Dyscyplina -
Piłka nożna T-Mobile
Ekstraklasa
Spotkanie - Korona - Jagiellonia
Typ - Jagiellonia -1
Kurs - 8.0
Buk -
Sportingbet
Analiza :
Witam,dzisiaj dojdzie do ostatniego meczu w pierwszej kolejce wiosennej pomiędzy Koroną Kielce a Jagiellonią Białystok.Korona to solidny zespół u siebie,nie będę przytaczał statystyk ze względu na to że już parę osób podało.Większość widzi tutaj zwycięstwo Korony,ja jednak uważam inaczej.Jagiellonia ma nowego trenera,Tomasz Hajto to człowiek z charakterem który będzie wymagał od swoich podopiecznych pełnego zaangażowania,w dobrej formie jest Rasiak który strzelał dużo bramek w sparingach,jest Frankowski,Kupisz.Jagiellonia solidnie wzmocniła się w tym okienku,przyszli między innymi Sandomierski czyli bramkarz,a Jaga miała straszne problemy w pierwszej rundzie z bramkarzami,oraz z ciekawszych zawodników Dzalamidze który będzie przydatny w ofensywie oraz powracający po kontuzji Bandrowski który będzie przydatny w defensywie.Ze względu na dziwne wyniki w tej kolejce,zagram odważniej niż tylko zwycięstwo Jagi,zagram Jagiellonie z -1 handi po wysokim kursie.Prywatnie obstawiam wynik 0-2.
Pozdrawiam
Jest to mój typ z 20 Lutego który został źle policzony,Korona wygrała 2-0 więc mój typ jest nie trafiony a dostałem za niego punkty.Przez co jest błąd w dotychczasowej tabeli i należy mi odjąć punkty za ten typ.
//dawid
To się ceni ????, zmieniłem na minus, tabela przy następnej aktualizacji będzie również poprawiona.