>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
witam! nie zauwazylem ze dalem taki sam typ jak ktos inny i prosilbym o zmienienie go. Linka nie wkleje bo jestem w internecie z telefonu a do komputera nie mam aktualnie dostepu. Typy dnia 01.02.2011 strona 2. Zamiast obie strzela, ile goli strzeli druzyna 2? 1. Kurs 2.50 buk bwin. Przepraszam za klopot,
pozdrawiam

flamaster//
gotowe

G 4

gregor81070

Użytkownik
przepraszam jak to nieprawidłowy kurs na bwinie jest 1 lub remis i jest kurs 1,32 więc o co chodzi ?

flamaster//
znajomość regulaminu się kłania

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Witam! czy 11.01. jest policzony mi do tabeli jako -100? czy 000 gdyz podalem 2 typ jak sie pozniej okazalo nie trafiony lecz w adnotacji napisane jest: &quot;W temacie na dany dzień można podać tylko jeden typ&quot;

reptile 3

reptile

Użytkownik
Gumbi podałeś na ten dzień jeden typ, bo tamten mecz, który przełożyli automatycznie się nie liczy.

G 4

gregor81070

Użytkownik
aha przepraszam bardzo nie doczytałem regulaminu :/ moja wina
ale człowiek uczy się na błędach :/ jakbym wiedział dałbym czystą 1
Dzięki za info
Pozdrawiam

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
Jak można to proszę poprawić tam Typy Dnia - 02.02.2011 (środa) i mój typ, bowiem Spotkanie, Typ, Kurs itp w dziwny sposób źle się rozłożyło (miało być w słupku)
dzięki...
Konrad//done

bertol 1

bertol

Użytkownik
&quot;Dwa czwarte miejsca w Zakopanem i trzecia lokata w Willingen potwierdzają&quot; powinno być &quot;Dwa czwarte miejsca i zwycięstwo w Zakopanem oraz trzecia lokata w Willingen potwierdzają&quot;
Konrad//poprawiłem ale następnym razem pamiętaj o linku.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Zgłaszam chęć zajęcia się tabelą w tym miesiącu ;)
konrad//raczej mało realne ;) z mikim mamy dogadane wszystko i tabela powinna być często aktualizowana , ale możesz go pytać ;)

To znaczy wiem, że jest do tego wyznaczona osoba, ale ostatnio nie szło najlepiej z tą tabelą, więc chciałbym pomóc.
Przepraszam za posta pod postem, zapomniałem że tutaj nie można edytować :;/: Można usunąć zbędny wpis.
konrad//wal do mikiego ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom