>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
kosa248 456

kosa248

Użytkownik
W poście z analizą na dziś (http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-01-2011-wtorek-53263-3.html#post2044438) zapomniałem dopisać informację na temat dyscypliny i ligi, za co najmocniej przepraszam. Bardzo się spieszyłem (ledwie zdążyłem napisać analizę przed rozpoczęciem spotkania) i z przyzwyczajenia zacząłem pisać od &quot;Spotkanie:&quot;. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy. Inni userzy proszą np. o dopisanie bukmachera i nie robicie problemów. Mam nadzieję, że w moim przypadku nie będzie wyjątku i nie zostanie mi zabrane 100 pkt. Decyzję jednak pozostawiam moderatorom.
Kanonier0392 / poprawiłem.

reptile 3

reptile

Użytkownik
post nr 33 w dzisiejszych typach dnia to kopia analizy ze strony goal.pl . przepraszam za brak linka,problemy techniczne :r

Faktycznie... Admini / Modzi się z nim rozprawią ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie ma konieczności wklejania analizy z typów dnia do działów tematycznych, ale i tak do tego zachęcam

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
post nr 48 w typach dniach. literówka przy &quot;handicapie&quot;. Nie wiem czy to istotne, ale jeśli tak, prosze poprawić.

rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis Australia Open
Spotkanie:
Monaco J. - Benneteau J.
Typ: Monaco -3.5 gema
Kurs: 1.82
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Już dzisiaj rozpocznie się wielki Australia Open. Zobaczymy na nim największych tenisistów świata. Ze względu na range turnieju nie sądzę aby kto ktokolwiek chciał odpuścić. Myślę że nie odpuści nawet Jaun Pablo Monaco ktory zmierzy się z
Benneteau. Monaco obecnie jest 28 rakietą świata a jego rywal zajmuje 53 pozycję tyle że miał poważna kontuzję i oprocz turnieju w listopadzie nie grał aż rok a jest. Dla zawodnika to jest na prawdę długa przerwa i zanim wróci do normalnej dyspozycji trochę minie. I to właśnie jest dla mnie głowny powód dodatkowo Francuz nigdy nie zachwycał więc nie sądzę że teraz coś pokaże dodatkowo gra z Monaco który nie oszukujmy się jest znanym graczem i w takim turnieju powinien się wnieść na wyżyny swoich możliwości !
Ten mecz został odwołany dlatego napisze nowego posta z innym typem. nie wiem czy muszę ale chciałem poinformować.

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Proszę o dopisanie ✅110 w #35 TEMACIE DNIA 13.01.2011. mECZ ZAKOŃCZYŁ SIĘ WYGRANĄ Selver Tallin 3-0

Tak wiem, już wpisane ;) / miki9971

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Elo . Przepraszam że spóźniłem mój typ o minutę ... Ale dałem &#39;&#39; Wyślij odpowiedź &#39;&#39; o godzinie 20:14 i doszło chyba dopiero dwie minuty po ... Może coś z netem nie tak albo serwerem ... Myślę że nie ma problemu ?

reptile 3

reptile

Użytkownik
grosskreutz nie podales ani jednego argumentu na poparcie swojego typu. takze nawet jesli nie dostaniesz minus sto za typ po czasie to i tak uznaja to jako kiepska analize, pisana byle szybciej,na odwal. pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom