witam mam złe podliczony typ Bosh zdobył 12pkt
Dyscyplina:
Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat - Atlanta Hawks
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 18
Kurs: 1,85
Godz: 11.12.2012 01:30
buk Betsson
Znowu ryzykujemy na underka Bosha.Od mojej poprzedniej analizy na Chrisa jego statystyki poszły lekko w dol - forma pkt, jest mizerna. Linia ciut nisza ale uważam, ze rywal ciut lepszy. Ogólnie ekipa jastrzębi po przeciętnym początku sezon gra coraz lepiej i przede wszystkim tworzą bardzo ciekawy zespól.Atlanta niezłe broni średnio tracą 93pkt. Maja fajny bilans 9-1, maja ciekawych zawodników na jego pozycji Al Horford, Zaza Pachulia i Josh Smith. Ograli po bardzo dobrym meczu miski 93-83, sa w gazie co nie można powiedzieć o Miami, które po prostu gra zdecydowanie poniżej swoich możliwości- bilans ostatnich 10 spotkań 7-3 na plus, ale bylo parę wpadek. Teraz pora na staty Bosh. Gra przeciwko Atlancie bardzo dobrze ale ja uważam ze ogólnie jego forma na początku sezonu byla lepsza, teraz gra po prostu słabo. Rzuca lekko ponad linie oferowana przez betssona 18,6, ale w 5 ostatnich spotkaniach tylko raz ja przekroczył 20pkt z WAS i raz wyrównał z rezerwami SAS 18pkt na dobrym procencie z gry. Tak to mizeria przeciwko Brooklyn Nets 8pkt NYK 12pkt NOH 13 pkt. Grali w tym sezonie juz oba zespoły i żary wygrały 95-89 Chris zagrał świetnie rzucił 24pkt byl najlepszym strzelcem zespołu, grali i w pre sezon i gdzie w przegranym meczu rzucił 22pkt, ale to taki mecz gdzie Maimi nikogo praktycznie nie miało, wiec myślę ze warto po grac tego underka Bosha jak i jakieś hendi na Atlantę.