>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
oj kurde moj blad, tak to jest jak sie nie czyta z nalezyta dokladnoscia ;/
sorry
ale tak czy siak na jedno wychodzi bo bylo 0 : 0 :p

M 70

mr.luke

Użytkownik
Proszę o usunięcie typu. Kolega wniósł go wcześniej, jednak ja w trakcie pisania nie zauważyłem...
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-07-07-2011-czwartek-61345.html#post2301021

Jeżeli można to proszę zamienić mój typ na ten :

Dyscyplina: Piłka Nożna, 1. deild, Islandia
Spotkanie: Selfoss - IR Reykjavik
Typ: Ile padnie bramek? Więcej niż 2,5
Kurs: 1,44
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dzisiaj w miarę &quot;pewny&#39; typ z ligi islandzkiej. Selfoss zajmujące drugie miejsce w lidze podejmować będzie na własnym boisku drużynę IR Reykjavik, okupującym ósme miejsce w tabeli.
Gospodarze powinni łatwo i bezproblemowo wygrać ze swoimi przeciwnikami. Selfoss średnio w każdym meczu strzela ponad dwie bramki, tracąc średnio jedną. Do tej pory drużyny te spotkały się ze sobą dwa razy z następującym skutkiem:
23/07/2009 1 deild UMF Selfoss - IR Reykjavik 2:0
15/05/2009 1 deild IR Reykjavik - UMF Selfoss 2:5
Jak widać Selfoss rozprawiło sie z przeciwnikami w pięknym stylu.
IR Reykjavik gra do tej pory jak typowy &quot;średniak&quot;. Ich bilans po dziewięciu spotkaniach: trzy zwycięstwa, dwa remisy, cztery przegrane. Gdy zestawimy te oba zespoły to praktycznie wszystkie zalety stoją po stronie gospodarzy. Także gra na własny boisku powinna ich ponieść. Ja takich meczów nie przepuszczam i typuję pewnie że w spotkaniu padnie więcej niż 2,5 bramek!

okej

Olo

leito 21

leito

Użytkownik
Tylko że powtórzyłeś mój typ na dziś z tym Valurem. Nie wiem czy to jest dopuszczalne.
nie jest dopuszczalne śpieszyłem się i nie zauważyłem niestety ..:;/:
⛔100 będzie

co najgorsza podałem 2 typy jednego dnia
więc proszę o usunięcie tego ostatniego, sorry mój błąd

rumak57 271

rumak57

Coach
Zawsze są wypłacane do połowy miesiąca, czyli 15 dnia. Najszybciej dostają osoby, które podały moneybookers.
aha okej nie ma problemu ???? tak pytalem bo nie mialem okazji sie dowiedziec jak jest zawsze ????

endoka 0

endoka

Użytkownik
f43/typy-dnia-08-07-2011-piatek-61395-2.html#post2303696
Przez moje roztargnienie napisałem: &quot;Dziś o 20 rozpocznie się gra najsłabszej drużyny z najmocniejszą.&quot; jest to nieprawda, proszę o usunięcie tego zdania.

*jako, że nie mogę wklejać linków, bo mam zbyt mało postów, daję końcówkę linku, przepraszam za kłopot :-(

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Następna tabela będzie dopiero w przyszłą niedzielę lub poniedziałek (raczej poniedziałek), tj. 17 lub 18 lipca, bo nie ma mnie do tego czasu, chyba, że inny moderator w tym czasie przygotuje tabele. Także proszę bez pytań do mnie dlaczego nie ma tabeli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom