Od końcowego wyniku odejmujesz Francuzom 3,5 gola. A więc na chłopski rozum - żebyś miał kasę, Francuzi muszą wygrać co najmniej czterema bramkami.Witam.
Mam pytanie dotyczace zakladu, ktory obstawilem dzis w sts. Dziwnie i niezrozumiale jest dla mnie oferta dotyczace spotkania ME w pilce recznej mezczyzn serbia francja .
zakład na kuponie to:
Serbia - Francja (3.5) i obstawilem na 2.
Prosze mi wyjasnic czy dobrze mysle ze w tym przypadku mecz zaczyna od stanu 3:0 dla Francji ?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Od końcowego wyniku odejmujesz Francuzom 3,5 gola. A więc na chłopski rozum - żebyś miał kasę, Francuzi muszą wygrać co najmniej czterema bramkami.
Hiroyasu EHARA (JPN) 6-2 3-6 7-5 Michael LAMMER (SUI)Witam, postawiłem zakład w meczu Michael Lammer v Hiroyasu Ehara
(Germany ITF F2). W trzecim secie przy stanie 1:1 wydarzenie zniknęło z bet365 ok. godziny 12 i do tej pory zakład nie został rozliczony. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o wyniku/meczu.
Czy wie ktoś co się stało/ jaki był wynik końcowy?
pzdr
Zarzuć linkami do konkretnych postów to poprawimy aktualne błędy za Styczeń na zwrotPowiem wam panowie,że często błędnie rozliczacie typy tenisa grane w bet365. Jak był krecz to jest zwrot czyli za dany typ 0,a już się spotkałem ze typ był rozliczany przez was jako wygrany lub przegrany. Ma to na pewno jakieś znaczenie.
Nie zamieszczamy typu, który został podany już przez innego gracza. Można wtedy jeszcze postawić na dane spotkanie ale na przeciwna drużynę/zawodnika lub remis itp. Przykład: Jeżeli gracz A podał już typ 1 na dane zdarzenie, to gracz B może jeszcze postawić X, 2 , under, pierwszą połowę itp.
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony