>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
remo91 57

remo91

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-14-02-2012-wtorek-72219-2.html#post2703996
co myślicie o tej analizie? oprócz tego że jest trafna to wg mnie istne zero, zwykły strzał bez żadnego uzasadnienia, 2 zdania lania wody..
jesteś żałosny tak jak Twój spam w całym tym temacie
powiedz że zazdrościsz i już
poza tym to nie jest miejsce na Twoje debilne przemyślenia i jeżeli analiza nie została oznaczona jako kiepska to znaczy że się nadawała
dawid// proszę zachować spokój, na temat postów użytkownika Ziarnoo każdy już sobie wyrobił zdanie, a o tym czy jest kiepska analiza czy nie, decyduje odpowiedni moderator nic takiego nie stwierdził więc jest w porządku.

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Może mnie zjecie ale moim zdaniem kolega ma racje . Nigdy nie rzucały mi się analizy innych przeciwników bo moje też mają sobie dużo do zyczenia ale ta rzuciła mi się w oczy bo sam nie widzę tam konkretów oprócz zdania typu obie ekipy mają podobne szanse.,co więcej kolega stawia swojego faworyta w czarnym świetle . Oczywiście nie nawołuje do zmiany decyzji . Moim prostu zdaniem nikt tego nie czytał . Gościu wkleił ostatnie mecze tych drużyn dopisał że obie maja szanse i tyle . Jeżeli kogoś uraziłem przepraszam ale taka myśl mi wpadła gdy zobaczyłem ten post . Pozdrawiam i życzę trafionych typów

ajax17 23

ajax17

Użytkownik
Przyłączam się do Ziarnoo i Pindzi. Moim zdaniem to była piękna analiza przemawiająca za tym aby zagrać na Brage. Jeszcze wczoraj miałem to napisać. Taki fart że ot sobie wpadło.

B 4

bot_13

Użytkownik
Witam,

Wczoraj podałem typ, Levice -handlova, kosz słowacki, który miał się odbyć wczoraj, jednak widzę, że jest on dzisiaj.

Czy typ może zostać przeniesiony na dziś, czy jest anulowany?

Z góry dziękuję za odpowiedź

010// PW

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Jestem bardzo zbulwersowany wypowiedzią użytkownika &quot; bacz &quot; na temat postu użytkownika &quot; Patrol22 &quot; pokazał gościu swoją wielką kulturę językową takich to powinno się eliminować ze społeczeństwa .
//dawid
Usunięte, odpowiednia nagroda również nadana. Dzięki ale następnym razem podaj linka do postu ????

gmochinho 100

gmochinho

Użytkownik
weszlo/com/pl konkurencja? z której strony? oni o piłce piszą a zajmują się typowaniem meczy...

010// ja nie ma wpływu na cenzurowane adresy, uznano że weszło ma forum, tym samym jest konkurencją

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-02-2012-sobota-72397.html#post2710233
proszę moderatorów o zwrócenie szczególnej uwagi na analizy użytkownika tytka, bo są one po prostu żalosne i nie mają żadnych argumentów, a dawida400 proszę, aby jako jeden z modów(niestety zupełnie się do tego nie nadający) wyrażał się o mnie obiektywnie, bo jak widać, inni mają takie same zdanie jak ja
// Ile razy jeszcze to napiszesz. O tym czy jest kiepska analiza czy nie decyduje w głównej mierze moderator Kanonier0392. Więc pozwól że to on będzie decydował a nie Ty.

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 33

bodziorex

Użytkownik
prosze zmienic w moim typie oraz analizie na dzis zamiast over 2,5 na over 3,5
kurs 12
natomiast reszta bez zmian, pozdrawiam
//done

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie - Korona - Jagiellonia
Typ - Jagiellonia -1
Kurs - 8.0
Buk - Sportingbet
Analiza :

Witam,dzisiaj dojdzie do ostatniego meczu w pierwszej kolejce wiosennej pomiędzy Koroną Kielce a Jagiellonią Białystok.Korona to solidny zespół u siebie,nie będę przytaczał statystyk ze względu na to że już parę osób podało.Większość widzi tutaj zwycięstwo Korony,ja jednak uważam inaczej.Jagiellonia ma nowego trenera,Tomasz Hajto to człowiek z charakterem który będzie wymagał od swoich podopiecznych pełnego zaangażowania,w dobrej formie jest Rasiak który strzelał dużo bramek w sparingach,jest Frankowski,Kupisz.Jagiellonia solidnie wzmocniła się w tym okienku,przyszli między innymi Sandomierski czyli bramkarz,a Jaga miała straszne problemy w pierwszej rundzie z bramkarzami,oraz z ciekawszych zawodników Dzalamidze który będzie przydatny w ofensywie oraz powracający po kontuzji Bandrowski który będzie przydatny w defensywie.Ze względu na dziwne wyniki w tej kolejce,zagram odważniej niż tylko zwycięstwo Jagi,zagram Jagiellonie z -1 handi po wysokim kursie.Prywatnie obstawiam wynik 0-2.

Pozdrawiam

Jest to mój typ z 20 Lutego który został źle policzony,Korona wygrała 2-0 więc mój typ jest nie trafiony a dostałem za niego punkty.Przez co jest błąd w dotychczasowej tabeli i należy mi odjąć punkty za ten typ.
//dawid
To się ceni ????, zmieniłem na minus, tabela przy następnej aktualizacji będzie również poprawiona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom