Proszę o mojego posta na dzisiaj bo Arkajol uprzedził mnie o 4 minuty a byłem w trakcie pisania.
Dyscyplina: Piłka nożna Copa America
Spotkanie: Argentyna - Bolivia
Typ: UH2.5 - 2
Kurs: 3.5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz otwarcia Copa America. Gospodarze i zarazem tegoroczni faworyci rozgrywanego w Argentynie turnieju zagrają z jedną z najsłabszych ekip. Ostatnie spotkanie obu zespołów odbyło się 1 kwietnia 2009 i skończyło się klęską Argentyny 6-1 !!! Nie sugerujcie się datą . To naprawdę się zdarzyło ! I to nie prima aprilis. Maradona był wspaniałym piłkarzem. Trenerem już niekoniecznie... Ostatnie wyniki meczów towarzyskich jakoś nie rozpieszczały kibiców. Chociażby porażka Argentyny z Polską( niby Argentyna C ale jednak wstyd ). Boliwia rozegrała w tym roku 5 spotkań. 3 przegrane , 2 remisy , 2 strzelone , 7 straconych bramek. Dobry mecz na początek turnieju da Argentynie pewność siebie i dobrą atmosferę w drużynie. Kurs na "jedynkę" jest żałosny ale chyba znalazłem coś wartego ryzyka. To , że padnie co najmniej 3 bramki w pierwszej połowie jest dosyć prawdopodobne a kurs zadowalający. Faworyci pewnie będą chcieli rozstrzygnąć mecz w pierwszych 45-ciu minutach i będą myślami przy następnym spotkaniu.
Do rozliczających konkurs - typ z 1.07 na Turcję oczywiście przewidywał również dogrywkę co zresztą można sprawdzić w kursach ???? Myślę że to oczywiste bo rzadko kiedy ktoś gra na kosza 1x2 tylko zawsze 12 ale wolałem zasygnalizować ????
Proszę o usunięcie mojego typu na dziś Chile-Meksyk za miast tego dałem Urugwaj-Peru z góry Dzięki to paka... Proszę o podawanie linka do posta! Urugwaj również gra jutro, więc nic to nie zmienia.
Pytanie do podliczającego Kanoniera. Dlaczego dostałem -100 za Tobol - Vostok? Zakłada brzmi " Uda się obu drużynom strzelić gola? " Typ jest: NIE. Nie udało się obu drużynom strzelić bramek, dlatego że strzelił tylko Tobol. Mecz zakończył się wynikiem 1:0, więc Tobol strzelil, a Vostok nie strzelil. Czyli nie udało się obu drużynom strzelić bramki, bo strzeliła tylko pierwsza. Dlatego nie rozumiem, czemu mam minusowe punkty? Kanonier0392 / pomyłka, już poprawiam.