chciałeś dać na cały mecz to nie masz prawa się wykłucać bo wynik meczu to 2:0 czyli powyżej 1,5, że tak sobie zażartuje: &quot;Grajmy fer&quot; drogi Maxie

max212121 140

max212121

Użytkownik
Kurs na mój typ przed meczem wynosił 3,3! Nie jestem frajerem żeby wprowadzać ludzi w błąd. Czyli każdy kto dał typ np z kursem 2 a potem kurs spadł do 1,5 to powinien zostać ukarany -100? Ani razu nie naciągałem kursu ani tego nie zrobię bo nie na tym to polega.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-31-08-2011-sroda-64046.html#post2392571
Pytam się dlaczego -100ptk za zawyżony kurs? Proszę zobaczyć sobie kursy! Po meczu wynosił 3, a przed spotkaniem 3,3 drogi konradzie! Grajmy troszkę fer! Bo ktoś pisze analizy wkłada w to swój czas a potem okazuje się że wszystko to nadaremno...
drogi maxie ???? nie wiem czy sie pomyliles czy nie , ale kurs na to zdarzenie co podałeś wynosił 1.33 i nie było żadnej zmiany. 3.30 to był kurs na over. może źle spisałeś , moze nie ale nie wpieraj mi że kurs szybko spadł bo jednak strrona z kursami o jakiej godzinie jaki bukmacher miał istnieje i bez problemu można sprawdzić.\\Grajmy fer ...

max212121 140

max212121

Użytkownik
Przepraszam... Jaki jestem głupi! Nastąpiła pomyłka z mojej strony za którą bardzo przepraszam! Zamiast patrzeć na typ under popatrzałem na over i teraz wszystko się zgadza. Narobiłem tylko niepotrzebnego zamieszania za które jeszcze raz bardzo przepraszam i zwracam honor! Była to tylko głupia pomyłka która każdemu może się zdarzyć ale mam nadzieje że się nie pogniewaliście... Pozdrawiam i postaram się już więcej nie mylić ????
dobrze , że się wszystko wyjaśniło ;) pozdro i powodzenia we wrześniu. Bądź uważniejszy / Konrad

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
z tego co mi wiadomo nie można powtarzać typów a tdx2010 zrobił to dziś po mnie a wczoraj z tego co pamiętam po kimś innym (choć mogę się mylić)
dziś napisał:
&quot;Dyscyplina:piłka nożna, Liga Portugalska
Spotkanie:Leiria - FC Porto
Typ:Leira- Porto (-1)
Kurs:1,80
Bukmacher:Expekt
Godzina:21:15
Analiza:
Spotkanie 3 kolejki pomiędzy ost. w tabeli drużyną gospodarzy 0-0-2, a jak naradzie 3 w tabeli drużyny z Porto 2-0-0. Stawiam na gosći z oczywistych wzgledów ost sezon bez porażki, faworyt meczu i gra na wysokim poziomie.
Myślę ze Porto pokaże jak sie gra z słabą drużyna i spokojnie wygra 2 lub wiecej bramkiami&quot; mimo iz taki sam typ dalem na 1 stronie.
Albo gość ma lenia albo po prostu nie przeczytał regulaminu... i tak jak mówię- wydaje mi się, że wczoraj zrobił to samo więc proszę sprawdzić.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Jeżeli wczorajsze mecze z US Open zostały przełożone na dziś to co zrobic z analizami napisanymi wczoraj? Zostaną rozliczone normalnie, a dziś mozna podac kolejną analizę, czy może dziś wkleic tą samą jaką wczoraj?

duo 303

duo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-08-09-2011-czwartek-64419.html#post2406488 - mój duży błąd poprostu nigdy nie korzystałem z gamebookers i szybko spojrzałem handi na gemy wynosi +4.5 także prosiłbym o poprawinie typy na Tsonga +4.5 gema zmianę buka na Pinnacle, kursu na 1.99 oraz analizy na tę: http://forum.bukmacherskie.com/f152/us-open-11-turniej-glowny-mezczyzn-63616-10.html#post2406492. Jeżeli za to za dużo to prosiłbym o usunięcie i sam napiszę to jeszcze raz.
Kanonier0392 / poprawiłem.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jeżeli wczorajsze mecze z US Open zostały przełożone na dziś to co zrobic z analizami napisanymi wczoraj? Zostaną rozliczone normalnie, a dziś mozna podac kolejną analizę, czy może dziś wkleic tą samą jaką wczoraj?
ustaliliśmy , że mecze przełożone z US Open będa normalnie rozliczane. Ale chodzi to o przełożenie meczu o max jakieś 4-5 godzin. Bo jak mecz jest przeniesiony o jakieś 20 kilka godzin to wtedy jest nie ważny...

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
ustaliliśmy , że mecze przełożone z US Open będa normalnie rozliczane. Ale chodzi to o przełożenie meczu o max jakieś 4-5 godzin. Bo jak mecz jest przeniesiony o jakieś 20 kilka godzin to wtedy jest nie ważny...
Czyli mój typ Isner - Bogomolov będzie ważny jak został przesunięty o 2 godziny około?
bedzie ważny. / Konrad

duo 303

duo

Użytkownik
Apropo US Open to na 7.09 podałem ten typ: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-07-09-2011-sroda-64388.html#post2405052
zaś na 8.09 dałem już ten:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-08-09-2011-czwartek-64419.html#post2406488

Istnieje ryzyko, że oba odbędą się 8 i teraz moje pytanie czy można zrobić tak aby jako priorytetowy uznać ten z 7 września, jeżeli oba będą grane dziś? Oczywiście jeżeli da się rozliczyć oba to byłoby super. Zrozumiem jeżeli to będzie nie możliwe ale akurat na typie z 7 dużo bardziej mi zależy, a w związku z pogodą porobiło się spore zamieszanie.

bacikb 0

bacikb

Użytkownik
Co w przypadku meczy, które się już rozpoczęły (np. wczoraj Muller-Nadal) i mają być dokończone dziś wieczorem?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom