>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Jeżeli podajesz Typ Dnia, to musi być to aktualny kurs w momencie pisania analizy
No właśnie w trakcie pisania analizy kurs był 1.80. Po takim kursie zagrałem też to zdarzenie. I nie wiem czemu do typów dnia miałbym podawać to zdanie z niższym kursem. Bo 0,2 jest do duża różnica. Przy 5 typach robi się 100j. No, ale dobra zostawmy ten dzisiejszy dzień i pomyślmy jak to załatwić w przyszłości. Co mam zrobić następnym razem gdy będę chciał podać typ, a nie będzie założonego tematu.
-Jak będę podawał typ w dziale, albo w moim temacie mogę zaznaczyć, że to będzie typ dnia i jak się pojawi temat na dany dzień to przekopiuje typ, po takim kursie jaki podałem w dziale
-Mam wysłać typ, któremuś z modów, jeśli tak to komu
-Czy po prostu mogę założyć temat na dany dzień, wcześniej niż o 20 tak jak jest to regulaminie??

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
&quot;Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Falla - Machado
Typ: 1
Kurs: 2,6
Bukmacher: Expekt

Kursy leca ale 2,72 w niektorych bukach uwazam ze warto pobrac. Machado typowy ziemniak jak juz cos ugrywa to na naziemnej nawierzchni. Wogole wiekszosc meczy rozgrywa na kortach ziemnych. W tamtym sezonie rozgrywal 4 turnieje na twardej nawierzchni i tylko raz przeszedl pierwsza runde. Falla gra dobry solidny tenis. W ubieglym sezonie rozegral pare dobrych meczy. Licze tutaj na gladkie 2-0 jak bedzie to zobaczymy:smile: powodzenia&quot;
Kurs spadł w godzinę z 2.6 do 1.6 to chyba niemożliwe??

K 63

kris1982

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Anglia, Premiership
Spotkanie : Blackpool v Birmingham
Typ : Blackpool wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie powyżej 2,5
Kurs : 3,80
Bukmacher : Bwin
Data: 2011-01-04 21:00
Analiza : Dzisiaj o godzinie 21:00 rozpocznie się 22 kolejka Premiership pomiędzy Blackpool, a Birmingham. Beniaminek zajmuje obecnie w lidze wysokie jedenaste miejsce, goście plasują się w dole tabeli na dziewiętnastym miejscu. W pierwszym meczu między tymi drużynami wygrała ekipa z Birmingham u siebie 2:0. I to jedyny pozytyw dla tej drużyny przed nadchodzącym rewanżem. No może jeszcze warto odnotować remis z MU i awans do półfinału Carling Cup. W lidze spisują się bardzo słabo, co zresztą odzwierciedla ich pozycja w ligowej tabeli. Inna sprawa jest z beniaminkiem, który bez kompleksów gra na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii. Ostatnie dwa mecze to skromna porażka z MC i wygrana z Sunderlandem (na wyjeździe), który znajduje się w górnej części tabeli. Birmingham pomimo kiepskiego miejsca w tabeli będzie raczej chciało się skupić na nadchodzących meczach w Pucharze Anglii i Curling Cup, gdzie doszli do półfinału. Za zwycięstwem beniaminka przemawia też fakt, że nie przegrał z ekipą gości od trzech spotkań (za wyjątkiem tego ostatniego przegranego na wyjeździe, u siebie wygrane 2:0 i 1:0). Dodatkowo Blackpool u siebie nie schodzi poniżej 2,5 gola na mecz w tym sezonie. Licze, że będzie to zacięty mecz (o wysokie miejsce w tabeli dla beniaminka, o utrzymanie się w lidze dla Birmingham) z przewagą ekipy Blackpool, zakończone zwycięstwem 2:1.

Proszę o poprawienie mi bukmachera. Miało być Gamebookers a przez pomyłkę wpisałem Bwin. Z góry dziękuję.
Kanonier0392 / ok, ale następnym razem proszę wklejać link, który do posta, nie całą analizę.

szymer6 2

szymer6

Użytkownik
Zamiast buka STS chciałem poprawić na bwin o kursie 1.95. Typ ten sam
Kanonier0392 / przykro mi, ale jest już za późno. Nie przyjmujemy zgłoszeń po fakcie wychwycenia naruszenia regulaminu.

snajper 322

snajper

Forum VIP
No właśnie w trakcie pisania analizy kurs był 1.80. Po takim kursie zagrałem też to zdarzenie. I nie wiem czemu do typów dnia miałbym podawać to zdanie z niższym kursem. Bo 0,2 jest do duża różnica. Przy 5 typach robi się 100j. No, ale dobra zostawmy ten dzisiejszy dzień i pomyślmy jak to załatwić w przyszłości. Co mam zrobić następnym razem gdy będę chciał podać typ, a nie będzie założonego tematu.
-Jak będę podawał typ w dziale, albo w moim temacie mogę zaznaczyć, że to będzie typ dnia i jak się pojawi temat na dany dzień to przekopiuje typ, po takim kursie jaki podałem w dziale
-Mam wysłać typ, któremuś z modów, jeśli tak to komu
-Czy po prostu mogę założyć temat na dany dzień, wcześniej niż o 20 tak jak jest to regulaminie??
Już Ci pisałem na PW. Przemyśl swój pomysł i zastanów sie ile wtedy byłoby kombinowania na forum z kursami. Przed dodanie posta z analizą do TD patrzysz jaki jest kurs u bukmachera i tyle. Co to ma do rzeczy że kilka godz był wyższy? Pech i tyle

W takim razie po co ten punkt regulaminu że user może założyć tylko po 20.00?

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Już Ci pisałem na PW. Przemyśl swój pomysł i zastanów sie ile wtedy byłoby kombinowania na forum z kursami. Przed dodanie posta z analizą do TD patrzysz jaki jest kurs u bukmachera i tyle. Co to ma do rzeczy że kilka godz był wyższy? Pech i tyle
Moje pytanie jest bardzo proste:

Czemu nie można założyć tematu na następny dzień o 17, tylko trzeba czekać do 20, jak właśnie w tych godzinach kursy najbardziej spadają?

mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
czy bledy ortograficzne tez poprawiacie z rozpedu napisalem &quot;trujka&quot; zamiast &quot;trójka&quot; a niechce wyjść na debila pozdrawiam!

flamaster//
A gdzie link?

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Stado baranów tutaj jest czy co?
Dostałem ostrzeżenie za to że zacytowałem post gdzie ktoś typował over 3,5zółtych kartek 1,85 w meczu a ja dla informacji by inni skorzystali podałem na to lepszą ofert z kursem 1,95 gdzie czerwone kartki też się liczą.

To pytam po co jest te forum.
Widzę że nie ma sensu się w ogóle udzielać w takim wypadku!

flamaster//
A czytałeś regulamin? Taką informację jak koniecznie chciałeś mogłeś podać w tym temacie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
Niewiem jak to się stało, ale mi się kolor w typie na dziś wrzucił, podkreślenie i w ogóle.Jak tak nie może być to proszę o zmianę

J 29

jonatan994

Użytkownik
Witam mam pytanie. Czy ukaranieżółtą kartką jewst karane też minusowymi punktami w konkursie? Jesli tak to prosze o nieprzyznawanie mi (kuba230792) tej kasy w dniu 06.01.2011 za napisanie analizy pogrubioną czcionką. Coś było nie tak z programem albo moim komputerem, gdyż miałem odznaczoną opcje pogrubiania ale mimo to litery były wytłuszczone. Przepraszam i mam nadzieje ze sie to nie powtórzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom