BoDlaczego moja wczorajsza analiza: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-02-2014-niedziela-103725-2.html#post4252540 post 28 była edytowana przez moderatora Grzesio? Ostatnio miałem chyba instalowanego AdBlocka czy coś takiego-nie mam pojęcia, czy to ma coś wspólnego z tym?
nie ma wspólnego z analizą - poza tym była rozciągnięta przez enetery..P.S Transmisja od 15:00 na Polsat Sport News
Celuję w wynik 6-4, 6-3
Po pierwsze typ nie jest na dzisiaj. Po drugie, uzasadnienie (ew. jego brak) jest nie uargumentowane.
Nie da się nic zrobić z tymi reklamami jakiś śmiesznych stronek ?
Zaznaczyłem niektórych userów , po których mogę się spodziewać typów codzienne przez cały miesiąc...Witam
Dlaczego niektóre nicki w tym między innymi mój w tabeli konkursowej Luty 2014 są pogrubione?
Pozdrawiam
Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że już za od marca będzie obowiązywał nieco zmieniony Regulamin, między innymi również własnie w tej kwestii będzie bardziej liberalny.Nie zamieszczamy typu, który został podany już przez innego gracza. Można wtedy jeszcze postawić na dane spotkanie ale na przeciwna drużynę/zawodnika lub remis itp. Przykład: Jeżeli gracz A podał już typ 1 na dane zdarzenie, to gracz B może jeszcze postawić X, 2 , under, pierwszą połowę itp.
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony.